Arckezelések → Skin Corrective Therapy

Skin Corrective Therapy

Ránctalanító arckezelési protokoll

Bejelentkezem

A megújult Corrective termékcsalád megérkezett az EverDerm-be!

A SKEYNDOR 2010-ben alkotta meg az elsősorban mimika ráncok kezelésében eredményes Corrective termékcsaládját. Ezt az anti-aging kezelést három évvel ezelőtt teljesen megújította a SKEYNDOR kutató-fejlesztő csoportja, amely így már eredményesen kezeli mind a horizontális, vertikális és a gyűrődés következtében kialakult ráncokat is. A már 1 alkalom után is látványos eredményeket nyújtó ránctalanító kezelés valódi alternatívája az orvosi beavatkozásoknak.

A Corrective termékcsalád ráncfeltöltő és izomlazító összetevők hatékony kombinációjával már kialakult mimikai ráncokra is hatékony megoldást kínál.

A SKEYNDOR ránctalanító kezelésének különlegességei

  1. Újgenerációs biológiai peeling alkalmazása – a peeling maszk fő hatóanyaga a desmoglein-szerű peptid bőrmegújító hatása révén szabályos sejtmegújulási ritmust állít be. Biztonságosan használható idősödő és akár érzékeny bőrön is. Nem okoz irritációt és fényérzékenységet.
  2. A legújabb generációs felületi és mélyszöveti botox hatású fillerek alkalmazása – az Anemarrhena aspheloides és Dictyopteris membranacea kivonat, valamint a szezám magból kivont sesamine eredményesen stimulálja a zsírképződés korai szakaszát és fokozza zsír tárolását az irhában, így biztosítva a folyamatos, feszes tónust. A hialuronsav pedig volumenpótló hatásának köszönhetően a bőr mélyebb szövetrétegeibe hatolva saját molekulaméretének akár 30-szorosát is képes növekedni, ezáltal kitöltve a mélyedéseket, ráncokat.
  3. Kozmetikai drón technológia alkalmazása – ez a legújabb hatóanyagbeviteli rendszer, melynek köszönhetően a hatóanyagok 100%-ban a megfelelő sejtekhez jutnak el és ott fejtik ki hatásukat. Ebben az esetben az izomösszehúzódásokért felelős idegsejtekbe tudunk ingerület átvitelt és kibocsájtást blokkoló peptideket juttatni a mimikai izmok ellazítása érdekében.

A Skin Corrective Therapy ránctalanító arckezelés során alkalmazott hatóanyagok – peptid komplex és hialuronsav koncentrátum – ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, valamint fokozzák a sejtek újraépülését, ezáltal megfiatalítva az arcbőrt. A legújabb generációs hialuron filler technológiának köszönhetően azonnal és látványosan kisimulnak a ráncok. Ennek eredményeként ezek a ráncok fokozatosan és természetesen csökkennek már egy kezelés után is.

A kezelés menete

  1. Beauty specialistánk eltávolítja a sminket és letisztítja az arcbőrt a SKEYNDOR Expert Cleanse Pro termékcsalád készítményével.
  2. Ezután felhelyezésre kerül a peeling peptides fátyolmaszk, melyet specialistánk ultrahang segítségével dolgoz be a bőrbe.
  3. Ezt követi a botox hatású ránctalanító peptid szérum mezoterápiával való bejuttatása, majd a felszíni és mélyrétegi filler célzott bemasszírozása a ráncokba.
  4. Ezután következik a jázmin kivonatot tartalmazó alginát (rugalmas) maszk felhelyezése. A maszk felületén választható cryoterápia alkalmazása.
  5. A ránctalanító arckezelési protokoll utolsó lépéseként beauty specialistánk egy zárókrémmel keni be a teljes arcot, valamint a nyak és dekoltázs területét.

A kezelés időtartama

90 perc

Árak

Skin Corrective Therapy1 alkalom
Skin Corrective Therapy70.000 Ft

Kérdések

Miben különbözik a Skin Corrective Therapy ránctalanító eljárás a többi anti-aging kezeléstől?

A Skin Corrective Therapy ránctalanító protokoll a legújabb generációs felületi és mélyszöveti botox hatású fillerek és kozmetikai drón technológia alkalmazásával azonnali és látványos eredményt nyújt a már kialakult, mélyebb ráncok feltöltésében és kisimításában.

Milyen eredmény várható a Skin Corrective Therapy arckezeléstől?

A peptid komplex és hialuronsav koncentrátum ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, valamint fokozzák a sejtek újraépülését, ezáltal megfiatalítva az arcbőrt. A kezelést követően azonnal és látványosan kisimulnak a ráncok, megjelenésük pedig fokozatosan csökken.

Meddig tart a Skin Corrective Therapy ránctalanító kezelés?

A Skin Corrective Therapy ránctalanító kezelés időtartama 90 perc.

Mennyi idő múlva látom a Skin Corrective Therapy ránctalanító kezelés hatását?

A Skin Corrective Therapy ránctalanító kezelés eredménye azonnal látható.

Jelentkezz be Skin Corrective Therapy kezelésre!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!