Limitless
Club

Mert Te is Simán megteheted!

legörgetés

Nagyon fontos számunkra, hogy minden apró mozzanatában érezzétek a szolgáltatásunkban a Diszkrét Profizmust. Ezért is szeretnénk veletek megosztani kik azok a nem mindennapi emberek, helyek, szolgáltatók, partnerek akik számunkra nagyon különlegesek. Különlegesek mert nem a mindennapit adják, különlegesek mert mindig egy kicsit többet szeretnének adni, és nem csak egyszerűen “letudni”. Ezért a Mi partnereket bemutatni nektek, akikkel mindennapi kapcsolatban vagyunk, szeretünk hozzájuk járni. A lista folyamatosan bővül, hogy mindenki élvezhesse velünk együtt az életet!
a Limitless kártya felmutatásával különleges és egyedi kedvezményeket vagy ajánlatokat kaphattok. További részletek a Limitless Hírlevélben és a Recepción.

Glamour Home – A luxus és elegancia otthona

Budapest

A glamour a stílusos lakberendezés királynője.Luxus bársonyanyagok, magafényű bútorok, melyeket teljes bútorcsaládok formájában kínálunk.Termékeinkre jellemző a kifinomult vonalvezetés, kecses formák. Bútoraink és kiegészítőink glamouros színekben, fémes csillogó, arany és ezüst részletekkel várják, hogy egy stílusos enteriőrbe kerüljenek.

Web: Glamour Home

Üzlet címe:1028 Budapest Hidegkúti út 235.

E-mail: [email protected]

Healer Store

Budapest

A Healer Store munkaruházatot stílusos, innovatív formatervezés jellemzi. Termékeink legfőbb eleme a kényelem, a minőség és a funkcionalitás.
A legfontosabb számunkra, hogy vásárlóink, akik egyben egészségügyi és szépségipari szakemberek, kényelmesen és magabiztosan érezzék magukat munkaruháikban, minőségi textíliáink és termékeink kényelmes szabásvonalának köszönhetően.

 

Web: Healer Store

Üzlet címe: 1145. Budapest, Róna utca 157.

E-mail: [email protected]

HoF – Home Of Fashion

Budapest

A Home of Fashion azzal a misszióval jött létre, hogy közelebb hozhassa a magyar designerek színe-javát a vásárlókhoz, hogy megismertethesse a kisebb márkákát és nagyszerű hazai alkotókat a közönséggel. Jelenleg a legtöbb magyar divatmárkát felsorakoztató multibrand üzlet – a sokak által ismert nevén- a HoF, amely lelőhelyei a belváros szívében megtalálható több szintes ékszerdoboz, valamint a www.homeoffashion.shop webáruház.
Web: – HoF – HOME OF FASHION

Üzlet címe: 1052 Budapest, Bécsi utca 1-3.

E-mail: [email protected]

Hotel Silverine Lake Resort****superior

Balatonfüred

Csodálatos balatonfüredi hotel az egyik kedvenc hotelünk. A szálloda hivatalos online weboldalán publikált árakból 10% kedvezményt biztosít az EverDerm Limitless kártyával rendelkező kedves vendégeinknek!
Web: https://silverinelake.hu
E-mail: [email protected]

Budapest Marriott Hotel*****

1052 Budapest, Apaczai Csere Janos u. 4,
Magyarország

Számunkra a Marriott nem csak egy szálloda hanem A szálloda, Bea első munkahelye is egyben. Limitless kártyával speciális kedvezményt lehet igénybe venni.
Web: https://www.marriott.com/hotels/travel/budhu-budapest-marriott-hotel/
Instagram: marriottbudapest

FitCandy – A Diétás édességek és kávékülönlegességek szakértője

1138 Budapest, Viza utca 9.

Sylvi szavaival: “Egy cukormentes cukrászda vagyunk, ahol minden diétás, mentes, fitt és alakbarát. Termékeink kézművesen, válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek, szívvel, lélekkel, szakértelemmel.”

Számunkra és különösen Beának a Fitcandy édességei csöppnyi megnyugtató biztonságot jelentenek, hiszen itt még Bea is talál magának olyat, amit aggodalom nélkül fogyaszthat!
Web: https://fitcandy.hu/
Instagram: FitCandy
E-Mail: [email protected]

ReShape – by Zsófi

1138, Budapest, Népfürdő utca 3/B 1.em 101.

Személyre szabott edzések bárkinek❗️🤸🏼‍♀️ Prevenció, életmódváltás 🥗, intim torna, tartáshibák-, mozgásszervi problémák korrigálása, 😃 kinesio tape felhelyezése, FDM terápia, flossing terápia, köpöly terápia, hullámmasszázs, 💆🏼‍♀️ gépi zsírbontó kezelések, 🤩 wellness használat 🧖🏼‍♀️ vendégeink számára… minden amire szükséged lehet céljaid eléréséhez! ✨✨✨

És mindezt biztonságos környezetben – hiszen Zsófi nyitva lehet! Egyedi kedvezményekkel és Bérletekkel vár Titeket is Zsófi!

Instagram: ReShape
Facebook: ReShape
Telefon: +36706069886

Dinamikus Reformer Pilates – BFF Studió

1138 Budapest, Révész utca 23.

A Pilates alapeveit a funkcionális tréninggel és erősítő edzéssel kombinálva született meg a modellek és élsportolók kedvenc edzésformája, a Dinamikus Reformer Pilates. Budapesten a BBF stúdióban 8 reformeren tartunk csoportos órákat, kedzőtől a haladó szintig. Alapelvük a tudatos testformálás: a rugós ellenállásnak és különböző egyensúlygyakorlatoknak köszönhetően már 2 hét alatt látni fogod az eredményt.

Everderm Limitless tagok számára 10% kedvezmény minden csoportos bérlet árából!

Instagram: BFF Pilates
Facebook: BFF Pilates
WEB: bffpilates.hu