TestkezelésekTestformálás → Beach Body

Beach Body

az álom valósággá válik!

Beach Body – Ahogy közeleg a rég várt nyár, utazások után kutatva egyre többet töprengünk azon, hogy elég csinosak vagyunk-e kedvenc bikinikhez?

A beach body gondolata életünk során már párszor biztosan megkörnyékezett bennünket. Sajnos sokan tapasztaljuk, hogy a téli hónapok folyamán könnyen felszalad néhány kiló és ilyenkor kétségbeesünk, hisz azt sem tudjuk, hogy hirtelen kihez/ mihez forduljunk. Ezért alkottuk meg Beach Body csomagunkat!

A Beach Body pánik

A tökéletes Beach Body titka az, hogy elégedettek legyünk magunkkal. Általában ennek az szab gátat, hogy takargatni szeretnénk túlsúlyunkat, nem elég feszes bőrünket vagy a nők fő ellenségét – a narancsbőrt.
A narancsbőr sajnos szinte mindenki számára ismert jelenség, hisz a cellulit a nők 90%-át érinti. Ez azért van így, mert 20 éves kor után évente 1%-kal csökken a test kollagéntermelése, valamint a nem megfelelő életmód is elősegíti a narancsbőr kialakulását. A kollagéntermelés folyamatos csökkenése miatt bőrünk feszességéből is veszít, megereszkedik és petyhüdté válik, ami könnyedén vezethet alakunkkal való elégedetlenséghez és ezáltal a nyári bikiniszezon jelentős frusztrációt okozhat számunkra.

Hogyan segíthetünk elérni a topformát?

A Beach Body csomagjaink segítségével, melyek komplex non-invazív kezelés-kombinációk adott testrészekre vonatkozóan, a nyári bikiniszezonra tervezett bombaforma elérhetővé válik. A kezelés-kombinációk összeállítása során azokra a területekre összpontosítottunk, amelyek a legkritikusabbak, ugyanakkor a leghangsúlyosabbak adott időszakban.

BEACH BODY 1BEACH BODY 2BEACH BODY 3BEACH BODY 4BEACH BODY 5
Mire fókuszál?általános testformálás: feszesítés, fogyasztás, cellulitkezeléshas feszesítés + hátsó comb és fenék feszesítés és narancsbőr kezelésáltalános testformálás és szabadon választható testrész kiemelt fogyasztása, izomtónus fokozása és feszesítésehas fókusz, úszógumi zsírcsökkentés és izomépítés + has feszesítésszabadon választható 2 testrész cellulitcsökkentése és feszesítése + has fókusz, úszógumi zsírcsökkentés és izomépítés
Melyik kezeléseket tartalmazza?Slim Drone kezelésNIR infravörös és BTL Emtone narancsbőr kezelésEmsculpt NEO és Slim DroneNIR infravörös és Emsculpt NEO EdgeEmsculpt NEO Edge és 2 testrész BTL Emtone kezelés
Kezeléssorozat időtartama2 hét2-6 hét4 hét4 hét4 hét
Alkalomszám6 alkalom SlimDrone6 alkalom NIR és 6 alkalom BTL Emtone4 alkalom NEO és 4 alkalom SlimDrone4 alkalom NIR 4 alkalom NEO Edge4 alkalom NEO Edge és 6 alkalom BTL Emtone
A kezeléssorozat ára175.000 Ft250.000 Ft465.000 Ft350.000 Ft460.000 Ft
Kiegészítő kezelés*NyirokcsizmaNyirokcsizmaNyirokcsizmaNyirokcsizmaNyirokcsizma
Megvásárolom

Fontos megjegyezni, hogy természetesen a Beach Body kezelések sem helyettesítik az egészséges életmódot, illetve a testsúly gyarapodását sem akadályozzák meg. A jó eredmények elérése érdekében szükséges az ügyfelek együttműködése és az egészségtudatos életmód.

*A különböző testformáló kezelések eredménye rendkívül jól fokozható a nyirokcsizma kezeléssel, mely javítja a nyirokáramlást. Hatására a méreganyagok kiürülnek, a zsírszövetek fellazulnak, az ödémák csökkennek és a bőr feszesebb lesz. Beach Body csomagok vásárlása esetén, alkalmanként 3.000 forintért tudunk nyirokcsizma kezelést biztosítani.

