Ejal40® kezelés

mélyhidratálás és biorevitalizáció

Innovatív, a legújabb csúcstechnológiával előállított hialuronsav – a rugalmasabb, hidratáltabb bőr érdekében, mely azonnali és hosszantartó eredményt biztosít.

Bejelentkezem

Az EJAL40® és a bőr kapcsolata

A bőröregedés elkerülhetetlen, senki sem kivétel. Az életmódunk és a környezeti tényezők szintén hozzájárulhatnak a bőr öregedési folyamatának felgyorsulásához. A belső faktorok, mint például a természetes öregedési folyamat is, hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő hialuron- és kollagéntermeléshez. Ezek együttes hatása által, hamar szemmel látható változásokat tapasztalhatunk a tükörbe nézve. A bőröregedéssel azonban, többek között az esztétikai kezeléseknek hála, könnyen felvehetjük a harcot.

Az EJAL 40® innovatív formulája

Az EJAL 40® egy új, biorevitalizációs készítmény, melyben egy innovatív mélyhidratáló kezelést köszönthetünk.

A kezelés során különböző molekulasúlyú hialuronsavakat használnak, amelyek elősegítik a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézisét a bőrben.

Az EJAL40® célja, hogy az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetét újjáépítse, ezért különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz. Ezáltal helyreállítja a bőr hialuronsav szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó csökkenést.

Az EJAL40® hatékony összetevőinek köszönhetően képes újrastruktúrálni és megerősíteni az extracelluláris mátrixot. Az extracelluláris mátrix alapszerkezetének újjáépítése, a fokozott fibroblasztaktivitásnak, valamint az új kollagén- és elasztin rostok létrehozásának köszönhető.

Az EJAL40® egy mélyhidratáló (skinbooster) kezelés, amely segít megújítani a dehidratált, valamint az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt. Tehát élénk és fiatalos bőrtextúrát eredményez.

Hogyan segíthet az EJAL40 Skinbooster elérni egy fiatalosabb, hidratáltabb bőrt?

Bőrünk természetesen öregszik, amely folyamat minden egyes vendégünk esetében egyéni módon és ütemben történik. Az életmódunk, a genetikai adottságaink, a stressz, a táplálkozás és más tényezők mind befolyásolják, hogy mikor és hogyan jelentkeznek a bőröregedés jelei. Ezért nagyon fontos, hogy minden páciensnek személyre szabott kezelési tervet állítsunk össze, melynek elkészítése során figyelembe vesszük az ügyfél igényeit és lehetőségeit.

Az öregedés során a hialuronsav természetes módon csökken a szervezetben, amely hatással van a bőr megjelenésére is. Az extracelluláris mátrix és a kollagénrostok töredezettsége a bőr szerkezeti épségének elvesztését és a fibroblasztok funkcióinak gyengülését okozza. Ennek következtében a bőr elveszíti feszességét, rugalmasságát, hidratáltságát és megjelennek az öregedés első jelei. Kezdetben csak finom ráncok válnak láthatóvá, amelyek fokozatosan mélyebbé válnak, a hialuronsavas kezelések segítségével azonban a bőr feszessége, hidratáltsága javul, rugalmassága növekszik és visszanyeri a fényét.

A hialuronsavas kezelések optimális mikrokörnyezetet teremtenek a bőrben, serkentve ezzel a fibroblasztok kollagén és rugalmas rost termelését, a hámsejtek működését, valamint az erek újraképződését. Ezek a kezelések jelentős javulást eredményeznek az öregedő bőr egészségében és megjelenésében.

A modern kozmetológiai kezelések segítségével megőrizhetjük bőrünk fiatalos, egészséges megjelenését és lassíthatjuk az idő kerekét anélkül, hogy sebészeti beavatkozásra lenne szükségünk. Klinikánkon mi a legújabb és legfejlettebb eszközökkel dolgozunk, hogy hatékonyan kezeljük a már kialakult ráncokat és megereszkedett bőrt. Hiszünk és tapasztaljuk mindennapi gyakorlatunkban, hogy a kor előrehaladtával is lehet csodásan kinézni.

Saját tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a modern “high-tech” esztétikai kezelések nagyon hatékonyak és egyre kevésbé invazívak, ugyanakkor mi tudjuk, hogy mennyire fontos a természetesség megőrzése is. A bőr fiatalítása nem jelenti azt, hogy meg kell változtatni az arcunkat. A cél az, hogy természetesen és szépen nézzünk ki, miközben visszaforgatjuk az idő kerekét. Mindannyian szeretnénk gyönyörűek lenni, és ezért mi a legmagasabb minőségű anyagokkal és eszközökkel dolgozunk, amelyek elérhető áron is biztosítják a szép és egészséges bőrt.

Az EJAL40® mélyhidratáló skinbooster kezelés hatása és előnyei

Az EJAL40® Skinbooster kezelés innovatív hialuronsav alapú megoldást kínál, amely jelentősen javíthatja a bőr textúráját, minőségét és megjelenését. A kezelés fő előnye, hogy kevés szúrással és minimális kellemetlenséggel látványos eredményeket tudunk elérni. A kezelés hatékonyan eltünteti a finom ráncokat, hidratálja a bőrt, javítja az arckontúrt és megújítja a bőr szerkezetét. Az EJAL40 Skinbooster kezelés különösen ajánlott azoknak, akik kíváncsiak az orvosesztétikai beavatkozásokra. A EJAL40® Skinbooster kezelés rugalmasabb, fiatalosabb bőrt biztosít hosszú távon, és magas színvonalú orvosesztétikai szolgáltatásként méltó a figyelemre.

