Limitless
Club

Mert Te is Simán megteheted!

legörgetés

Nagyon fontos számunkra, hogy minden apró mozzanatában érezzétek a szolgáltatásunkban a Diszkrét Profizmust. Ezért is szeretnénk veletek megosztani kik azok a nem mindennapi emberek, helyek, szolgáltatók, partnerek akik számunkra nagyon különlegesek. Különlegesek mert nem a mindennapit adják, különlegesek mert mindig egy kicsit többet szeretnének adni, és nem csak egyszerűen “letudni”. Ezért a Mi partnereket bemutatni nektek, akikkel mindennapi kapcsolatban vagyunk, szeretünk hozzájuk járni. A lista folyamatosan bővül, hogy mindenki élvezhesse velünk együtt az életet!
a Limitless kártya felmutatásával különleges és egyedi kedvezményeket vagy ajánlatokat kaphattok. További részletek a Limitless Hírlevélben és a Recepción.

Hotel Silverine Lake Resort****superior

Balatonfüred

Csodálatos balatonfüredi hotel az egyik kedvenc hotelünk. A szálloda hivatalos online weboldalán publikált árakból 10% kedvezményt biztosít az EverDerm Limitless kártyával rendelkező kedves vendégeinknek!
Web: https://silverinelake.hu
E-mail: [email protected]

Budapest Marriott Hotel*****

1052 Budapest, Apaczai Csere Janos u. 4,
Magyarország

Számunkra a Marriott nem csak egy szálloda hanem A szálloda, Bea első munkahelye is egyben. Limitless kártyával speciális kedvezményt lehet igénybe venni.
Web: https://www.marriott.com/hotels/travel/budhu-budapest-marriott-hotel/
Instagram: marriottbudapest

FitCandy – A Diétás édességek és kávékülönlegességek szakértője

1138 Budapest, Viza utca 9.

Sylvi szavaival: “Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.”

Számunkra és különösen Beának a Fitcandy édességei csöppnyi megnyugtató biztonságot jelentenek, hiszen itt még Bea is talál magának olyat, amit aggodalom nélkül fogyaszthat!
Web: https://fitcandy.hu/
Instagram: FitCandy
E-Mail: [email protected]

ReShape – by Zsófi

1138, Budapest, Népfürdő utca 3/B 1.em 101.

Személyre szabott edzések bárkinek❗️🤸🏼‍♀️ Prevenció, életmódváltás 🥗, intim torna, tartáshibák-, mozgásszervi problémák korrigálása, 😃 kinesio tape felhelyezése, FDM terápia, flossing terápia, köpöly terápia, hullámmasszázs, 💆🏼‍♀️ gépi zsírbontó kezelések, 🤩 wellness használat 🧖🏼‍♀️ vendégeink számára… minden amire szükséged lehet céljaid eléréséhez! ✨✨✨

És mindezt biztonságos környezetben – hiszen Zsófi nyitva lehet! Egyedi kedvezményekkel és Bérletekkel vár Titeket is Zsófi!

Instagram: ReShape
Facebook: ReShape
Telefon: +36706069886

Dinamikus Reformer Pilates – BFF Studió

1138 Budapest, Révész utca 23.

A Pilates alapeveit a funkcionális tréninggel és erősítő edzéssel kombinálva született meg a modellek és élsportolók kedvenc edzésformája, a Dinamikus Reformer Pilates. Budapesten a BBF stúdióban 8 reformeren tartunk csoportos órákat, kedzőtől a haladó szintig. Alapelvük a tudatos testformálás: a rugós ellenállásnak és különböző egyensúlygyakorlatoknak köszönhetően már 2 hét alatt látni fogod az eredményt.

Everderm Limitless tagok számára 10% kedvezmény minden csoportos bérlet árából!

Instagram: BFF Pilates
Facebook: BFF Pilates
WEB: bffpilates.hu