Esztétika → Esztétikai konzultáció

Plasztikai konzultáció

Az EverDerm plasztikai sebésze minden kérdésedre válaszol!

Bejelentkezem

Mit kell tudni plasztikai beavatkozás előtt?

A plasztikai beavatkozások mára már világszerte igen elterjedtek. A kisebb, úgynevezett egynapos sebészeti eljárásoktól egészen az altatással végzett műtétekig a plasztikai beavatkozások palettája igen széleskörű. Bár sokan megkérdőjelezik ezen eljárások szükségességét, nem vonhatjuk kétségbe, hogy ezek bizony sok esetben lehetőséget biztosítanak olyan változtatásokra, amelyek a test arányainak harmonizálásával erőteljesen növelhetik a páciens önbizalmát.

 

Ugyanakkor a plasztikai beavatkozások – legyen szó egynapos sebészetről vagy altatásos műtétről – hosszas előkészülettel járnak. Minden esetben számos előzetes vizsgálaton kell részt venni, sőt bizonyos műtétek után speciális kompressziós ruházat viselése is szükséges, amit még a beavatkozás előtt be kell szerezni. Ami viszont talán a legfontosabb és egyben nulladik lépés akármilyen plasztikai beavatkozásról is legyen szó, az az edukáció!

Az EverDerm-ben rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt és a személyes konzultációt minden kezelésünk előtt.

Dr. Trévidic Thibault

“Kiemelt szakterületem a felnőtt és gyermek plasztikai sebészeti betegek akut ellátása. Emellett az esztétikai és helyreállító sebészeti műtétek szerteágazó világában is sikerült átfogó tapasztalatot szereznem. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az arc-és orrplasztikára, egyéb plasztikai műtétekre (emlő, has, intim, zsírleszívás), illetve a bőrdaganatok korszerű ellátására. Az esztétikai beavatkozásokat (botulinumtoxin, hialuronsavas töltés) a legújabb technikák alapján végzem. Mindig a természetes hatásra törekszem, mellyel a páciens is maximálisan meg van elégedve. Orvosi munkám során számomra a legfontosabb a türelem és a precizitás.”

Dr. Vajtai Luca

“Szakorvosi szakképesítésemet a felnőtt és gyermek égés és plasztikai sebészet területén szereztem meg. Lehetőségem adódott az akut betegellátás és a rekonstrukciós beavatkozások elvégzéséhez szükséges sokrétű ismeret- és tapasztalatszerzésre. Emellett kiemelt érdeklődési körömbe tartozik az esztétikai beavatkozások precíz és természetességre törekvő gyakorlása is. Pácienseimmel való munkám során fontosnak tartom a személyre szabott kezelési terv kialakítását, mellyel a közös munka eredményeként természetes és harmonikus hatás érhető el.”

Személyes konzultáció

Az EverDerm-ben rendkívül fontosnak tartjuk az edukációt és a személyes konzultációt kezeléseink előtt. Dr. Trévidic Thibault és Dr. Vajtai Luca, a Klinika plasztikai sebészei szakértelemmel, diszkrécióval és őszinteséggel igyekeznek pácienseik számára választ adni az esetlegesen felmerülő kérdésekre, és természetesen tanácsokkal is szolgálni a számukra.

Ha még nem tudtad eldönteni, hogy melyik kezelést válaszd, melyik illik hozzád és az arcformádhoz a legjobban, mely eljárás lenne a legmegfelelőbb a számodra, vagy csak kérdéseid lennének egy adott kezeléssel kapcsolatban, fordulj bátran akár Dr. Trévidic Thibault-hoz vagy Dr. Vajtai Lucához, akik egy személyes konzultáció során egyéni kezelési tervet is össze tudnak állítani a számodra.

A személyes konzultáció időtartama: 30 perc

A személyes konzultáció ára: 30.000 Forint*

*A konzultáció díja minden esetben levonódik a beavatkozás árából, amennyiben azt az EverDerm szakorvosa végzi.
Plasztikai Sebészet Budapest

Plasztikai konzultáció

30.000Ft30.000FtKosárba teszem

Bejelentkezem Plasztikai konzultációra

  • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
  • Max. file size: 520 MB.
  • Ha bármi fontos van amit még szeretnél velünk tudatni, itt megteheted!