A Tetoválás Eltávolítás előnyei

Kirby-Desai skála alapján hány alkalom szükséges a tetoválás eltávolításhoz?

Mi a Kirby-Desai skála és hogyan működik?

A Kirby-Desai skála egy pontrendszer, amelyet az orvosok és szakemberek használnak a tetoválás eltávolítására szolgáló Q-kapcsolt lézeres kezelések száma és intenzitása meghatározásához. A skála hat tényezőt vesz figyelembe, mint például a bőrtípusát, a tetoválás méretét, típusát és színét, valamint az eltávolítás célját és az egyéni reakciókat a kezelésre. Az eredmények alapján az orvos vagy szakember meg tudja határozni, hogy mennyi kezelésre van szükség az eltávolítás teljes és hatékony végrehajtásához.

Miért érdemes a Kirby-Desai skálát használni?

Az eltávolítás célja az, hogy a tetoválás nyoma teljesen eltűnjön, anélkül, hogy károsítaná a bőrt vagy hegesedést hagyna maga után. A Kirby-Desai skála segítségével könnyebb meghatározni, hogy mennyi kezelésre van szükség az eltávolítás teljes és hatékony végrehajtásához. Ez az információ segít abban, hogy a ügyfél pontosan tudja, mire számíthat, és mit várhat az eltávolítás során. Emellett biztosítja, hogy az eltávolítás biztonságos legyen, és minimalizálja a bőr károsodásának kockázatát.

Töltse ki a kérdőívet!

Ha szeretné megtudni, hogy hány alkalomra lesz szüksége a tetoválás eltávolításához, akkor használja az alábbi formot. A rövid kérdőív kitöltése után 15 percen belül megkapja az eredményt egy email formájában. Ne habozzon, próbálja ki a Q-kapcsolt lézeres eltávolítást, és távolítsa el a tetoválását biztonságosan és hatékonyan!

 

Ha még további információt szeretnél nézd meg a Tetoválás eltávolítás oldalunkat!

  • Mennyire sötét a tetoválás, milyen sok tintát tartalmaz?
  • Az eltávolítandó tetoválás alatt van másik régebbi tetoválás?
  • Az eltávolítandó tetoválás készítésekor történt hegesedés a területen?
  • Az eltávolítandó tetoválásnak milyen a színe?