EsztétikaHialuronsavas töltések → Supermodel look

Supermodel look

A mai nők az aktuális divatnak megfelelően szeretnék formálni az arcukat.

A Supermodel look, amelynek fő eleme a kiemelt járomív, az áll és az állvonal definíciója, jelenleg nagyon trendi a fiatalok körében. A járomcsont meghatározó szerepet játszik az arc arányainak tekintetében, és az idő múlásával az arc kontúrjai elveszítik határozottságukat. A járomcsonttöltés segítségével azonban kiemelhetjük az arc csontját, ezáltal karakteresebb megjelenést biztosítva. A kezelés során speciális hialuronsavat juttatunk a kívánt területre tű segítségével.

Bejelentkezem

“Minden nő vonzó, aki magával szemben igényes. Az a nő, aki figyel a külsejére és a belsejére egyaránt, az nem tud nem szép lenni – az a nő csodálatos.”Vastag Tamás

Sokan csak ámulunk-bámulunk a szupermodellek csábító tekintete láttán…

Hisz nem mindenki rendelkezik olyan adottságokkal, ami elégedetté tesz minket a tükörbe nézve. A modellek arcára jellemző szimmetria, arányok, csontos, íves karakter a legtöbb embernek genetikailag nem adatik meg. Illetve, az idő előrehaladtával, a környezeti és belső tényezők miatt, sajnos az arcbőr könnyen meg tud ereszkedni, ezáltal vonásaink már egyre kevésbé hasonlítanak a fiatal énünkre.

Mi az a Supermodel Look? Mit jelent a gyakorlatban?

Egy, a nálunk elérhető kezelés-kombinációk közül. Sokak vágya, hogy önmagukban is felfedezni véljék a szupermodellek karakteres arcvonásait, vagy közelebb szeretnének kerülni az álom megjelenésükhöz, melyben az arcszobrászat nyújthat segítő kezet.
A Supermodel Look karakteresebb, hangsúlyosabb megjelenést kölcsönöz az arcnak, valamint tökéletes megoldást nyújt az arc kontúrozására és a szép vonások hangsúlyozására.

A hialuronsavas arcszobrászat kezelésének előnye, hogy szike használata nélkül lehet elérni a fiatalos megjelenést, és a kezelés teljesen személyre szabott. Az eltérő arcfelépítés, vonások és problémás területek kezelése során sokféle variációt enged meg, így mindenki az arcának egyedi adottságaihoz igazíthatja a kezelést. Mértékkel, profi szakember által végzett hialuronsavas töltéssel alakíthatunk az arc arányain, hangsúlyozhatók a nekünk tetsző vonásaink és javíthatunk az apró hibáinkon is.

Az arc szépsége és fiatalossága előnyt jelent mind a nők, mind a férfiak számára, és a hialuronsavas arcszobrászat segítségével könnyedén elérhető a kívánt eredmény. A kezelés hatása hosszú távú, és akár 8-12 hónapig is eltarthat, így egy kis befektetéssel hosszú ideig megőrizhető a fiatalos megjelenés.
A Supermodel Look elnevezés is sugallja, hogy akár olyan változások érhetők el az arcon a hialuronsavas töltések által, mintha egy sminkes készítene nap, mint nap profi sminket a számunkra. Az eljárás során nem egy-egy részre, egy-egy ráncra fókuszálunk, hanem az arc egészére, az egymással harmonizáló arányokra, hiszen az összképen van a fókusz.

Mi tartozik a Supermodel Look eljáráshoz?

Mindenki másképp érzi jól magát a bőrében, másképp boldog. Így az is mindenki számára változó, hogy mely (arc)területével elégedett és melyik az, amelyiken változtatni szeretne. Épp ezért, a Supermodel Look kezelés nem tartalmaz állandó elemeket, minden esetben személyre szabható. A kezelés során többek között az alábbi változtatásokra van lehetőség:

  • járomcsont kiemelés;
  • állív kontúrozás;
  • áll volumenpótlás;
  • orcafeltöltés;
  • állcsúcs kiemelése;
  • Lip-Flip ajakformálás

Kiknek ajánljuk a Supermodel Look-ot?

Minden korosztálynak ajánljuk, akik a szép vonásait szeretnék hangsúlyozni vagy az arcuknak kontúrját erősíteni és arányait optimalizálni.

Hogyan zajlik a Supermodel Look eljárás?

Minden kezelést egy konzultáció előz meg, amely során az EverDerm szakorvosa és a páciens tükör előtt átbeszélik és megtervezik a „szupermodellé válás” lépéseit.
Az EverDerm-ben a hialuronsavas töltések – minden más kezeléssel egyetemben – azt a célt szolgálják, hogy mindig természetes, fiatalos és kipihent hatást érjünk el.

Ezt követően történik meg a töltőanyag beinjektálása. A kezelés a választott területektől függően, többek között természetes hatású, megemelkedett járomcsontot eredményez, valamint az áll környékének kontorúzását jelenti.

Közvetlenül a kezelés után láthatóak már az eredmények, az arc szerkezete határozottabbá válik.

Miért hialuronsavat használunk a Supermodel Look kezelés során?

A hialuronsav az emberi szervezetben természetesen előforduló nagy molekulájú szénhidrát, amelynek legfontosabb tulajdonsága a vízmegkötő képesség. Részt vesz az élettani folyamatokban, az immunrendszer aktivitásában és a sejtek normális működéséhez szükséges. A bőr hidratáltságáért, feszességéért és rugalmasságáért felelős, emellett antioxidáns szerepet is betölt és serkenti a kollagén és elasztin szintézisét. Gyógyító hatása révén segít a sérülések és sebek gyógyulásában, valamint véd a külső károsító hatásokkal szemben. A hialuronsav organikus anyag, amely a bőr rejuvenálásához szintetikus anyagok nélkül is alkalmazható.

Supermodel look árak

A konzultációt követően tudunk egyedi árajánlatot adni, hisz a Supermodel Look-nál személyre szabva állítjuk össze a kezelendő területek sorát, ezáltal a szükséges eljárások listáját is.

Kunzultáció

Kérdések

Meddig tart a Supermodel Look kezelés hatása?

A kezelés hatása általában 8-12 hónapig tart, de az időtartam függ az egyén adottságaitól is.

Fájdalmas a Supermodel Look kezelés?

A Supermodel Look kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, nem jár hegesedéssel sem.

Meddig tart a Supermodel Look kezelés?

A Supermodel Look kezelés a kezelendő területektől függően, 30-60 percig tart.

A Supermodel Look kezelés kombinálható botox kezelésekkel?

A Supermodel Look kezelés kombinálható botox kezelésekkel, azonban más arckezelést utána 1 hónapig nem lehet igénybe venni.

Mire figyeljek a Supermodel Look kezelés után?

A kezelés után 1-2 hétig kerüljük a napozást, a szaunázást és az erőteljes izzadással járó tevékenységeket. Mellőzzük az erős peelingeket, valamint a nyomkodással járó kezeléseket. Aznap már ne sminkeljünk.

A Supermodel Look kezelést szakorvos végzi?

A kezelést nálunk minden esetben szakorvos végzi, konzultációt követően.

Jelentkezz be a szakorvosunkhoz!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!