ArckezelésekAnti-aging → Face-up Golden Therapy

Face-up Golden Therapy

A kézi kozmetikai kezelések új generációja, innovatív orvosi luxuskozmetikumokkal

Bejelentkezem

A hagyományos kézi kozmetikai kezelések ideje lejárt. Az igazán látványos és hosszantartó hatású eredményekhez az orvos esztétikai gépek használata szinte elengedhetetlen. Ugyanakkor előfordulnak élethelyzetek, amikor a modern, gépi kezelések nem igénybe vehetőek. Kisebb szépészeti beavatkozás utáni időszakban például egyéb arckezelés vagy masszázs nem alkalmazható. De ebben az esetben sem kell már lemondanunk a leginnovatívabb, legmodernebb kezelésekről. Az Face-up Golden Therapy biztosítja a sejtregenerációt és a hosszantartó hidratálást, segít tartósabbá tenni az esztétikai beavatkozás eredményét, mindezt gyulladáscsökkentő hatással

 

Milyen területek alkalmasak az Face-up Golden Therapy kezelésre?

Arc, Nyak, Dekoltázs

Ez a kezelés kifejezetten a női energiák harmonizálására szolgál, segít újra megélni saját nőiességünket, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt, a női energiákat és hormonokat kiegyensúlyozza, összhangot teremt a szívünk és az elménk között.

A kezelés részeként egy szónikus aranymasszázs keretében teljesen más dimenzióba röpítünk, mely segít ellazulni és figyelmen kívül hagyni a hétköznapok forgatát. Az arcmasszázs tulajdonképpen egy kényeztető kiegészítése a kezelésnek, annak érdekében, hogy közben teljesen megfeledkezhessünk az előttünk álló feladatoktól és pihenhessünk pár percet, majd újult energiával folytathassuk napunkat. A mentális relaxáció pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkünk megpihenjen és ezáltal bőrünk is egészségesebben ragyogjon.

A Face-up Golden Therapy előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Látványos, kényeztető kezelés, esztétikai és gépi beavatkozás nélkül
 • Orvoskozmetikai luxusmárka termékeivel végzett kezelés
 • Védjeggyel ellátott, más gyártónál nem található, leginnovatívabb hatóanyagokkal végzett kézi kezelés
 • Egyszerre nyújt gyulladáscsökkentést, sejtregenerációt és hosszantartó hidratálást
 • Tartósabbá teszi a szépészeti beavatkozás eredményeit

Az Face-up Golden Therapy kezelés menete

 1. A Face-up Golden Therapy kezelés egy esztétikai konzultációval kezdődik, amelynek során tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények.
 2. A konzultációt követően a páciens kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik, ellazulását holisztikus „welcome” érintésekkel segítjük elő.
 3. Ezután szakemberünk nyugtató, hidratáló összetevőket tartalmazó arctejjel eltávolítja a sminket és szennyeződéseket a bőrről, majd egy frissítő, tisztító habmaszkot visz fel a páciens arcbőrére.
 4. Egy gyengéd enzimatikus szérummal történő mélytisztítással folytatódik a kezelés. Ez a lépés előkészíti a bőrt az eljárás további részére, támogatja a sejtek anyagcseréjét és optimalizálja a termékek felszívódását.
  A hatóanyagok bevitele előtt egy frissítő, energetizáló, hidratáló hiarulon tonert simítunk az arcra.
 5. Szakemberünk ezután bejuttat egy szérumot a bőrbe. Ez a szérum blokkolja a szabadgyököket, serkenti az oxigén szállítását a bőrben, nedvességgel tölti fel a szöveteket.
 6. A kezelés egy szónikus aranymasszázzsal folytatódik a teljes ellazulás érdekében.
 7. A masszázst követően egy mélyhidratáló hiarulon krémmaszkot helyezünk fel, melyet egy vitalizáló fátyolmaszkkal borítunk be.
  A maszk hatóideje alatt bőrfeszesítő krémmel végzett nyak-, váll-, karmasszázst végzünk.
 8. A fátyolmaszk eltávolítása után bőrszövet aktiváló szérumot simítunk a bőrbe.
 9. A kezelés lezárásaként finom textúrájú, kiemelkedően hatásos emulziókat simítunk a szem, az arc, majd az ajkak területére.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

Face-up Golden Therapy Árak

Face-up Golden Therapy1 alkalom
1 régió70.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 5 alkalmas kezelés esetén +1 kezelést ajándékba adunk

Kérdések

Meddig tart maga a Face-up Golden Therapy kezelés?

Az Face-up Golden Therapy kezelés időtartama kb. 60 perc.

Mennyi idő múlva látom a Face-up Golden Therapy kezelés eredményét?

Az Face-up Golden Therapy kezelés után arcbőrünk friss, üde és élettel telivé válik, így az eljárás eredménye azonnal látható és érezhető.

Hány alkalomra van szükség a Face-up Golden Therapy kezelésből?

Az Face-up Golden Therapy kezelés hatása már egy alkalom után is azonnal látható és érezhető, de a látványos eredmény fenntartása érdekében érdemes havonta ismételni az eljárást.

Meddig tart a Face-up Golden Therapy kezelés eredménye?

Az Face-up Golden Therapy kezelés eredményének tartóssága egyén és arcbőr állapot függő, de általában néhány naptól, néhány hétig látható és érzékelhető a hatása.

Fájdalmas a Face-up Golden Therapy kezelés?

Az Face-up Golden Therapy kezelés egy kényeztető eljárás, így nem jár fájdalommal. Hűsítően hidratál, tökéletes ellazulást nyújt, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt.

Kinek ajánlott a Face-up Golden Therapy kezelés?

Az Face-up Golden Therapy kezelés azoknak a pácienseknek ajánlott, akik valamilyen apró szépészeti beavatkozás miatt nem tudnak igénybe venni arckezelést vagy masszázst, viszont szeretnék minél jobban hidratálni a bőrüket, tartósabbá tenni a beavatkozás eredményét.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!