EsztétikaMélyhidratálás → Belotero® Revive

Belotero® Revive

Az új Face up kezelés!

Mélyhidratálás a fiatalos arcbőr érdekében

A mélyhidratálás a bőrápolás egy rendkívül hatékony eszköze: hidratálással és regenerálással segíti a bőrt, hogy szebb és fiatalosabb legyen, a bőr állapotának javítására koncentrál. Számos különböző mélyhidratálás érhető el – akár az EverDerm Klinika kínálatában is – melyek mind, mind különböző “problémákra” fókuszálnak.

A Belotero® Revive egy következő generációs, injektálható hialuronsavas, bőrfiatalító mélyhidratálás, amelyet a bőr minőségének megújítására és a nap károsította, valamint az öregedő bőr korai jeleinek revitalizálására terveztek. A Belotero® Revive kezelés természetes megjelenésű, ám de szebb textúrájú, minőségében javított bőrképet nyújt.

A Belotero® Revive dermális töltőanyag

A Belotero® Revive töltőanyaggal végzett kezelés egy mélyhidratáló eljárás, nem hasonlítható egy archarmonizáló kezelésekhez.
A Belotero® Revive töltőanyag új generációjú hialuronsavas töltőanyag, amelyet a bőr rétegeibe injektálnak. A töltőanyag a hialuronsav és a glicerin egyedülálló kombinációját tartalmazza a leghatékonyabb eredmény érdekében. A hialuronsav és glicerin együttese segít csökkenteni a ráncok kialakulását, miközben újradefiniálja a bőr szerkezetét a fiatalos megjelenés érdekében. A Belotero® Revive célja, hogy a nap károsító hatásának korai jeleit kezelje, a bőr hidratálásával, rugalmasságának és feszességének javításával, valamint az arcon megjelenő finom vonalak és a bőr durvaságának csökkentésével.
A Belotero® Revive -val végzett mélyhidratálás célja a bőr hidratáltságának javítása, a bőrpír és a bőr „durva” érzetének csökkentése, valamint az idő múlásával megjelenő finom vonalak minimalizálása. A kezelés célja a bőr egészséges és fiatalos megjelenések fenntartása, elsősorban a bőr hidratációjának és minőségének javításával.

Felhasználási területek: Belotero® Revive-t általában az arc alsó részén, például az orcák területén injektálják, azonban a töltőanyagot más területeken is alkalmazhatják. A specifikus alkalmazási pontok és területek függnek az egyedi igényektől és a szakember javaslatától is.

Kiknek ajánlott a Belotero® Revive ’No-filter’ töltőanyag használata?

A social media használók körében egyre elterjedtebb a különböző képszerkesztő alkalmazások, szűrők, filterek használata, hogy az arc lehető legelőnyösebb formáját emeljék ki.
A Belotero® Revive töltőanyag mindezt a való életben teszi meg az arcbőrrel, különböző filterek nélkül, ezért is nevezik igazi no-filter töltőanyagnak. Használata gyönyörű arcképhez vezet.
A Revive szépségfokozó hatást biztosít, hogy általános fiatalság sugározhasson az arcbőrről, ragyogó megjelenést biztosítva.

A Belotero® Revive mélyhidratálás előnyei

 • a napfény okozta károsodásokkal rendelkező arc bőrének revitalizálására tervezték
 • javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát
 • csökkenti a bőrpírt és a bőr „durva” érzetét
 • csökkenti a bőr pigmentációját (a napfény hatására előforduló elszíneződéseket)
 • minimalizálja a finom vonalak megjelenését
 • a kezelés hosszantartó eredményeket biztosít
 • a bőr minőségének javítására tervezték, a természetes “no-filter” megjelenést elősegítve
 • feszesebbé teszi a bőrt
 • puhább bőrtextúrát eredményez
 • biztonságos és minimálisan invazív eljárás
 • nem jár felépülési idővel

A Revive® kezelés menete

 1. A Belotero® Revive kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, amelynek során feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény.
 2. Ezután szakorvosunk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre, szem előtt tartva a természetes megjelenés megőrzését. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
 3. A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd a kezelés során tűvel juttatja be a hatóanyagot a bőrbe, ami akár 9 hónapig fejti ki hatását.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc

Fontos, hogy a Belotero® Revive töltőanyag alkalmazása csak képzett szakemberek által történjen, és az injektálás előtt mindig konzultáljon egy szakemberrel a kezelési területek és a kezelés menetének pontos meghatározása érdekében!

Árak

Revive(Régiók: arc / nyak / dekoltázs)
1 alkalom 90.000 Ft
3 alkalom180.000 Ft

Kérdések a Revive® kezeléssel kapcsolatban

Meddig tart a Belotero® Revive kezelés hatása?

A kezelés hosszú távú és természetes megjelenésű eredményeket biztosít. A kezelés eredményének időtartama az egyén életmódjától, korától és bőrtípusától függ, de akár 9 hónapig is láthatóak az eredmények.

A Belotero® Revive kezelés eredménye azonnal látható?

A Belotero® Revive kezelés után a páciensek általában feszesebb, teltebb bőrt és javult arckontúrt tapasztalhatnak.

Hány alkalom Belotero® Revive kezelésre van szükség a megfelelő eredmény érdekében?

1-3 alkalom javasolt az egyén életmódjától, korától és bőrtípusától függően. Egy kezelés eredménye akár 9 hónapig is tarthat, azonban az erdemények fenntartása érdekében érdemes ismételni az eljárást.

Meddig tart a Belotero® Revive kezelés?

A Belotero® Revive kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe.

A Belotero® Revive kezelés egy ráncfeltöltő kezelés?

A Belotero® Revive kezelés egy orvosi mélyhidratáló eljárás. Nem térfogatpótló, hanem a bőr minőségének javítására szolgál.

Van lényegi különbség a Belotero® Revive kezelés és a többi skinbooster jellegű kezelés között?

Érdemes a szakember véleményét kikérni a legjobb döntés érdekében, hogy melyik mélyhidratáló kezelés a leghatékonyabb adottságainkat és bőrünk állapotát tekintve.

Mire figyeljek a Belotero® Revive kezelés után?

Ami a legfontosabb, hogy a kezelést követő két-három napban fokozottan kerülni kell a napozást, valamint SPF50 fényvédő használata kötelező! A kezelés napján nem javasolt sminkelni. (Másnap már sminkelhető a kezelt terület.) Ezen kívül 48 óráig kerülni kell az erős izzadással járó tevékenységeket, valamint az erős peelingek használatát.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!