Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Arckezelés

Orvosi Arcdiagnosztika és Arcfiatalítás – Dermastir Gold Touch

By 2021.03.15.december 29th, 2022No Comments

Arcdiagnosztika

A szalonunkban elindultak az arckezeléseink. Első lépésként mindig egy részletes arcelemzést végzünk. Az arcdiagnosztika térképet az OBSERV® készülékével készítjük el. 

Sok bőrbetegség a bőr mélyebb rétegeiből ered és jó néhányukat nehéz szabad szemmel diagnosztizálni. Ezeknek a diagnosztizálását segíti az OBSERV® erőteljes polarizációs és fluoreszcencens megvilágítás technológiájával, annak érdekében hogy könnyen diagnosztizálhatóvá valljanak a gyakran előforduló bőrrendellenességek. Az OBSERV® különböző megvilágítási módjai láthatóvá teszik az adott rendellenesség tipikus jellemzőit, illetve a hasonló rendellenességek pontos megkülönböztetéséhez szükséges jellemzőket is egyaránt.

Felismerhető elváltozások:
Bőrszerkezet: a keratinizációs folyamat zavarai, a szerkezeti integritás csökkenése, fertőzések, gyulladások, az adhézió és a rugalmasság csökkenése.
Bőr elszíneződései: a pigmentáció zavarai, gyulladásos válaszreakciók, vaszkuláris rendellenességek.
Bőrszekréciók: Esszenciáliszsírsav-hiány (EFAD), károsodott savköpeny, akne, baktériumok.

DermaStir Gold Touch Up

Dermastir gold touch kezeléssel a ragyogó arcbőrért

Olyan megoldást keresel, amely minimális felépülési idővel jár és hosszan tartó hatást eredményez?
Egy igazi „lunchtime” kezelést ajánlunk neked, amely tökéletes lehet azoknak a vendégeinknek, akiknek a bőre nem tolerálja a lézert, illetve akik még bátortalanok az eszközös kezelések terén és szeretnének megoldást találni bőrproblémáikra, vagy egyszerűen csak szeretnék ragyogóvá, revitalizálttá és tökéletessé tenni bőrüket.

Megoldás lehet azoknak a hölgyeknek, uraknak, akik az öregedés első jelei ellen szeretnék felvenni a harcot vagy a heges arc problémájára keresnek rövid felépülési idővel járó megoldást.

Tudtad, hogy a bőr az egyik legfontosabb barrier rendszerünk az emberi szervezetben. A védőfunkciója elengedhetetlenül fontos. A védő szerepe miatt azonban a bőrre felvitt hatóanyagok 99,7%-a nem képes áthatolni a bőr legfelső rétegén és csak mintegy 0,3%- a szívódik be az epidermiszbe.

Hogyan jelenthet megoldást a problémáimra ez az eljárás?

A Dermastir gold touch kezelés egy olyan bőrstimuláló eljárás, amely során 24K aranytűkkel mikrocsatornákat szúrunk a bőrbe, amelyek által lehetővé válik a kollagéntermeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek célzott elhelyezése a bőr mélyebb rétegeiben.
A természetes kollagénindukciót elősegíti a mikrotűk eredményeként bőrünkben képződött sebgyógyulási válasz. A mikro sebzések hatására (amelyek egészen aprók, szabad szemmel alig láthatóak), szervezetünk poszttraumás növekedési faktorokat bocsájt ki, amely arra utasítja a fibroblast sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek.

A kezelésekre néhány hetente lehet érkezni, attól függően, milyen mélységbe hatolunk a bőr rétegeiben. A leggyakrabban kezelt terület az arcbőr, nyak és dekoltázs terület. A három terület együttes kezelése körülbelül másfél órát vesz igénybe.

A teljeskörű eredmény érdekében 5 alkalom ajánlott.

A kezelés az oldalunkon Itt megvásárolható meg.

Eredmények eltérőek!

Mivel emberi szervezetről van szó, fontos hangsúlyozni, hogy minden esetben az eredmények eltérőek lehetnek!

Ajánlott cikkek:

Close Menu