Testkezelések → Mezo Slim

Mezo Slim

Szabadulj meg a makacs zsírpárnáktól mezoterápia segítségével!

Fájdalommentes mezoterápia

A mezoterápia során eddig a hatóanyagokat csak tűk segítségével tudták bejuttatni a bőr szöveteibe. Ma már azonban létezik a non-invazív, azaz tű használata nélkül történő mezoterápiás módszer is, amely során elektroporációs készülék segítségével történik a hatóanyag bejuttatás. Az elektroporáció során a megfelelő elektromágneses hullámok nyitják meg a csatornákat a bőrön és a sejteken keresztül. A megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik, így az apró sejt közötti csatornák megnyílnak, ami lehetővé teszi az orvosi tisztaságú hatóanyagok bejutását a bőr irharétegébe.

Ez lehetőséget adott arra, hogy fájdalommentes kezelési módszert kínáljuk vendégeink számára. A tűs eljárásokkal ellentétben a non-invazív mezoterápiás kezelések során pácienseinknek nem kell számolnia sem kellemetlen fájdalommal, sem eritémával, vagy esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal.

Zsírcsökkentő hatóanyag komplex

Az olyan makacs problémák, mint a narancsbőr vagy a toka sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapi életben. A Mezo Slim kezelés során használt cellulit és testtömeg csökkentő hatóanyagkomplex – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétellel – egyszerre kezeli a nem megfelelő mikrokeringés és a felborult zsíranyagcsere okozta tüneteket. A hatóanyagkomplexben található articsóka kivonat segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, míg a laminaria alga és decapeptid hatóanyagai helyreállítják a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét. Látványosan kezelhető vele toka területe, ezen kívül pedig különösen eredményes a makacs alhasi zsírpárnák esetén. Csökkentett mennyiséggel a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel a hatóanyagkomplex-szel.

A Mezo Slim testkezelés előnyei

 • kezeli a nem megfelelő mikrokeringés és a felborult zsíranyagcsere okozta tüneteket
 • segíti a zsíranyagcsere normalizálódását
 • helyreállítja a sejtkommunikációt
 • serkenti a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét
 • látványosan kezelhető vele a toka területe
 • különösen eredményes a makacs alhasi zsírpárnák kezelése esetén

Megvásárolható régiók:

 • toka
 • felső kar
 • has
 • belső comb
 • bridges
 • popsi
 • banana roll
 • melltartó pánt régió
 • térd

ExiSlim – bőrfeszesítés és zsírcsökkentés egy időben

A BTL Exilis kezelést elsősorban az arc ránctalanítására szoktuk ajánlani, a test különböző területein azonban remek eredmények lehet vele elérni bőrfeszesítés terén is. A rádiófrekvencia és az ultrahang erejével beindítja a kollagéntermelést, melynek hatására a bőr feszesebbé válik, a test ezáltal pedig karcsúbbnak hat. Az Exilis a bőrfeszesítés és a ránctalanítás mellett a zsírsejtek összezsugorodását is elindítja, önmagában azonban nem képes megoldást nyújtani a makacs zsírpárnák ellen. Itt lép képbe a Mezo Slim testkezelés.

A Mezo Slim cellulit és testtömeg csökkentő hatóanyagkomplexe – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétellel – egyszerre segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, miközben helyreállítja a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét. Különösen eredményes a makacs alhasi zsírpárnák esetén, csökkentett mennyiséggel pedig még a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel az eljárással.

Ahogyan minden alakformáló testkezelésnél, ebben az esetben is kiemelten fontos a megfelelő étrend és edzésterv követése/ betartása a kezelés mellett. Emellett a nyirokrendszer megfelelő működésének biztosítása is roppant fontos, hogy a kiválasztott zsírsavmennyiség hatékonyan tudjon távozni a szervezetből. Ebből kifolyólag mi minden alkalom után megajándékozunk egy nyirokcsizma-masszázs kezeléssel!

Az ExiSlim kezelés-kombinációt 6 alkalomból álló sorozatban érdemes igénybe venni, heti rendszerességgel, a megfelelő eredmény érdekében. 

*A kezelés-kombináció két eljárását 1 testrészen veheted igénybe. Tehát ha a hasadat szeretnéd kezeltetni Exilis-el, akkor a Mezo Slim kezelést is a hasadon kell igénybe venned.

Mezo Slim Árak

Mezo SlimKezelés
1 ALKALOM50.000 Ft
6 ALKALOM 240.000 Ft

ExiSlim Árak

ExiSlimKezelés
1 ALKALOM50.000 Ft 25.000 Ft

Kérdések

Meddig tart maga a Mezo Slim kezelés?

A Mezo Slim kezelés körülbelül 45 percet vesz igénybe.

Mennyi idő múlva látom a Mezo Slim kezelés hatását?

A Mezo Slim hatása a kezelés után azonnal látható, az eredmény pedig több alkalom igénybevétele esetén igen hosszantartó.

Hány alkalomra van szükség a Mezo Slim kezelésből?

A hosszútávú eredmény érdekében a Mezo Slim kezelést érdemes 6 alkalmas sorozatban igénybe venni.

Fájdalmas a Mezo Slim kezelés?

A Mezo Slim mivel egy tű nélküli mezoteráoiás kezelés, ezért ez egy kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes eljárás.

Milyen eredmény várható a Mezo Slim kezeléstől?

A Mezo Slim segíti a zsíranyagcsere normalizálódását, illetve helyreállítja a sejtkommunikációt és serkentik a bőr saját kollagén- és elasztin szintézisét. Ezen túl eredményes a makacs alhasi zsírpárnák esetén, valamint a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel az eljárással.

Jelentkezz be Mezo Slim kezelésre!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!