Testkezelések → Slim Drone

Slim Drone – cellulitkezelés és alakformálás

Az EverDerm egyedülálló testkezelése a SKEYNDOR termékcsalád erejével

Bejelentkezem

Slim Drone – egyedülálló testkezelés a cellulit kezelésére és alakformálásra

A SKEYNDOR*, mint a tudományos szépségápolás egyik legjelesebb képviselője, 2019-ben elsőként vezette be az úgynevezett “drón” technológiát, amely alapjaiban változtatta meg a testkezelés és az alakformálás fogalmát.

*Ha szeretnél többet megtudni a SKEYNDOR termékcsaládról kattints ide!

A Slim Drone testkezelés során egy egyedülálló hatóanyag beviteli módszerrel dolgozunk. A hatóanyag ugyanis egy nanotechnológiával kifejlesztett “kapszulába” van bezárva, melynek külső felületén úgynevezett peptid ligandumok* találhatóak. Ezek segítségével a hatóanyag “kapszula” csak annak a sejtnek a receptoraihoz fog csatlakozni, melyben a hatását is ki kell fejtenie. Innen ered a drón elnevezés is, hiszen ezek a “kapszulák”, mint a drónok szállítják a hatóanyagot a megadott “címre”. Ezzel a módszerrel sejtszinten tudunk kezelni adott problémát. Ez azonban nem működne a SKEYNDOR csúcstechnológiás gépe nélkül, amely 3 funkcióval támogatja a hatóanyag bevitel eredményességét.

*a molekulában a központi atomhoz kapcsolódó atom(csoport)

A Slim Drone alakformáló gép funkciói:

 1. Dinamikus fototerápia, azaz vörös ledes fény terápia: a vörös LED fény 1-6 mm mélyen képes behatolni a bőrbe, legfőbb hatása pedig a sejtregeneráció. Rejuvenálja a bőrt, feszesíti a kötőszövetet, így megoldást nyújt a lógó bőr kezelésére. Ezen túl segít a hatóanyag szérumban megtalálható fotoaktív részecskék aktiválásában is.
 2. Thermostimuláció: élénkíti az anyagcserét, csökkenti a cellulitot, valamint – akár egy infra szauna – beindítja a test természetes méregtelenítő folyamatait. A közeli infravörös sugárzás nagyon hatékony forrása a hőnek, intenzíven melegít és képes a bőr mélyebb rétegeibe is behatolni. Hő hatására felgyorsul a sejtanyagcsere, a zsírbontás és a keringés. Előmelegíti az izmokat, így segítve az izomstimulációt.
 3. Elektrostimuláció: az elektromos izomstimuláció módszerét már évtizedek óta alkalmazzák rehabilitációban, sportolók felkészítésében, ma pedig egyre elterjedtebb az alakformálás területén is. Segíti a tömegcsökkentést, illetve az izomfeszesítést.

 

Ezen funkciók együttes hatásával egy kezeléssel tudunk segíteni a narancsbőr csökkentésében, a makacs zsírpárnák eltüntetésében és a bőrfeszesítésben. Mindezt 60 perc alatt!

A Slim Drone alakformálással kezelhető(ek):

 • a cellulit/ narancsbőr problémája combon, hason és popsin egyaránt
 • a szülés következtében kialakult petyhüdt bőr a has területén
 • a makacs zsírpárnák
 • az öregedő, feszességét vesztett bőr

A Slim Drone testkezelő gép 6 különböző programmal tudja segíteni a kívánt eredmény elérését, attól függően, hogy mely problémára szeretnénk fókuszálni:

 • lágy cellulit
 • ödémás cellulit
 • kemény cellulit (peel skin)
 • zsírbontás
 • feszesítés
 • alakformálás
 • izomformálás

