Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Lézeres szőrtelenítés

Szőrbenövés kezelése lézer segítségével

By 2021.02.20.december 9th, 2022No Comments

Kialakulás okai és jellemzői

A borotválás, epilálás és esetenként a gyantázás legnagyobb hátrányai közé sorolhatóak a befordult szőrszálak és a szőrtüszőgyulladás. A gyógyulást követő foltok maradandóak is lehetnek, hosszútávú következményként hegesedést, sőt hiperpigmentációt is okozhat és ezek a barnás foltok gyógyulást követően is a bőrön maradhatnak.
Nem csak a hétköznapi szőrtelenítési módszerek fokozhatják a problémát, hanem a túl szoros ruhaviselet és a nem megfelelő kozmetikumok használata.
Alkati tényezők is befolyásolhatják, például elhízás, cukorbetegség esetén hajlamosabb lehet valaki a szőrtüszőgyulladásra, illetve gyakran jelentkezik a probléma a fokozott szőrnövekedéssel járó tinédzserkorban.
A használt borotva, a nem megfelelő higiéniai körülmények bakteriális és gombás fertőzést, gyulladást eredményez a bőrben, a szőrtüszőben, amely gennyes elváltozást is eredményezhet.
Borotválkozás során, akkor leszünk alaposak, ha megfelelően előkészítjük és utóápoljuk az adott területet. A testradírozás, természetes őrlemények és peelingek segítik az elhalt szarusejtek leválását, ezáltal könnyebben elkerülhető a visszahajló szőrszálak okozta gyulladás.
Nyáron a fokozott izzadás miatt könnyebb a fertőződés, ilyenkor a szőrtüszőbe egy-egy mikro-sérülésen keresztül könnyebben jutnak be a kórokozók.

Szőrtüszőgyulladás

Kezelések előtt. Súlyos gyulladt szőrtüszők a teljes lábon.

Napjaink legjobb megoldása a szőrbenövésre: A végleges lézeres szőrtelenítés

Az EverDerm Klinikán található lézeres szőrtelenítés előnye, hogy a gyulladás kiváltó okot szünteti meg, a szőr növekedését.
A lézerfény a szőrszálak festékanyagában, a melaninban nyelődik el, kizárólag a tüszőkre hat, a környező bőrt nem érinti, teljes biztonsággal alkalmazható. Nem vált ki allergiás reakciókat, gyulladáscsökkentő hatású, így a korábbi szőrtüszőgyulladásokat, szőrbenövést, és bőrirritációt is megszüntetheti. Az intenzív fénysugár hatására a szőrszál felmelegszik, és a tüsző megsemmisül.
Már az első kezelés után lehet változást tapasztalni, a pirosság fokozatosan csökken, szebb és egyenletesebb bőrképet kapunk, minden alkalmat követően.
Fokozhatjuk az eredményt bőrnyugató krémek használatával, tökéletes hatóanyagok a panthenol, aloe vera és az allantoin.

Eredmények eltérőek!

Mivel emberi szervezetről van szó, fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben az eredmények eltérőek lehetnek és a gyógyulás lefolyása is eltérő! Köszönjük a kedves ügyfelünknek, hogy megosztotta a gyógyulás folyamatát.

Gyógyulás folyamatban

5. kezelés utáni állapot. Jelentősen csökkent a gyulladt szőrtüszők száma. Még várhatóan 3-5 kezelés szükséges a teljes gyógyuláshoz.

Ajánlott cikkek:

Close Menu