A Beach Body kezelések előnyei:

 • azonnal látható eredmény;
 • nincs gyógyulási idő;
 • nincs kellemetlen érzés vagy irritáció;
 • cellulit csökkentése (a lágy és a tömör tapintású narancsbőr különböző súlyossági fokait is kezeli);
 • bőr rugalmasságának növelése és textúrájának javítása;
 • csökkenti a zsírsejtek méretét;
 • fokozza a kollagéntermelést;
 • minden testalkaton és bőrtípuson használható (nincs testtömegindex vagy bőrtípus megkötés);
 • elősegíti a felhalmozódott salakanyagok kiürülését;
 • a narancsbőr és a laza kötőszövet kialakulásának mind az öt okát képes kezelni;
 • javítja a bőr textúráját és tónusát;
 • kezeléssorozatként végezve hosszútávon javítja a bőrszerkezetet

Beach Body Csomagok:

BEACH BODY 1

A BEACH BODY 1 csomag sztárja, a Slim Drone testkezelő gép három fő funkcióval rendelkezik: vörös ledes fény terápia, thermostimuláció és elektrostimuláció. Ezen funkciók együttes hatásával egy kezeléssel tudunk segíteni a narancsbőr csökkentésében, a makacs zsírpárnák eltüntetésében és a bőrfeszesítésben, akalmanként mindössze 60 perc alatt.
A vágyott Beach Body megannyi “ellensége” kezelhető a Slim Drone testkezelő géppel, azonban érdemes egy 6 alkalmas kezeléssorozat alatt egy kezelhető problémára fókuszálni annak érdekében, hogy a kezelés hosszú távon váljon hatásossá. Természetesen mind a három típusú kezeléssorozatot végig lehet járni egymás után a kívánt eredmény elérése érdekében. Ebben az esetben az EverDerm és a SKEYNDOR által javasolt sorrend a kezelési szettek lejárására:

 1. fogyasztás
 2. narancsbőr kezelés
 3. feszesítés

A BEACH BODY 1 program 6 alkalmas Slim Drone kezeléssorozatot jelent. A Slim Drone protokollja szerint heti 2-3 kezelés szükséges a látványos, hosszútávú eredményekhez.

BEACH BODY 2

A kezelés során a NIR infravörös feszesítést és a BTL Emtone narancsbőr kezelést kombináljuk fókuszban a bikiniszezon legkritikusabb területeivel, amely a has, a hátsó comb és a fenék.

Hogyan járul hozzá a NIR kezelés a tökéletes beach body-hoz?

A BEACH BODY 2 csomagban a NIR – bőrfeszesítő infravörös kezeléssel a hasat feszesítjük!
A NIR infravörös fényt használó kezelés lényege, hogy a bőr legmélyebb rétegeiben, non-invazív módon, a sejtek roncsolása nélkül fejti ki hatását, így a bőr felső rétege teljesen érintetlen marad. Az eljárás serkenti a kollagén újratermelődését és fokozza a bőr feszességét, enyhíti a petyhüdtséget, miközben a bőrt ragyogóan fiatalossá varázsolja, nem beszélve arról, hogy az eredmény azonnali!

Hogyan járul hozzá a BTL Emtone kezelés a tökéletes beach body-hoz?

A BTL EMTONE egy, az amerikai FDA szervezet által engedélyezett és minősített, valamint hatásában orvos kutatásokkal igazolt gépi eljárás, amely a cellulit és laza bőrszerkezet (narancsbőr) elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével. A kezelés során homogén melegítés zajlik a kezelt területen – amely a Beach Body 2 csomagban a hátsó comb és a fenék terület – erős mechanikai stimulációval egybekötve. Az EMTONE közvetlenül a cellulitot kiváltó okokat kezeli, amely azonnali és tartós eredményt biztosít.

A BEACH BODY 2 programunk 6 alkalom NIR hasfeszesítést és 6 alkalom BTL Emtone narancsbőr kezelést jelent fenék, valamint hátsó comb területen egyaránt. A kezelések akalmanként egy időben történnek (egy NIR hasfeszesítés, egy hátsó comb és egy fenék narancsbőr kezelés/ alkalom).

BEACH BODY 3

BEACH BODY 3 csomagunk a Slim Drone testkezelést és a hollywood-i sztárok kedvenc kezelését, az Emsculpt NEO-t kombinálja!

A Slim Drone és az Esmculpt NEO a különleges alakformálás kettőse

A Slim Drone kezeléssorozat alatt lehetőséged nyílik a fogyásra, a narancsbőr kezelésre vagy a feszesítésre helyezni a fókuszt egyedülálló hatóanyag bevitelének hála! A Slim Drone testkezelést az egész testen végezhető, egyszerre formálódhat akár a has, a comb és a fenék is!
Kiegészítésként, tulajdonképpen “feltehetjük a pontot az i-re” az Emsculpt NEO-val, amennyiben úgy érezzük, hogy egyik testrészünkre extra figyelmet szükséges fordítani!
Az Emculpt NEO egyedülálló módon egy kezelésben tünteti el a makacs zsírpárnákat és építi az izmokat. A rádiófrekvenciás hő hatására a mélyizmok felmelegednek, 4 perc alatt zsírbontó hőmérsékletet érnek el, miközben elképesztően erős, szupramaximális összehúzódások stimulálják az izomzatot. Így elképesztő eredmény érhető el azok körében is akik eddig elkerülték az edzőtermeket és azok közt is akik már korábban erős hangsúlyt fektettek az alakformálásra életük során.

