EsztétikaMélyhidratálás → Ellansé

Colorescience

A tudatos választás megvédeni a bőrt és kiemelni az arc szépségét!

Tudatos választás = egészséges bőr

 

A Colorescience orvosi tisztaságú, ásványi alapú kozmetikumai igazoltan hatékony bőrápoló hatóanyagok révén biztosítják a maximális védelmet a környezeti hatásokkal szemben és garantálják a ragyogó megjelenést.

A Colorescience kozmetikumok előállítása során 100%-ban tiszta, természetes ásványi anyagokat, antioxidánsokat és növényi hatóanyagokat használnak. A termékek szabadalmaztatottak és klinikailag teszteltek.

Ismerd meg a Colorescience bőrápolási innovációit!

 

A Colorescience fejlesztői úgy gondolják, hogy a bőrápolással kapcsolatos csatát már a harc kezdete előtt érdemes megnyerni. A ma célja így a preventív bőrápolás, a holnapé pedig a bőregészség fenntartása. A preventív megközelítés mind az egészség, mind a szépség terén rendkívül közel áll az EverDerm Klinika tulajdonosainak szemléletéhez, így a Colorescience márka nem hiába érhető el a klinikán. 

A gyártók számára rendkívül fontos, hogy a termékek a legújabb fejlesztések mentén kerüljenek forgalomba, páratlan fényvédelem mellett.

Miben különbözik a Colorescience márka a többi kozmetikumtól?

 • Csak tiszta, természetes ásványi anyagokat használnak: semmi olyat, ami káros lehet a bőr számára. 
 • Fizikai fényvédelemet biztosít, a kémiai védelemmel szemben.
 • Klinikailag tesztelt, igazoltan hatékony bőrápoló hatóanyagokat alkalmaznak.

 

Az egészséges arcbőr fenntartásához az orvoskozmetikai kezelések mellett rendkívül fontos a megfelelő otthonápolási rutin kialakítása, amihez szintén magas hatóanyagtartalmú, professzionális kozmetikumokra van szükség. 

Az EverDerm Klinikán a Colorescience számos terméke megvásárolható otthoni használatra!

Az EverDerm Klinikán elérhető Colorescience termékek

Ásványi kozmetikumok és fényvédők

 

A smink- és bőrápoló termékeket kínáló márka célja nem csupán kiemelni az arc szépségét, hanem meg is védeni is a bőrt a káros napsugaraktól, a szennyezéstől és a szabadgyököktől, ezáltal pedig, hogy képesek legyenek egy lépéssel a fotoöregedés előtt járni. Ennek hála, még soha nem volt ilyen egyszerű az UV sugarak elleni egész napos védekezés, mint a Colorescience díjnyertes ásványi por alapú formulájával. A Colorescience UV Protector fényvédői kémiai hatóanyagok nélkül, hozzáadott védő elemekkel biztosítják a bőr ellenállását a káros környezeti hatásokkal szemben.

A Colorescience azonban nem csak a fényvédelem miatt különleges, hanem az orvosi tisztaságú sminktermékei miatt is.  Az all-in-one ásványi sminkben lévő mikronizált ásványi anyagok a márka ígéretei szerint csökkentik a gyulladást és a bőrpírt, védik és regenerálják akár az érzékeny vagy az ultraérzékeny bőrt is. Az egymással könnyedén keveredő és rétegezhető készítmények elő is készítik az arcbőrt a zökkenőmentes sminkeléshez.

Nézzétek meg Slamovits-Horváth Beáta kedvenc Colorescience termékeit! 

Sunforgettable® Total Protection™ Face Shield Flex SPF50

Könnyű, színezett ásványi fényvédő, mely azonnal kiegyenlíti a bőrszínt és hibátlan megjelenést kölcsönöz. Hidratáló, antioxidánsokkal teli ásványi formula, a szabadalmaztatott EnviroScreen Technológia segítségével (széleskörű védelem a UVA/UVB, valamint infravörös sugárzás, kék fény, környezeti szennyezés káros hatásaival szemben), valamint tápláló, hidratáló összetevőkkel biztosítja a bőr hosszútávú egészségét. A FLEX sajátos, innovatív vas-oxid színanyagot tartalmaz, mely közvetlenül a bőrön válik láthatóvá, bőrszínhez illeszkedő, rétegezhető, selymesen ragyogó fedést biztosítva. Elérhető három egyedülállóan alkalmazkodó színben (fair, medium, tan), melyek mindegyike ideális a különböző bőrszínekhez és árnyalatokhoz, minden bőrtípus esetén.

Total Eye® 3-In-1 Renewal Therapy SPF 35

A Total Eye egy szemkörnyékápoló SPF 35-ös fényvédelmű színezett korrektor. Használata által láthatóan javulnak a sötét karikák, duzzadtság, szarkalábak és ráncok. Az érzékeny szemkörnyék ezen felül a 100%-ban ásványi SPF 35 védelemnek köszönhetően fokozott védelemben részesül.

A Colorescience termékei a klinikán, személyesen vásárolhatók meg. Amennyiben az adott termék, amit kinéztél magadnak nem elérhető a helyszínen, Skin Managerünk pár napon belül be tudja szerezni neked azt a Colorescience magyarországi forgalmazójától.

Nem tudod eldönteni, hogy neked melyik termékcsalád lenne a legmegfelelőbb?

Gyere el ingyenes arcdiagnosztikai vizsgálatunkra, ahol az arcbőr állapotának teljeskörű felmérését követően specialistáink egy személyre szabott otthonápolási rutint tudnak összeállítani a számodra!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!