• A kosár üres
Soft Peel Everderm

Red Carpet

Soft Peel

Egyedülálló EverDerm kezelési program, a Carbon Peel bőrtisztító és a Genesis bőrfiatalító szinergiájának erejével.

legörgetés

A SOFT PEEL kezelés hatására a bőr nemcsak megtisztul, de meg is fiatalodik. Az első ráncok megjelenése, de a már zavaró zsíros csillogású bőrkép esetén is javasolt az eljárás, hiszen azon túl, hogy tisztább bőrfelszínt és szűkebb pórusokat eredményez, a zsíros csillogás helyett ragyogást ad az arcnak.

A Q-kapcsolt NdYag lézer segítségévél egyszerre távolítjuk el az elhalt hámsejteket, tisztítjuk meg a pórusokat, simítjuk ki a kisebb ráncokat, valamint a felszíni egyenetlenségeket (tág pórusok, pigmentfoltok).
Az arctisztító kezelés nemcsak eltünteti az apró hibákat, de fokozza a kollagéntermelést is. Ideális választás fotózás, esküvő, fontos események, rendezvények előtt 7-10 nappal, ha a cél a „glow” hatás.

A Soft Peel egyedülálló kezelési program, mely során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás egymást erősítő előnyeit használjuk ki. A Carbon Peel megtisztítja bőrünket a pórusokba tapadt szennyeződésektől, eltávolítja az elhalt hámsejteket, a GENESIS kezelés pedig regenerálja a bőr szerkezetét.

A fakó fáradt arcbőr mindenkit érint, kórtól nemtől függetlenül. A SoftPeel egy igazi “lunch time” glow kezelés, amely jelenleg a világon talán az egyik leghatékonyabb gyengéd non-ablativ lézeres kezelés. Lézeres bőrmegújítás serkenti a kollagén termelést, azáltal segíti a bőr rugalmasságának és feszességének a megtartását. Carbonpeel másik forradalmi jelentőssége a hatékony pattanásos-zsíros arcbőr kezelése, ezért külön kiemelendő a hatékonysága a MASKNE* problémákra.

Korosztálytól nemtől függetlenül minden bőrtípusra az év minden időszakában,  nyáron is biztonságosan elvégezhető lézeres eljárás.

A legtöbb esetben már egy kezelés után tapasztalható a bőr látványos minőségi javulása, mindez felépülési idő nélkül.

*MASKNE a maszk által fedett bőrfelszínen jelentkező bőrproblémák.

A Soft Peel előnyei

 • Csökken a bőr faggyútermelése
 • Csökken a pórusok mérete
 • Pigmentfoltok halványodnak
 • Aknékat okozó baktériumokat a kezelés eltávolítja
 • Javul a kollagén termelés azáltal a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik
 • A finom ráncok halványodnak
 • javítja a bőr textúráját
 • élénkíti a fáradt bőrt
 • A bőr egészséges kisimult és kipihent lesz
 • Látványos és egyszerű orvos-esztétikai beavatkozás, bőrsérülés nélkül
 • Gyors kezelés, akár ebédidőben is elvégezhető
 • Minden korosztály számára, minden bőrtípusra, minden évszakban alkalmazható
 • Csúcsminőséget nyújtó Tribeam készülékünk a legmoderneb és leghatékonyabb technológiát nyújtja
 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Bőrtisztítás (Carbon Peel) és „glow”-hatás (Genesis) egy kezelésben

Lépésről lépésre…

A Soft Peel

kezelés menete

1.

A SOFT PEEL kezelés egy mindenre kiterjedő konzultációval kezdődik, melyet az orvos esztétikai szakember végez a pácienssel.
A konzultáció során az OBSERV arcdiagnosztikai rendszert használva felmérjük a bőr állapotát, így pontos információt kapunk a kezelendő bőrproblémáról.

2.

A konzultációt követően alaposan, de gyengéden – professzionális orvos esztétikai hatóanyagokban gazdag termékeket használva – megtisztítjuk a bőrt, majd felkenjük a Jeisys által kifejezetten a Tribeam készülékhez kifejlesztett pórustisztító szén pasztát és hagyjuk hatni. A krém hatóideje alatt a karbonszemcsék a bőr pórusaiba jutnak.

3.

Ezután lézerrel rögzítjük a carbonpasztát.

4.

A következő lépésben Q-1064nm NdYag lézerfény segítségével megyünk végig a kezelt területen, melynek hatására a szén-részecskék felrobbannak a felszívott szennyeződésekkel és elhalt hámsejtekkel együtt.

5.

Mindezek után következik az egyedülálló harmadik lépés, a GENESIS lézeres tonizálás.
A kezelés lépéseinek eredményeképpen a pórusok kitisztulnak és csökkennek, a peeling azaz hámlasztásnak köszönhetően pedig a bőr simább, feszesebb és egyenletesebb lesz, valamint halványodnak az apró hegek.
A Softpeel kezelés javítja a bőr textúráját, fokozza feszességét, és tónusát. Nemcsak energetizálja hanem élénkíti is a fáradt bőrt, mivel kisimítja a kisebb ráncokat. Támogatja a bőr ellenállását a stresszel szemben. A fáradt bőr a kezelések végére a múlté lesz.

6.

Végezetül alaposan letisztítjuk az arcot, majd következik a regenerációt biztosító, professzionális kozmetikai termékekkel történő utóápolás és a nyugtató lézermaszk felhelyezése.

Beavatkozás ideje:
max. 90 perc

A Soft Peel
kezelés után

Klinikánkon mind a kezelés előtt, mind után kizárólag magas minőségű orvos esztétikai termékeket viszünk fel a páciens bőrére.

A SOFT PEEL eredménye a kezelés után rögtön érzékelhető, de a végeredmény 5-7 nap múlva teljesedik ki. Javasolt a kezelés ismétlése havonta, mely 3+1 csomagban is igénybe vehető.

A kezelés eredményét és a regenerációs folyamatokat a specialistánk által ajánlott utóápoló termékek jelentősen képesek javítani.

Árak

Választható régiók: Arc / Nyak / Dekoltázs1 alkalom (Ft)5 + 1 ajándék kezelés
1 régió
50.000Ft250.000Ft
2 régió
60.000Ft300.000Ft
3 régió
80.000Ft400.000Ft
Hát (melltartó vonal)
80.000Ft400.000Ft

Kérdések

Meddig tart maga a SOFT PEEL kezelés?

A kezelés maximum 90 percig tart.

Mennyi idő múlva látom SOFT PEEL kezelés eredményét?

A SOFT PEEL kezelés eredménye a kezelés után rögtön látható.

Fájdalmas a SOFT PEEL kezelés?

A SOFT PEEL kezelés nem jár fájdalommal. Egyénektől függően az érzékenyebb területeken tapasztalható enyhe, kellemetlen érzés.

Kinek ajánlott a SOFT PEEL kezelés?

Minden korosztály számára, az év bármely szakaszában elvégezhető, akik egyszerre szeretnének bőrtisztítást igénybe venni és a „glow”-hatást elérni. Ideális választás fotózás, esküvő, rendezvények előtt, ha a cél a ragyogó arcbőr, de kizárólag az eseményt megelőzően 7-10 nappal, ugyanis egyes esetekben a bőr a kezelés során kipirosodhat.

Javasolt a személyes konzultáció!

Jelentkezz be Soft Peel kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.