Arckezelések → HydraFacial MD® Synergy Glow

HydraFacial MD® Synergy Glow

A Hydrafacial Synergy Glow kezelés egy szinergikus bőrmegújító kezelés – a Hydrafacial és a Face-up Golden Therapy, valamint a rózsakvarc rituálé kombinációja – amely finom hidratációt nyújt a bőrnek. Az aktív összetevők egyedülálló kombinációjának köszönhetően ránctalanító hatása azonnal érzékelhető, mindez kiegészítve a rózsakvarc rituáléval, amely a női energiákat harmonizálja.

Bejelentkezem

A bőröregedés mindenki számára elkerülhetetlen. Az életmódunk és a környezeti tényezők azonban szintén hozzájárulhatnak a bőr öregedési folyamatának felgyorsulásához. A levegő szennyezettsége, a toxinok, a szél és az UV sugárzás a bőrünkre mind negatív hatást gyakorolnak, amelyek a szabad gyökök képződéséhez vezetnek. A belső faktorok, mint például a természetes öregedési folyamat is, hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő kollagéntermeléshez. Az együttes hatás eredményeképpen a bőr rugalmassága, tónusa és textúrája romlik, ami a bőr öregedésének látható jeleit okozza, mint például a ráncok, pigmentfoltok és a fakóság. Az egészséges életmód és a megfelelő bőrápolási rutin segíthet a bőr öregedésének késleltetésében.

Felvehetjük a harcot a bőröregedéssel?

Az egyik legfontosabb és legnépszerűbb esztétikai lehetőség a bőrfiatalítás. A bőr öregedése természetes folyamat, amely során a bőr veszít rugalmasságából. A bőrfiatalító kezelések célja, hogy visszaadják a bőr természetes feszességét, valamint csökkentsék az öregedés jeleit.

Az esztétikai kezelések mellett a megfelelő bőrtisztítás és a rendszeres bőrápolás is kulcsfontosságú.
A bőr tisztítása segít eltávolítani a szennyeződést, a faggyút és a halott hámsejteket, amelyek blokkolják a bőr pórusait és megakadályozzák a bőr természetes öngyógyító folyamatát. A rendszeres bőrtisztítás segít fenntartani a bőr egészségét és javítja a bőrfiatalító kezelések hatékonyságát is.
A rendszeres bőrápolás segít megelőzni a bőr öregedését és javítja a bőr állapotát. A megfelelő bőrápolási rutin, beleértve a megfelelő tisztítást, hidratálást és védelmet, segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A Hydrafacial Synergy Glow a Hydrafacial MD és a Face-up Golden Therapy, valamint a rózsakvarc erejét ötvözi.

HydraFacial MD®

Magyarországon is elérhetővé vált a külföldön már nagy népszerűségnek örvendő, műtét nélküli HydraFacial MD eljárás, amely segítségével elérhetjük az egészséges, tisztán üde, fiatalosan ragyogó és bársonyosan hidratált bőrt. A HydraFacial MD az egyik legmodernebb bőrmegújító technológia, amely fájdalommentesen és gyorsan javítja a bőr szépségét és egészségét. Élvezze a bőrmegújító kezelést esztétikai szakembereink segítségével, amelyet a hollywoodi sztárok is előszeretettel választanak.

A HydraFacial MD kezelés a bőrünk szépségét és egészségét helyezi középpontba azzal, hogy egy szabadalmaztatott technológiával gondosan tisztítja bőrünket a szennyeződésektől, miközben azt esszenciális tápanyagokkal látja el.

Szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően gyengéden, de hatékonyan szabadítja meg a bőrt a szennyeződésektől és táplálja azt esszenciális anyagokkal. A kezelés több lépésből áll, beleértve a fájdalommentes bőrtisztítást, a vákuumos nyirokmasszázst, a kémiai hámlasztást, a pórustisztítást és a gyulladáscsökkentést, valamint a tápláló hatóanyagok bejuttatását a bőrbe. Mindezt egyetlen, gyors kezelés során érhetjük el, amely valódi eredményeket produkál felépülési idő nélkül.

