ArckezelésekArctisztítás és hámlasztás → Soft Peel Red Carpet

Soft Peel Red Carpet

Egyedülálló EverDerm kezelési program, a Carbon Peel bőrtisztító és a Genesis bőrfiatalító szinergiájának erejével.

A SOFT PEEL kezelés hatására a bőr nemcsak megtisztul, de meg is fiatalodik. Az első ráncok megjelenése, de a már zavaró zsíros csillogású bőrkép esetén is javasolt az eljárás, hiszen azon túl, hogy tisztább bőrfelszínt és szűkebb pórusokat eredményez, a zsíros csillogás helyett ragyogást ad az arcnak.

Bejelentkezem

A Q-kapcsolt NdYag lézer segítségévél egyszerre távolítjuk el az elhalt hámsejteket, tisztítjuk meg a pórusokat, simítjuk ki a kisebb ráncokat, valamint a felszíni egyenetlenségeket (tág pórusok, pigmentfoltok).
Az arctisztító kezelés nemcsak eltünteti az apró hibákat, de fokozza a kollagéntermelést is. Rendezvények – fotózás, esküvő, fontos események – előtt 7-10 nappal ideális választás a „glow” hatás elérése érdekében.

A Soft Peel egyedülálló kezelési program, melynek során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás egymást erősítő előnyeit használjuk ki. A Carbon Peel megtisztítja bőrünket a pórusokba tapadt szennyeződésektől, eltávolítja az elhalt hámsejteket, a GENESIS kezelés pedig regenerálja a bőr szerkezetét.

A fakó fáradt arcbőr mindenkit érint, kórtól nemtől függetlenül. A SoftPeel egy igazi “lunch time” glow kezelés, amely jelenleg a világon talán az egyik leghatékonyabb, gyengéd, non-ablativ lézeres kezelés. A lézeres bőrmegújítás serkenti a kollagén termelést, azáltal segíti a bőr rugalmasságának és feszességének megtartását. A Carbon Peel másik forradalmi jelentősége a hatékony pattanásos-zsíros arcbőr kezelése, ezért külön kiemelendő a hatékonysága a MASKNE* problémákra.

A legtöbb esetben már egy kezelés után tapasztalható a bőr látványos minőségi javulása, mindez felépülési idő nélkül.

* MASKNE a maszk által fedett bőrfelszínen jelentkező bőrproblémák.

A Soft Peel Előnyei

 • Csökken a bőr faggyútermelése
 • Csökken a pórusok mérete
 • Pigmentfoltok halványodnak
 • Eltávolítja az aknékat okozó baktériumokat
 • Javul a kollagén termelés azáltal a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik
 • A finom ráncok halványodnak
 • Javítja a bőr textúráját
 • Élénkíti a fáradt bőrt
 • A bőr egészséges kisimult és kipihent lesz
 • Látványos és egyszerű orvosesztétikai beavatkozás, bőrsérülés nélkül
 • Gyors kezelés, akár ebédidőben is elvégezhető
 • Csúcsminőséget nyújtó Tribeam készülékünk a legmodernebb és leghatékonyabb technológiát nyújtja
 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Bőrtisztítás (Carbon Peel) és „glow”-hatás (Genesis) egy kezelésben

A Soft Peel kezelés menete

 1. A SOFT PEEL kezelés egy mindenre kiterjedő konzultációval kezdődik, melyet orvosesztétikai szakember végez.
  A konzultáció során az OBSERV arcdiagnosztikai rendszert használva felmérjük a bőr állapotát, így pontos információt kapunk a kezelendő bőrproblémáról.
 2. A konzultációt követően alaposan, de gyengéden – professzionális orvosesztétikai hatóanyagokban gazdag termékeket használva – megtisztítjuk a bőrt, majd felkenjük a Jeisys által kifejezetten a Tribeam készülékhez kifejlesztett pórustisztító szén pasztát és hagyjuk hatni. A krém hatóideje alatt a karbonszemcsék a bőr pórusaiba jutnak.
 3. Ezután lézerrel rögzítjük a carbonpasztát.
 4. A következő lépésben Q-1064nm NdYag lézerfény segítségével megyünk végig a kezelt területen, melynek hatására a szén-részecskék felrobbannak a felszívott szennyeződésekkel és elhalt hámsejtekkel együtt.
 5. Mindezek után következik az egyedülálló harmadik lépés, a GENESIS lézeres tonizálás.
  A kezelés lépéseinek eredményeképpen a pórusok kitisztulnak és csökkennek, a peeling azaz hámlasztásnak köszönhetően pedig a bőr simább, feszesebb és egyenletesebb lesz, valamint halványodnak az apró hegek.
  A Soft Peel kezelés javítja a bőr textúráját, fokozza feszességét és tónusát. Nemcsak energetizálja hanem élénkíti is a fáradt bőrt, mivel kisimítja a kisebb ráncokat. Támogatja a bőr ellenállását a stresszel szemben. A fáradt bőr a kezelések végére a múlté lesz.
 6. Végezetül alaposan letisztítjuk az arcot, majd következik a regenerációt biztosító, professzionális kozmetikai termékekkel történő utóápolás és a nyugtató lézermaszk felhelyezése.

Beavatkozás ideje:
maximum 90 perc

Soft Peel Árak

Soft Peel kezelés1 alkalom
1 régió75.000 Ft
2 régió85.000 Ft
3 régió105.000 Ft
Hát- melltartó vonalig105.000 Ft

A Soft Peel
kezelés után

Klinikánkon mind a kezelés előtt, mind után kizárólag magas minőségű orvosesztétikai termékeket viszünk fel a páciens bőrére.

A SOFT PEEL eredménye a kezelés után rögtön érzékelhető, de a végeredmény 5-7 nap múlva teljesedik ki. Javasolt a kezelés ismétlése havonta, mely 3+1 csomagban is igénybe vehető.

A kezelés eredményét és a regenerációs folyamatokat a specialistánk által ajánlott utóápoló termékek jelentősen képesek javítani.

Kérdések

Meddig tart maga a SOFT PEEL kezelés?

A kezelés maximum 90 percig tart.

Van olyan kozmetikai készítmény, amelynek használata a kezelés előtt kerülendő?

A kezelés előtt minimum 1 hónappal savtartalmú készítményt nem szabad használni.

Mennyi idő múlva látom SOFT PEEL kezelés eredményét?

A SOFT PEEL kezelés eredménye a kezelés után rögtön látható.

Fájdalmas a SOFT PEEL kezelés?

A SOFT PEEL kezelés nem jár fájdalommal. Egyénektől függően az érzékenyebb területeken tapasztalható enyhe, kellemetlen érzés.

Kinek ajánlott a SOFT PEEL kezelés?

A Soft Peel kezelés minden olyan páciens számára ajánlott, aki egyszerre szeretne bőrtisztítást igénybe venni és „glow”-hatást elérni. Ideális választás fotózás, esküvő és egyéb rendezvények előtt, ha a cél a ragyogó arcbőr, de kizárólag az eseményt megelőzően 7-10 nappal, ugyanis egyes esetekben a bőr a kezelés során kipirosodhat.

A kezelés nem ajánlott érzékeny, rosacea-s bőrű vendégek számára.

Javasolt a személyes konzultáció!

Jelentkezz be Soft Peel kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!