Esztétika → Barbie Eye

Barbie Eye

Szemöldökemelés botulinumtoxinnal: Barbie Eye, az egyedi tekintet művészete

Bejelentkezem

A Barbie Eye kezelés az, amit mindig is kerestél, ha tökéletes tekintetet és hercegnői szemeket kívántál. Ez az eljárás a szépészeti kezelések egyik új forradalma, amely lehetővé teszi, hogy szemed olyan ragyogó legyen, mint a Disney hercegnőké.

A Barbie Eye kezelés során a botox beinjektálásának köszönhetően enyhén megemelkedik a szemöldök, amitől éberebb, nyíltabb és ezáltal vonzóbb lesz a tekintet.

Mi az a Barbie Eye kezelés?

A kezelés alapja a botox injekció precíz alkalmazása. Az orvosesztétika fejlődésének hála már könnyedén, egy-két botulinumtoxinos szúrással elérhetjük, hogy Barbie nyílt, barátságos tekintete köszönjön ránk vissza a tükörben és arcának híres karaktereit felismerhessünk magunkon is.
Az EverDerm Klinika botulinumtoxinos szemöldökemelése egy olyan eljárás, ami sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű szépészeti beavatkozás. Mi a művészeti megközelítésből indulunk ki, amely az arc kifejező tekintetének finomhangolásával jár, és a tekintet mélységét emeli ki. A módszer lényege, hogy a szemöldök magasságát finoman megemeli úgy, hogy közben megőrzi az arc természetes szépségét.

Ha mindig is vágytál arra, hogy szemed vonzóbb legyen, a tekinteted pedig nyitottabb, akkor Barbie Eye kezelésünk tökéletes választás számodra.

A Barbie Eye kezelésének előnyei:

  • nyitottabb, éberebb tekintet elérése;
  • megereszkedett szemhéj állapotának javítása;
  • a saját arcodon tapasztalhatod meg Barbie vagy a Disney hercegnő-arc karaktereinek lenyűgöző mivoltát

Hogyan működik a Barbie Eye varázslat?

Az eljárás során a botulinumtoxinnal végzett injekciók ellazítják a mögöttes izmokat, kisimítják a bőrt és elernyesztik a szemöldök körüli izmokat. Ennek köszönhetően a homlokizmok felszabadulva tudják feljebb húzni a már ellazult izmokat a szemöldök mögött, aminek eredményeként magasabb szemöldökkel és nyitottabb tekintettel büszkélkedhetsz.

Az emelés mértéke nem sablonok alapján történik – így nem kell attól tartanod, hogy egyen Barbie-kat gyártunk futószalagon – hanem az eredmény az életkorodtól és az izmaid tónusától is függ. Munkánk során mindig arra törekszünk, hogy természetes és harmonikus megjelenést teremtsünk, amely kiemeli egyedi szépségedet.

Kiknek ajánljuk a Barbie Eye kezelést?

Az eljárás különösen ajánlott azok számára, akik szeretnék javítani a megereszkedett szemhéjuk állapotán – amely az életkor előrehaladtával gyakran előforduló jelenség. A beavatkozás rövid, általában 10-15 perc alatt elvégezhető. Az eredmény hosszú távú, akár 3-6 hónapig is tart, és ha úgy döntesz, hogy nem szeretnéd megismételni a kezelést, szemkörnyéked állapota visszatér eredeti állapotába.

A Barbie Eye kezelés menete

  1. A Barbie Eye kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során meghatározzák az alkalmazandó botolinumtoxint, tisztázásra kerülnek a páciens céljai, esetleges aggodalmai, illetve az elérhető eredmények.
  2. A Barbie Eye kezelés ambulásan történik, fájdalommentes, így érzéstelenítés nélkül végezzük, de szükség esetén érzéstelenítő krém használata bevethető. A kezelés során az orvos a botoxot beinjektálja, így elérve az izom ellazulását és a szemöldök megemelkedését. A kezelés során érezhető enyhe szúró érzés a tű behatolása miatt, azonban a kellemetlenségek minimálisak.

Barbie Eye Árak

Barbie Eye1 alkalom
Barbie Eye40.000Ft

Kérdések

Mennyire fájdalmas a Barbie Eye kezelés?

Semennyivel nem kellemetlenebb, mint bármely más testrész botoxos kezelése. Egy enyhe szúró érzést tapasztalnak a legtöbbször, de a kezelést követően viszonylag gyorsan elmúlik ez a fájdalom. A helyi érzéstelenítő krémekkel pedig maga az injekció beadása sem okoz nagyobb fájdalmat.

Biztonságos a Barbie Eye kezelés?

A Barbie Eye kezelés teljesen biztonságos, amennyiben képzett szakorvos végzi a beavatkozást.

Meddig tart a Barbie Eye kezelés hatása?

Az eredmények átlagosan három-hat hónapig tartanak.

Mennyi idő a kezelés maga?

Gyors és egyszerű kezelés, mindössze tíz-tizenöt percet vesz igénybe.

Jelentkezz be Barbie Eye kezelésre

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!