A HydraFacial MD® egy non-invazív, több lépésből álló komplex hidrodermabráziós bőrmegújító kezelés, amely ötvözi

 • a fájdalommentes bőrtisztítást és a vákummal végzett nyirokmasszázst;
 • a gyengéd kémiai hámlasztást;
 • a pórustisztítást és gyulladáscsökkentést;
 • a különböző tápláló hatóanyagok bőrbe való bejuttatását bőrtáplálás, regenerálás, és mélyhidratálás által;
 • a bőrvédelemet antioxidánsokkal és a bőrfelszín hidratálását

Mindezt egyetlen, gyors kezelés során, amely valódi eredményeket produkál, felépülési idő nélkül.

A kezelés alkalmas

 • a finom felszíni ráncok mérséklésére;
 • a bőr textúrájának, tónusának és rugalmasságának javítására;
 • a fénykárosodás és pigmentációs-zavarok mérséklésére;
 • a tág pórusosok kezelésre;
 • az öregedés jeleinek mérséklésére

Valamennyi bőrtípus – a zsíros, gyulladásra hajlamos, az érettebb és az érzékeny bőr – esetén is hatékonyan alkalmazható, férfiak és nők körében egyaránt, bármely korosztály számára.

Face-up Golden Therapy

A rózsakvarc rituálé kezelés célja, hogy az egyes elemek együttesen hozzák létre az alkotás egészének hatását, ami nagyobb, mint az egyes elemek hatása önmagukban. A kozmetikai termékek és az orvostudomány közös célja az egészség, az energia és a szépség megőrzése. A természetes öregedési folyamat, a genetika és a stresszes életmód azonban negatívan befolyásolhatja az ember megjelenését. A kozmetikai termékek javíthatják az ember megjelenését és növelhetik az önbizalmát, de ahol a kozmetikai termékek lehetőségei véget érnek, szükség lehet a tudomány beavatkozására. Az esztétikai orvosok, bőrgyógyászok és kozmetikusok szaktudásának ötvözésével létrejött egyedülálló orvoskozmetikum egyedi és látványos módon képes ötvözni ezeket a tudásokat, így hatékonyabban segítheti a teljes tökéletesség elérésére irányuló erőfeszítéseket.

A szike nélküli bőrmegújítás egy olyan kezelés, amely hidratálja és regenerálja a bőr sejtfunkcióit és stimulálja az extracelluláris mátrix molekulák termelését. A kezelés eredményeként a kollagén- és elasztinrostok megerősödnek, ami megakadályozza a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását. A kezelésben szinergikus hatóanyagok egyedülálló kombinációját használjuk, amely azonnali hatású eredményt biztosít. A szike nélküli bőrmegújítás egy korszerű arckezelés, amely jelentős, hosszan tartó és jól látható eredményt nyújt a számunkra. A kezelés során visszafordítjuk az öregedés jeleit, amely így az esztétikai eljárások versenyképes alternatívája lehet. Azok számára, akik bőrmegújítást szeretnének, de nem szeretnének a hagyományos invazív módszerekhez fordulni, ez a kezelés lehet a legjobb választás.


A tökéletes szépségápoló kezelés során elérjük az azonnal ragyogó arcbőrt. A szinergikus kezelés finom hidratációt nyújt a bőrnek, az aktív összetevők egyedülálló kombinációjának köszönhetően pedig ránctalanító hatása azonnal érzékelhető.
A bőrszövetet élénkítő eljárás egy erősen koncentrált aktív ápolás, amely olyan összetevőket tartalmaz, amelyek javítják a bőr funkcióit. Különösen alkalmas kozmetikai terápiaként a lézeres kezelések kiegészítése képpen, segítve a bőr helyreállítását, regenerálódását és az öregedés jeleinek csökkentését.

Rózsakvarc Rituálé

A rózsakvarc rituálé az a kezelés, amely kifejezetten a női energiák harmonizálására szolgál, segít újra megélni saját nőiességünket, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt, kiegyensúlyozza a női energiákat és hormonokat, valamint összhangot teremt a szívünk és az elménk között. A rózsakvarc rezgései segítenek erősíteni a szívet és harmonizálni a szívritmust, erősíteni az idegeket, segíteni az alvási zavarok, álmatlanság, mozgási és egyensúlyi zavarokat, illetve női betegségek esetében is alkalmazható. A kezelés segít elnyomni a bosszúság érzését, erősíti a megbocsátást, tanít önmagunk elfogadására és megnyitja a szívünket a szeretet felé. A mentális relaxáció pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkünk megpihenjen, ezáltal bőrünk is egészségesebben ragyogjon.
A rendkívül hatékony összetevők, melyeket a kezelés során használunk, megvédik bőrünket az idő előtti öregedéstől és biztosítják, hogy a megereszkedett, fáradt és sápadt bőrünk ismét ragyogó legyen. A kezelés minden korosztály számára ideális választás.

