Franchise → Szolnok

Szolnok

EverDerm Laser Franchise

Szőrtelenítés, arc és testkezelések

Megérkezett Szolnokra is a legmegbízhatóbb lézeres szőrtelenítés! Szolnok belvárosától néhány percre exclusive környezetben, könnyű megközelíthetőséggel várja kedves vendégeit az EverDerm!

Nyitási akciónk Szolnokon

A Limitless Deluxe 8+3 alkalmas lézeres szőrtelenítés csomag elképesztő kedvezménnyel vásárolható meg, korlátozott számban a szolnoki szalon nyitásának alkalmából. Ez a legjobb alkalom elkezdeni a lézeres szőrtelenítést, melynek hála megszabadulhatunk a nem kívánt szőrszálainktól. Az eljárás során koncentrált lézersugarakat használunk, melyek a szőrtüszőt célozzák meg és ennek köszönhetően a nyári fürdőruhaszezon alatt már jóval kevesebb és gyengébb szőrszállal kell felvennünk a harcot.
A kedvezmény korlátozott számban elérhető, február végéig vagy amíg a készlet tart.
Érdekel az ajánlat

Szolgáltatásaink

 

Nyitási akció keretében minden 80.000 Ft értékű lézeres szőrtelenítés mellé, egy ingyenes arckezelést adunk ajándékba. Csak új szolgáltatás igénybevétele esetén érvényes az aktuális árak szerint, megkezdett kezeléssorozatra nem vonatkozik. Az ajándék arckezelés átruházható. Az akció ajándékutalvány vásárlására is érvényes.

Válaszhatsz személyes vagy online
konzultáció közül!

Melyik a kényelmesebb számodra?

  • A személyes konzultáció is díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy bérletünket megvásárolod a konzultáció napján. Ha nem tudsz dönteni azonnal, akkor 15.000Ft konzultációs díjat két héten belül bármelyik kezelésbe 100%-ban beszámítjuk.
  • Amennyiben még bizonytalan vagy a konzultáció során segítünk kiválasztani számodra a legoptimálisabb csomagot!