ArckezelésekArctisztítás és hámlasztás → Hollywood Carbon Peel

Hollywood Carbon Peel

Instant ragyogó és sima arcbőr egy ebédidő alatt

A csúcsminőségű eljárásnak köszönhetően többé már nem csak álom a friss, feszes, üde és fiatalos arcbőr. Ez a forradalmi, tudományosan kifejlesztett kezelés, – melynek célja a bőr minőségének javítása – hatékonyan tisztít, hámlaszt, miközben csökkenti a gyulladást és minimalizálja, összehúzza a pórusokat.

Bejelentkezem

Ez az eljárás ideális akár a problémamentes fiatal bőr részére, de problémás zsíros, aknés bőr kezelésére is hatásos. Valamint minden nagyobb esztétikai beavatkozás vagy kezelés első lépésének javasolt egy alapos mélytisztítás, amely akár a Carbon Peel is lehet.
Az egyedülálló szénmaszk és a gyengéd, mégis hatásos lézertechnológia kombinációjának köszönhetően, valamint a felszíni hámlasztással és az aktív szén pórustisztító hatásával a kezelés lehetővé teszi, hogy elérjük a pórusok méretének, a faggyú termelésének csökkenését, és a kollagén termelés javulását.
A kezelés által a bőr tónusosabbá, fiatalosabbá és üdébbé válik, mindezt teljesen fájdalommentesen.

A bőrmegújító kezelés gyulladáscsökkentő hatással is bír, ami az aknés bőr megnyugtatására is alkalmas lehet. A kezelés során az arcbőrre kent szén felszívja az olajat és egyéb szennyeződéseket a bőr legmélyebb rétegeiből, így búcsút inthetünk a makacs mitesszereknek, pattanásoknak, a zsíros, túlzottan fénylő arcbőrnek és a tág pórusoknak. A szénmaszk hatékonyságát pedig fokozza a lézerfény, mégpedig úgy, hogy a felkent pasztát a lézer a bőr legfelső rétegéhez köti, majd a lézerfény lerobbantja a szénrészecskékhez tapadt szennyeződéseket és elhalt hámsejteket.
Az arctisztító kezelés nemcsak eltünteti az apró hibákat, de fokozza a kollagéntermelést is.

A Hollywood Carbon Peel
Előnyei

 • Csökken a bőr faggyútermelése
 • Csökken a pórusok mérete
 • A pigmentfoltok halványodnak
 • Eltávolítja az aknékat okozó baktériumokat
 • Javul a kollagén termelés azáltal a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik
 • A finom ráncok halványodnak
 • A bőr egészséges kisimult és kipihent lesz
 • Látványos és egyszerű orvosesztétikai beavatkozás, bőrsérülés nélkül
 • Gyors kezelés, akár ebédidőben is elvégezhető
 • Minden korosztály számára, minden bőrtípusra, minden évszakban alkalmazható
 • Csúcsminőséget nyújtó Tribeam készülékünk a legmodernebb és leghatékonyabb technológiát nyújtja
 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik

A Hollywood Carbon Peel kezelés menete

 1. A Hollywood Carbon Peel kezelés egy konzultációval kezdődik, melyet esztétikai specialista végez. A konzultáció során professzionális arcdiagnosztikát is végzünk a bőr állapotfelmérése érdekében: az erre használt csúcsminőségű gép hat felvételt készít a páciens arcáról, így pontos információt kapunk a kezelendő bőrproblémáról.
 2. A konzultációt követően alaposan, de gyengéden – professzionális orvosesztétikai hatóanyagokban gazdag termékeket használva – megtisztítjuk a bőrt, majd felkenjük a Jeisys által kifejezetten a Tribeam készülékhez kifejlesztett pórustisztító szén pasztát és hagyjuk hatni. A krém hatóideje alatt a karbonszemcsék a bőr pórusaiba jutnak.
 3. Ezután lézerrel rögzítjük a carbonpasztát.
 4. A következő lépésben Q-1064nm NdYag lézerfény segítségével megyünk végig a kezelt területen, melynek hatására a szén-részecskék felrobbannak a felszívott szennyeződésekkel és elhalt hámsejtekkel együtt. A pórusok kitisztulnak, összehúzódnak, a peeling azaz hámlasztásnak köszönhetően pedig a bőr simább és puhább lesz.
 5. A kezelés végén, a paszta eltávolítása után magas minőségű, nyugtató és hatóanyagban gazdag lézermaszkot teszünk fel.