Annak megfelelően, hogy a feszesítésre, a zsírbontásra vagy a cellulit kezelésre szeretnénk fókuszálni, 3 kezelő szett közül választhatunk, melyek az előbb említett három problémára kifejlesztett, speciális szérumot és krémet tartalmazzák. A szérumban találhatók azok a “drón” technológiás hatóanyag “kapszulák”, amelyek sejtszinten képesek kezelni az adott problémát. A krém pedig a kezelések közötti otthoni ápoláshoz szükséges, mellyel hozzájárulhatunk a hatóanyagok gyors felszívódásához. A még hatásosabb eredmény elérése érdekében pedig lehetőség van egy otthon használatos szérum megvásárlására is, ami a krémmel együtt még intenzívebb hatást fejt ki.

 

Hány alkalomra van szükség a hatásos eredmény eléréséhez?

A hatásos és hosszútávú eredmény érdekében érdemes egy 6 alkalmas kezeléssorozaton részt venni. Az ajánlott kezelési ütem heti 2-3 alkalom, a kezelések között pedig maximum 4 nap hagyható ki.

A 6 alkalom alatt a három kezelhető probléma (cellulit kezelés, zsírbontás, feszesítés) közül csak az egyikre tudunk hangsúlyt fektetni, annak érdekében, hogy a kezelés hosszútávon is hatásos legyen.

A Slim Drone testkezelés hatásai:

alakformálás, karcsúsítás/ fogyasztás, feszesítés, cellulit csökkentése, izomformálás, vízvisszatartás csökkentése

A kezelés menete

 1. Mivel a Slim Drone testkezelés erős izzadással jár, a kezelés megkezdése előtt érdemes sportmelltartóra és eldobható kozmetikai alsóneműre vetkőzni.
 2. Amíg a vendég átöltözik, a kezelő előkészíti a testkezelő szalagokat: a pántokat ultrahangos géllel keni be, majd előmelegíti azokat a gép kifejezetten erre kialakított pre-heat funkciójával.
 3. Miután a vendég kényelmesen felfeküdt a kezelőágyra, testkezelő specialistánk felviszi az adott hatóanyag szérumot a kezelendő területre. Ezt követően történik a testkezelő szalagok felhelyezése.
 4. Maga a testkezelés 3 fázisból áll, melyek körülbelül 20 percesek. A kezelés érzésre olyan, mintha a vendég egy intenzív testedzésen venne részt.
 5. A kezelés zárásaként specialistánk letisztítja a felesleges gélt a bőrfelületről, majd egy kifejezetten ehhez a kezeléshez kifejlesztett krémmel bekeni a megkezelt területet.

A Slim Drone alakformálás ellenjavallatai:

 • pacemaker;
 • fém protézisek és egyéb vezető tulajdonságú anyagok (csavarok, ortopédiai beépített csontok);
 • trombózis hajlam;
 • súlyos visszeres tünetek;
 • rákos megbetegedés aktív szakasza;
 • fekélyek;
 • nyílt sebek;
 • várandósság;
 • gyulladás;
 • láz;
 • bakteriális fertőzés

Kiegészítő kezelések

A Slim Drone testkezelés első 20 perce tökéletes alkalom, hogy egy kényeztető arcmasszázzsal is megajándékozzuk magunkat. Kifejezetten erre a célra hoztuk létre a Beauty Massage by Skeyndor protokollunkat, melyet csak és kizárólag emellé a testkezelés mellé tudsz megvásárolni kiegészítésképpen. Az arckezelés során a SKEYNDOR UNIQCURE ampulláinak szabadon választható hatóanyag komplexe kerül bemasszírozásra. Ez az eljárás nem csupán az arcbőr felfrissülését eredményezi, de segít ellazulni is a testkezelés első fázisában. – 15.000 Ft

 

Arcmasszázsunk mellett vadonatúj szemkörnyék kezelésünket is választhatod kiegészítő kényeztetésként. Az Eye Power by Skeyndor tökéletes a szem alatti ödéma, a fáradtság okozta karikák és az apróbb mimikai ráncok kezelésére. A rapid, de annál hatásosabb eljárás során egy selyempapír vékonyságú kollagén lapot helyezünk fel a szemkörnyékre, melynek hatóanyagát egy lehűtött fém kezelőfej segítségével dolgozzuk bele a bőrbe.