A Hydrafacial Synergy Glow ötvözi a Hydrafacial MD és a Face-up Golden Therapy, valamint a rózsakvarc előnyeit.

A Hydrafacial Synergy Glow előnyei:

 • serkenti a kollagéntermelést és hosszan tartóan erősíti a fibroblaszt struktúrákat;
 • elősegíti a bőr hialurontermelését és növeli a nedvességmegtartó képességét;
 • elősegíti az elasztin- és kollagéntermelést;
 • a bőr kivételesen sima, hibátlan és fiatalos lesz;
 • intenzíven hidratál;
 • jelentősen javítja a bőrfelület szerkezetét;
 • javítja a bőr rugalmasságát;
 • gyulladáscsökkentő hatású;
 • finomítja a bőr szerkezetét;
 • felfrissíti a fakó és fáradt bőrt;
 • összehúzza a kitágult pórusokat;
 • serkenti a sejtek regenerálódását;
 • egyenletes és tiszta megjelenést kölcsönöz a bőrnek;
 • fokozza a bőr ragyogását;
 • optimalizálja az utókezelő termékek befogadóképességét;
 • fokozza a sejtek oxigénfelvevő képességét;
 • csökkenti a hegesedés mértékét;
 • növeli a sejtek oxigénszintjét, miközben eltávolítja a szén-dioxidot;
 • megfiatalítja a sejtanyagcserét és jelentősen finomítja a bőr felszíni szerkezetét;
 • eltávolítja a mély ráncokat a mikroösszehúzódások csökkentésével;
 • belülről kifelé varázsolja teltebbé a bőrt, helyreállítva annak térfogatát és rugalmasságát;
 • erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását;
 • eléri a kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot;
 • azonnal látható ránctalanító hatás;
 • meggyőző eredmény plasztikai beavatkozás nélkül

Árak

Hydrafacial Synergy Glow kezelés1 alkalom
HydraFacial MD® Synergy Glow110.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk

Kérdések

Meddig tart maga a Hydrafacial Synergy Glow kezelés?

A Hydrafacial Synergy Glow kezelés időtartama kb. 90 perc.

Mennyi idő múlva láthatom a Hydrafacial Synergy Glow kezelés eredményét?

A Hydrafacial Synergy Glow kezelés után arcbőrünk friss és üde lesz, valamint élettel telivé válik, így az eljárás eredménye azonnal látható és érezhető. Halványodnak a finom vonalak, a ráncok és a pigmentfoltok, egységesebb bőrtextúrát eredményez, valamint gyulladás- és akné mentessé válik a bőr.

Hány alkalomra van szükség a Hydrafacial Synergy Glow kezelésből?

A Hydrafacial Synergy Glow hatása már egy alkalom után is azonnal látható és érezhető, de a látványos eredmény fenntartása érdekében érdemes havonta ismételni az eljárást.

Meddig tart a Hydrafacial Synergy Glow kezelés eredménye?

A Hydrafacial Synergy Glow kezelés eredményének tartóssága egyén és arcbőr függő, de általában néhány naptól, néhány hétig látható és érzékelhető a hatása.

Fájdalmas a Hydrafacial Synergy Glow kezelés?

A Hydrafacial MD® kezelés alapvetően egy fájdalommentes, gyengéd, pihentető eljárás, míg az rózsakvarc rituálé egy kényeztető kezelés, így szintén nem jár fájdalommal. Hűsítően hidratál, tökéletes ellazulást nyújt, nyugtat és lelki egyensúlyt teremt.

Kiknek ajánlott a Hydrafacial Synergy Glow kezelés?

Mindenkinek ideális arckezelés lehet kortól, nemtől, bőrtípustól és bőrproblémától függetlenül, hiszen teljesen személyre szabható. Azoknak pedig kifejezetten ajánlott, akik szeretnék minél jobban hidratálni a bőrüket.

Jelentkezz be HydraFacial MD® Synergy Glow kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!