Arckezelések → Beauty Expert Therapy

Bőrgyógyászati szakrendelés

A bőrgyógyász elsődleges feladata, hogy felismerje, kivizsgálja és kezelje a bőr elváltozásait. A lakosság nagy része azonban leggyakrabban csak a bőrrák szűrésével, illetve a bőr jóindulatú elváltozásainak diagnosztizálásával kapcsolatban fordulnak bőrgyógyászhoz. A prevenció azonban a bőrápolás terén is rendkívül fontos mindenki számára, akkor is, ha nincs panaszunk. Így, ha bármilyen szokatlan bőrtünetet tapasztalunk, ami néhány napon belül nem múlik el magától, érdemes szakembert felkeresni.

A bőrgyulladások, bőrfertőzések, sőt a daganatos elváltozások is korai fázisukban gyakran tűnnek ártalmatlannak. Gyors diagnosztizálásuk azonban sok kellemetlenségtől és akár fájdalomtól kímélheti meg a betegeket, súlyosabb esetekben pedig akár életmentők is lehetnek.

Az EverDerm bőrgyógyásza – Dr. Jenei Márta

Dr. Jenei Márta szakorvosjelöltként a nyíregyházi Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház bőrgyógyászati szakklinikáján dolgozott. Ezen évek alatt alkalma nyílt a bőrgyógyászati szakma gyakori és ritka betegségeivel, tüneteivel megismerkedni, illetve ezek kezelésében részt venni. Szívügye a bőrdaganatok korai felismerése, illetve azok kialakulásának elkerülése, ezért rendkívül fontosnak tartja a bőrgyógyászati szűréseket.

A doktornőt többek között az alábbi esetekben lehet felkeresni:

  • az évenként esedékes bőrvizsgálat miatt
  • anyajegyek vizsgálata miatt
  • allergiás bőrreakció vizsgálata és kezelése miatt
  • pattanásos, aknés, rosaceás bőr, valamint faggyútermelési zavarok vizsgálata és kezelése miatt
  • pikkelysömör, ekcéma és atópiás dermatitisz diagnosztizálása és kezelése miatt

A doktornő három hetente csütörtökön és pénteken rendel, váltott (délelőtti vagy délutáni) rendelési időben. A szakkonzultáció ideje minden esetben 20 perc.

Jelentkezz be a szakrendelésre!