DERMACLEAR

3 LÉPÉSES HIDRODERMABRÁZIÓS MÉLYTISZTÍTÁS A FIATAL BŐR SZÉPSÉGÉÉRT

legörgetés

A Hidrodermabrázió egy olyan eljárás, mely nem igényel kézi előtisztítást a bőrön a tényleges kezelés előtt, valamint egyidejűleg történik a kristálymentes hámlasztás és a tápláló termékek bőrbe juttatása. Nemcsak tisztít, de serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr vérellátását is.

A világ leginnovatívabb lézer, rádiófrekvenciás és ultrahangos termékgyártója, az Alma és a természetes holt-tengeri ásvány és gyógynövény tartalmú AHAVA termékek együttműködéséből megszületett az újgenerációs DermaClear kezelés, amely kiemelkedő eredményeket kínál minden bőrtípusú számára, korosztálytól függetlenül. Kiváló választás a fiatalabb korosztály számára, akik nem készek még lézeres vagy mikrotűs kezelésnek alávetni magukat, ugyanakkor egy profi bőrmegújító beavatkozásra vágynak.

A DermaClear tulajdonképpen egy hihetetlenül hatékony hidrodermabráziós eljárás, amely 3 lépésben fejti ki hatását: 
 1. Hámlaszt
 2. Tisztít
 3. Táplál

Az AHAVA márka kifejezetten a DermaClear kezelés minden egyes lépéséhez külön-külön fejlesztett ki hipoallergén és természetes összetevőket tartalmazó formulákat, amelyek minden bőrön biztonságosan, gyengéden ugyanakkor hatékonyan fejtik ki hatásukat. 

MILYEN TERÜLETEK ALKALMASAK A DERMACLEAR KEZELÉSRE?

Arc, nyak, dekoltázs.

A DERMACLEAR KEZELÉS ELŐNYEI

 • Nincs gyógyulási idő
 • Nincs kellemetlen érzés vagy irritáció
 • Csökkenti és tisztítja a pórusokat
 • Hidratálja, üdévé varázsolja a bőrt
 • Halványítja az enyhe ráncokat
 • Javítja a bőr textúráját és tónusát
 • Azonnal látható eredmény

Lépésről lépésre…

A DERMACLEAR

kezelés menete

0.

A DermaClear kezelés egy orvos-esztétikai konzultációval kezdődik, amelynek során felmérjük a páciens bőrének állapotát, feltárjuk az esetleges korábbi beavatkozás(oka)t, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények. 

1.

Hámlasztás Hidrodermabrázióval

Az Alma berendezés 360 fokban forgó kezelőfeje, az AHAVA AHA-sav tartalmú, vízbázisú oldata segítségével, gyengéd, kristálymentes hámlasztás folyamán eltávolítja az elhalt hámsejteket, megnyitja a pórusokat és feltárja a bőr egészséges felszínét. 

2.

Vákuumos mélytisztítás

A kezelőfej mélytisztító, vákuumos technológiájának és az AHAVA BHA szalicilsavas termékének segítségével, irritációmentesen távolítjuk el a megnyílt pórusokból a szennyeződéseket. A bőr készen áll a tápláló és hidratáló hatóanyagok befogadására. 

3.

Tápanyagok bejuttatása a bőrbe

A magas koncentrációjú́, antioxidánsokban gazdag, gyulladáscsökkentő szérumokat a speciális forgófej segítségével juttatjuk mélyen a bőrbe. A hydro-esszenciás tápláló szérum, nemcsak védi, de hidratálja és jótékony antioxidánsokkal tölti fel a bőrt. 

A kezelés időtartama
kb. 20-30 perc.
A DermaClear kezelés eredménye azonnal látható.
A kezelés akár hetente ismételhető.

Árak

BEVEZETŐ ÁR
DERMACLEAR KEZELÉS32.000Ft

Kérdések

Kinek ajánlott a DermaClear kezelés?

Minden korosztálynak ajánlott, akár a fiatalabb generációnak, akik nem szeretnék még lézeres vagy mikrotűs kezelésnek alávetni magukat, vagy az idősebb generációnak is akik egy erőteljes tisztító és hitdatáló hagyományos kezelést keresnek.

Fájdalmas a DermaClear kezelés?

A DermaClear egy fájdalommentes kezelés. A mély, mégis gyengéd tisztítás, egyszerre végez gyengéd hámlasztást, miközben a bőrt újraéleszti. Nyugtató és frissítő élményt nyújt mindenkinek. Nincs felépülési idő vagy kellemetlenség.

Meddig tart a DermaClear kezelés?

A DermaClear kezelés időtartama kb. 20-30 perc.

Mennyi idő múlva látom a DermaClear kezelés eredményét?

A DermaClear kezelés eredménye azonnal látható.

Mikor lehet a DermaClear kezelést elvégezni?

A DermaClear kezelés egész évben, télen-nyáron alkalmazható, nincs fényvédelmi előírás.

Milyen gyakran jöhetek DermaClear kezelésre?

Már az első kezelés után nagyszerű eredményeket lehet látni. Bőr frissnek, tisztának és hidratáltnak fogja érezni és látni. Az eredmények megőrzése érdekében azonban javasolt, 2-3 hetente megismételni a kezelést. Egyes esetekben akár hetente is meg lehet ismételni a kezelést.

Hány alkalom javasolt a DermaClear kezelésből?

Már az első kezelés után nagyszerű eredményeket fog látni. Bőre frissnek, tisztának és hidratáltnak fog tűnni és érezni. Az eredmények fenntartása érdekében javasoljuk, hogy 2-3 hetente térjen vissza egy kezelésre. A rutinszerű kezelésekkel a páciensek javulást tapasztalhatnak a pórusok méretében, a finom vonalak megjelenésében, a bőr textúrájában és tónusában.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.
 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
  Everderm

  Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika garantálja, a kitűzött végeredmény elérését.