Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Dér Heni szépségnapló

Dér Heni és a gátizomerősítés

By 2023.11.20.No Comments

Dér Heni két gyermekes anyukává vált a nyáron, kislánya Blanka születésével. A boldog kismama minket választott a szülés utáni regenerációs folyamatának segítőjeként.
Heni csatlakozott a Mommy Makeover Programunkhoz, mely Magyarországon egy non-invazív kezeléssorozat kombináció, a várandósság, a szülés és a szoptatás után megváltozott test regenerálása érdekében.

A Mommy Makeover program nálunk nem plasztikai beavatkozásokat tartalmaz. Klinikánkon a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, többek között a rádiófrekvenciát, az ultrahang erejét, lézertechnológiát és a HIFEM+ -t.

A hüvely és környéke nagyon nagy terhelésnek van kitéve a terhesség alatt, és bár a szülés is a gátizomzat területen történik, mégis sokszor kimarad a szülésre való felkészülés folyamatából. Pedig érdemes lenne saját magunk érdekében már előre készülni, hogy megkönnyítsük a dolgunkat. A növekvő méh, a magzatvíz és a testsúly növekedése mind nyomást gyakorolnak a vékony gátizomzatra, amely könnyen nyúlik és meggyengül. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy a húgycső záróizma nem működik megfelelően, ami vizeletvesztést okozhat. Ez biztosan sok kismama számára ismerős probléma, mely nagyon kellemetlen tud lenni, főleg ha egy tüsszentés vagy köhögés is szivárgó vizeletet okozhat.

Dér Heni éppen azért választotta második gyermeke születése után a BTL Emsella kezelést a Mommy Makeover Program első lépéseként, hogy teljes mértékben regenerálódhasson szervezete a szülés után, sőt a várandósság előtti állapotnál is erősebb gátizomzattal rendelkezzen. Az Emsella gátizomerősítő kezelés hatásmechanizmusa megegyezik a Kegel gyakorlatokéval, csak a gépi eljárás többezerszeres mértékben elvégett tornát jelent, szemben az intim tornával.

A kezelés nem csak a szülés utáni regenerációban segít, érdemes már a szülésre felkészülvén is erősíteni a gátizomzatot, sőt prevenciós jelleggel a húgyhólyag feletti kontroll is szinten tartható vele, de akár javítható is, már kialakult inkontinencia esetén.

Close Menu