Arckezelések → BEAuty Special

BEAuty Special

Fedezd fel a BEAuty Specialt: Slamovits-Horváth Bea kedvenc kezelését!

A BEAuty Special, Slamovits-Horváth Beáta kedvenc kezeléseiből álló egyedülálló eljárás. Két különleges lépésből áll: az Exilis teljeskörű ránctalanításából és a Beauty Glow Smart kezelésből, ami egy ragyogásfokozó, hidratáló arckezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel.

A rohanó mindennapok speciális ellenszere

Az arc és a lélek teljes megújulása elengedhetetlen felüdülés a rohanó mindennapokban. A BEAuty Special arckezelés-kombináció megalkotása során egy gondolat lebegett Slamovits-Horváth Beáta – tulajdonosunk – szemei előtt: a pihenés és a szépség egyedi harmóniát alkossanak meg mindössze 45 perc alatt!

Sokan azért nem tudnak az énidőre vagy szépülésre időt szánni, mert annyira szoros napirendet követnek, hogy nincsen idejük különböző, akár többféle bőrszépészeti beavatkozásokat igénybe venni. A többség még 1-2 egybefüggő órát is nehezen tud rászánni önmagára a munka vagy család mellett. Cégvezetőként Bea is nagyon elfoglalt napirendet követ – nagyon jól tudja, hogy milyen korlátozott időbeosztással bánni -, de úgy gondolja, hogy mindenkinek szüksége van arra a páratlan kényeztetésre, amely kihozza belőle a legragyogóbb, csillogó ént.

A BEAuty Special kezelés mindössze 45-50 perc alatt lenyűgöző megjelenést és azonnali eredményeket biztosít.

A BEAuty Special arckezelés

Az BEAuty Special arckezelés két kivételes lépésből áll, hogy elérje a ragyogó, üde külsőt.

Egyik része a BTL innovatív technológiát képviselő Exilis arckezelése, ami azonnal látható eredményeket produkál. Az arc visszanyeri fiatalos kontúrját, és az életteli ragyogását, miközben a kezelés segít a bőr feszességének visszanyerésében és megőrzésében.
A másik lépés az arcbőröd hidratálása, hogy a revitalizált szépség minden egyes pórust átjárjon. Egyedi bőrápolási metódusunk magas minőségű alapanyagokból álló Skeyndor orvoskozmetikumokkal segíti a bőrproblémák kezelését és a bőr egészségének fenntartását, ultrahangos hatóanyagbevitellel. A tápláló és hidratáló összetevők luxusa segít fenntartani a bőr optimális nedvességtartalmát. Az eredmény egy puha, rugalmas és sugárzó bőr, amely csak úgy vonzza a tekinteteket.
A BEAuty Special nem csupán egy arckezelés, mely az arcbőrt kezeli, hanem egyúttal a lelket is ápolja, hogy a mindennapi stressz és fáradtság jelei pillanatok alatt elszálljanak.

A BEAuty Special kezelés előnyei

 • Intenzív hidratálás: feltölti a bőrt és biztosítja a szükséges hidratálást
 • Erős védelmi funkciók: megóvja bőrt a káros külső hatásoktó
 • Tápláló: a bőr mélyebb rétegeit is eléri, így azok is megújulnak.
 • Feszesség & rugalmasság: visszaadja a bőr fiatalos rugalmasságát
 • Arcfeszesítés & lifting: kontúrozott, fiatalos arcvonásokat eredményez
 • Ráncok & ödémák kezelése: csökkenti a szem körüli ráncokat és ödémákat

A kezelés menete

A BEAuty Special a BTL Exilis arcfeszesítés  és a Beauty Glow Smart kezelés kombinációja. A kezelések saját oldalán részletesen megtalálható mind a kettő eljárás kezelési menete.

A kezelés időtartama:
45-50 perc

Árak

BEAuty SpecialKezelés
BEAuty Special 45.000 Ft

Kérdések

Fájdalmas a BEAuty Special kezelés?

A kezelés első felében használt BTL EXILIS készülék szabályozható hűtési technológiával rendelkezik, így a hőérzet nem kellemetlen, a kezelés pedig fájdalommentes, míg a a Beauty Glow Smart kezelés egy kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes eljárás.

Kinek ajánlott a BEAuty Special kezelés?

A BEAuty Special kezelés mindazoknak ajánlott, akik egyszerre vágynak bőrfeszesítésre és ránctalanítást is szeretnének az arcukon, miközben ragyogásfokozó ultrahangos hatóanyagbevitellel hidratálni kívánják bőrüket, mindezt kényeztető, relaxáló körülmények között.

Hány alkalomra van szükség a BEAuty Special kezelésből?

A kezelés már egy alkalom után látványos eredménnyel bír, azonban a hosszú távú, tartós eredményekhez érdemes havonta 1 alkalommal felfrissülni általa.

Meddig tart maga a BEAuty Special kezelés?

A kezelés 45-50 percig tart, így könnyedén beilleszthető a napi rutinba.

Jelentkezz be BEAuty Special kezelésre!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!