Meso Slim – mezoterápiás fogyasztó kezelés

A mezoterápia egy hatékony és biztonságos hatóanyagbeviteli módszer, mellyel rövid idő alatt nemcsak látványos, de tartós eredmények érhetők el. Éppen ezért is ajánljuk a Slim Drone kiegészítéseképpen a SKEYNDOR mezoterápiás testkezelési protokollját, a Meso Slim-et. Az eljárás során a Meso Infusion DCS mezoterápiás gépének erejét használjuk fel a még eredményesebb hatóanyagbevitel érdekében. A készülék úgynevezett elektroporációs funkciója képviseli a tű nélküli mezoterápia technológiáját, melynek segítségével a hatóanyagok mikro csatornákon keresztül juttathatók a bőr mélyebb rétegeibe.

A testkezelés során egy cellulit- és testtömegcsökkentő hatóanyag komplexet – articsóka kivonat, laminaria alga és decapeptid összetétel – juttatunk a bőrsejtekbe, amely egyszerre kezeli a nem megfelelő mikrokeringés és a felborult zsíranyagcsere okozta tüneteket. Látványosan kezelhető vele a toka területe, valamint a makacs alhasi zsírpárnák is. Csökkentett mennyiséggel a melltartó vonala és az integetőháj is kezelhető ezzel a hatóanyag összetétellel.

A kezelés első lépéseként letisztítjuk az adott területet, amit egy rövid hámlasztás követ. Ezután következik a bőr fertőtlenítése, majd a hatóanyagbevitel. Az eljárás lezárasként egy hűsítő testpakolást vsizünk fel a kezelt területre, utolsó simításként pedig az EverDerm könnyed testápolóját masszírozzuk a bőrbe.

Árak

Slim Drone1 alkalom6 alkalom18 alkalom
Slim Drone kezelés35.000 Ft175.000 Ft472.500 Ft

Kérdések

Létezik a Slim Drone-hoz hasonló cellulit kezelés?

A Slim Drone testkezelés során egy egyedülálló hatóanyag beviteli módszerrel dolgozunk. A hatóanyag egy nanotechnológiás “kapszulába” van bezárva, melynek külső felületén úgynevezett peptid ligandumok találhatóak. Ezek segítségével a hatóanyag csak annak a sejtnek a receptoraihoz fog csatlakozni, melyben a hatását is ki kell fejtenie. Innen ered a drón elnevezés is, hiszen ezek a peptid ligandumok, mint a drónok szállítják a hatóanyagot a megadott “címre”.

Fájdalmas a Slim Drone testkezelés?

A Slim Drone kezelés teljesen fájdalommentes. Érzésre olyan mintha egy intenzív edzésen vennénk részt.

A Slim Drone testkezelés jár felépülési idővel?

A Slim Drone testkezelés nem jár felépülési idővel, így a kezelés után a vendég azonnal visszatérhet napi rutinjához.

Azonnal látható a Slim Drone kezelés eredménye?

A Slim Drone testkezelés eredménye már az első alkalom után azonnal látható. Az eljárás hatása rendkívül látványos, mindössze egy 60 perces kezeléssel több hetes fogyókúra/ edzés eredményét lehet elérni.

Hány alkalomra van szükség a Slim Drone testkezelésből a hatásos eredmény elérése érdekében?

A hatásos és hosszútávú eredmény érdekében érdemes egy 6 alkalmas kezeléssorozaton részt venni. Az ajánlott kezelési ütem heti 2-3 alkalom, a kezelések között pedig maximum 4 nap hagyható ki.

Jelentkezz be Slim Drone kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!