Beavatkozás ideje:
maximum 60 perc

Az eredmény nem marad el

A Hollywood Carbon Peel kezelés eredménye a kezelés után rögtön érzékelhető, de a végeredmény 5-7 nap múlva teljesedik ki.

Javasolt a kezelés ismétlése havonta, mely 3+1 csomagban is igénybevehető.

Fokozza az eredményt és a regenerációs folyamatot a specialistánk által ajánlott utóápoló, magas minőségű termékek használata, amely kiemelten fokozza a kezelés hatékonyságát.

Hollywood Carbon Peel Árak

Hollywood Carbon Peel kezelés1 alkalom
1 régió70.000 Ft
2 régió80.000 Ft
3 régió95.000 Ft
Hát- melltartó vonalig 95.000 Ft

A Hollywood Carbon Peel
kezelés után

A kezelést követő 1-3 nap során enyhe bőrpír ill. hámlás tapasztalható, amelynek csökkentésére otthoni utóápolót javasol a szakember. Ugyanebben az időintervallumban a sminkelés kerülendő.
A Carbon Peel kezelés rendszeres használata a problémamentes pácienseknél kollagén stimuláló hatású, valamint rugalmas arcbőrt biztosít. Problémás esetekben a faggyútermelés, az aknék, a pórusok méretének csökkenése, illetve az olajos bőr megszűnése várható.

Kérdések

Meddig tart maga a Hollywood Carbon Peel kezelés?

A kezelés maximum 60 percig tart.

Van olyan kozmetikai készítmény, amelynek használata a kezelés előtt kerülendő?

A kezelés előtt minimum 1 hónappal savtartalmú készítményt nem szabad használni.

Hogyan készüljek a kezelésre?

A kezelés előtt és után 4-5 nappal tilos a szolárium és a napozás. Kerülni kell a fényérzékenyítő gyógyszerek vagy krémek alkalmazását.

Mennyi idő múlva látom a Hollywood Carbon Peel kezelés eredményét?

A Hollywood Carbon Peel kezelés eredménye a kezelés után rögtön érzékelhető, de végeredmény 5-7 nap múlva teljesedik ki.

Fájdalmas a Hollywood Carbon Peel kezelés?

A Hollywood Carbon Peel kezelés nem jár fájdalommal: a beavatkozás során a kezelőfejjel egyszerre két rétegét melegítjük fel a bőrnek anélkül, hogy felszíni sérülést okoznánk. Egyénektől függően az érzékenyebb területeken tapasztalható enyhe, kellemetlen érzés.

Kinek ajánlott a Hollywood Carbon Peel kezelés?

Minden korosztály számára, az év bármely szakaszában elvégezhető. A kezelés segít az aknés panaszok kezelésében, a tisztátalan bőr javításában, a tág pórusok összehúzásában. Ideális választás a fiatalabb, problémamentes bőr felfrissítésére.

Van-e különbség a Carbon Peel kezelések között?

Az eredményes kezelés érdekében elengedhetetlen a speciális carbonpaszta rögzítése is a bőrhöz. Számos esetben ez a lépés nem történik, így csak kevésbé hatékony felületi tisztító hatás érhető el.

A Carbon Peel kezelés után pattanások jelentek meg az arcomon. Ez normális?

Teljesen normális, ez a bőr tisztulási folyamatának része. A pattanások rövid időn belül eltűnnek.

JAVASOLT A SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ!

Küldj egy képet a területről!

 • Max. file size: 520 MB.
 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!