Az EJAL40® Skinbooster kezelés előnyei:

 • megújítja a dehidratált, valamint a napkárosodott bőrt;
 • intenzíven hidratálja, táplálja a bőrt;
 • lassítja a természetes öregedés folyamatát;
 • megújult, fiatalos bőrtextúrát eredményez;
 • javítja a bőr tömörségét az extracelluláris mátrix újrastruktúrálásával;
 • biorevitalizáló hatása miatt aktiválódnak a fibroplasztok;
 • fokozza a kollagénszintézist;
 • fokozza az elasztinszintézist;
 • fokozozza a hialuronszintézist, ezáltal helyreáll a bőr hialuronszintje;
 • javítja az arckontúrt;
 • serkenti és optimalizálja a bőr nedvességtartalmát;
 • finomítja az apróbb ráncokat

Kinek és milyen gyakorisággal ajánljuk az EJAL40® Skinbooster kezelést?

Mindenkinek ajánljuk, akik úgy érzik, hogy bőrfiatalító és bőrszerkezetjavító mélyhidratáló kezelésre vágynak. Az EJAL40® mélyhidratálás után látványos bőrminőségjavulást tapasztalhatunk.

Minden bőrtípus és korosztály, valamint nők és férfiak számára egyaránt ajánlott a kezelés.

Az EJAL40® Skinbooster kezelés egy 3 lépéses protokoll, amely rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt ígér. A kezelés bio-revitalizáló géllel működik, amely helyreállítja a bőr fiziológiai funkcióit és hialuronsav (HA) szintjét. A gél javítja a bőr tömörségét, mivel újrastruktúrálja az extracelluláris mátrixot, és elősegíti a kollagén és elasztin rostok létrehozását.
Az első két kezelés egy-egy hónap elteltével, majd a harmadik kezelés azok után két hónappal ajánlott.

A hidratált és rugalmas bőr, valamint a hosszan fenntartható eredmény érdekében, a kezeléssorozatot évente egy alkalommal érdemes megismételni.

 

Milyen területeken javasolt a kezelést elvégezni?

 • arc
 • nyak
 • dekoltázs

Az EJAL40® kezelést kizáró tényezők

 • terhesség vagy szoptatás;
 • 18 év alatti páciensek;
 • hajlam a hipertrófiás hegek kialakulására;
 • autoimmun betegségek vagy immunterápián való részvétel;
 • a termék összetevőivel szembeni túlérzékenység;
 • gyulladt, fertőzött bőr (pl. akné, herpesz, stb) a kezelt területen

A véralvadásgátlót szedő betegeket csak a kezelőorvossal való konzultációt követően tudjuk kezelni.

Az EJAL40® kezelés menete

 1. Az EJAL40® kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Ezután szakorvosunk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre, szem előtt tartva a természetes megjelenés megőrzését. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 3. A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd érzéstelenítő krémmel keni be az arcot.
 4. Ezután, kis pihenőt követően, megkezdődik a beavatkozás, amely során a szakember egy rendkívül vékony tűvel a bőrfelszíntől 0.5-1cm távolságban juttatja be az EJAL40® -t. (Egy hialuronsav fajta, ami 40 mg/2 ml koncentrációban készült, fiziológiás, steril, biológiailag lebomló izotóniás oldatban. Egy előretöltött fecskendő 2 ml sterilizált gélt tartalmaz.)

Beavatkozás ideje:
kb. 15 perc

Árak

EJAL40®(Régiók: arc / nyak / dekoltázs)
1 alkalom90.000 Ft / 1 régió
3 alkalom180.000 Ft

Az EJAL40® kezeléssel kapcsolatos kérdések

Meddig tart az EJAL40® kezelés hatása?

A kezeléssorozat hatása általában 1 évig tart, de az időtartam függ az egyén adottságaitól is.

Fájdalmas az EJAL40® kezelés?

Az EJAL40® kezelést megelőzően érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelendő bőrre, így az eljárás nem fájdalmas.

Meddig tart az EJAL40® kezelés?

Az EJAL40® kezelés kb. 15 percig tart érzéstelenítéssel együtt.

Hány alkalomra van szükség az EJAL40® kezelésből?

A kezelés már egyetlen alkalom után is ragyogóan telt, hidratált bőrt varázsol, de az igazi, látványos eredmény 3 alkalmas kezeléssorozat után érhető el.

Az EJAL40® kezelés a ráncfeltöltő kezelés egy fajtája?

Nem. Az EJAL40® kezelés egy orvosi mélyhidratáló eljárás. Nem térfogatpótló, hanem a bőr minőségének javítására szolgál.

Van lényegi különbség az EJAL40® kezelés és a többi skinbooster jellegű kezelés között?

Érdemes a szakember véleményét kikérni a legjobb döntés érdekében, hogy melyik mélyhidratáló kezelés a leghatékonyabb adottságainkat és bőrünk állapotát tekintve.

Mire figyeljek az EJAL40® kezelés után?

A kezelés után 1-2 hétig kerüljük a napozást, a szaunázást és az erőteljes izzadással járó tevékenységeket. Mellőzzük az erős peelingeket, valamint a nyomkodással járó kezeléseket. Aznap már ne sminkeljünk.

Orvos végzi a kezelést?

Az EverDermben kizárólag szakorvos végzi a kezelést, minden szükséges gyakorlattal, képzéssel, engedéllyel és az előírt biztosításokkal.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!