A BEACH BODY 3 csomag egy testrész Emsculpt NEO (4 alkalom) és 6 alkalom Slim Drone kezelést tartalmaz.
Fontos, hogy a látványos és hosszútávú eredményekhez heti egy alkalom Emsculpt NEO kezelés szükséges, míg a Slim Drone protokoll szerint heti 2-3 alkalom. Tehát ez egy körülbelül 4 héten át tartó kezeléssorozat és egy napon csak az egyik fajta kezelést lehet igénybe venni, tehát heti legalább 2-3 alkalommal szükséges meglátogatni a klinikát.

BEACH BODY 4

Már a bikini gondolata is sokak számára egy igazi rémálom. Az úszógumi pedig egy olyan kiegészítő, amit senki nem szeretne magán viselni. Hasunk az egyik olyan testrészünk, amelyre a legkönnyebben rakódik le zsírréteg és nehéz tőle megszabadulni vagy ha éppen sikerült, akkor fogyás után az egyik legnehezebb feszesíteni…

Lapos, feszes has és úszógumimentes derék?

Megoldásként, BEACH BODY 4 csomagunk középpontjában a has áll, a kezelés pedig a NIR infravörös hasfeszesítést és a hollywood-i sztárok kedvencét, az Emsculpt NEO-t kombinálja!

Beach Body 4 programunkban a NIR – bőrfeszesítő infravörös kezeléssel a hasat feszesítjük!
A NIR infravörös fényt használó kezelés lényege, hogy a bőr legmélyebb rétegeiben, non-invazív módon, a sejtek roncsolása nélkül fejti ki hatását, így a bőr felső rétege teljesen érintetlen marad. Az eljárás serkenti a kollagén újratermelődését és fokozza a bőr feszességét, enyhíti a petyhüdtséget, miközben a bőrt ragyogóan fiatalossá varázsolja, nem beszélve arról, hogy az eredmény azonnali!
A kezelés-kombináció másik felét az Emsculpt NEO “Edge” fejével végzett has kezelés biztosítja. Az Emculpt NEO egyedülálló módon egy kezelésben tünteti el a makacs zsírpárnákat és építi az izmokat, amely a has terület kritikus problémáin – a rettegett úszógumin is – könnyedén segíthet. Négy alkalom után – klinikai kutatásokkal bizonyítva – a kezelése eredménye 30%-os csökkenést mutat a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett.

BEACH BODY 4 kezelés-kombinációnk 4 alkalom NIR infravörös hasfeszesítést és 4 alkalom Esmculpt NEO Edge hasfeszesítést jelent.
Fontos, hogy a látványos és hosszútávú eredményekhez heti egy alkalom Emsculpt NEO kezelésre szükséges érkezni, a NIR kezeléseket azonban azon a napokon nem szabad igénybe venni, ezért hetente két alkalommal szükséges ellátogatni a klinikára.

BEACH BODY 5

BEACH BODY 5 csomagunkat azoknak ajánljuk, akiket a nők örök mumusa, az úszógumi időtlen-idők óta feszélyez, valamint nem éppen feszes, lapos a hasuk és narancsbőrük miatt elégedetlenek önmagukkal. 

A kezeléssorozat az Emsculpt NEO non-invazív orvosesztétikai gépi zsírcsökkentő és izomnövelő eljárást kombinálja  a BTL Emtone narancsbőr kezelésével. Ebben a csomagban az Emsculpt NEO kezelés során az “Edge” fejet használjuk, mellyel a has terület és az deréktáji úszógumi kezelhető eredményesen. Négy alkalom után – klinikai kutatásokkal bizonyítva – a kezelése eredménye 30%-os csökkenést mutat a zsírtömegben, az izomtömeg 25%-os növekedése mellett.

A nők sajnos 90%-a találkozott már narancsbőrrel. A BTL Emtone kezelés pedig pont erre a problémára hivatott megoldást találni: a cellulit és laza bőrszerkezet (narancsbőr) elleni harcot mechanikai rezgésekkel és akusztikus hullámokkal végzi, kiegészítve a rádiófrekvencia erejével. A kezelés során homogén melegítés zajlik a kezelt területen – mely a Beach Body 5 csomagban két választható terület – erős mechanikai stimulációval egybekötve. Az EMTONE közvetlenül a cellulitot kiváltó okokat kezeli, amely azonnali és tartós eredményt biztosít, az alábbiakból kettő választott testrészen: 

 • felkar;
 • has;
 • fenék; 
 • csípő;
 • comb

 

A BEACH BODY 5 csomag 4 alkalom Esmculpt NEO Edge hasfeszesítést és 6-6 alkalom BTL Emtone narancsbőr kezelést jelent a két választott területre vonatkozóan.

Fontos, hogy a látványos és hosszútávú eredményekhez heti egy-két alkalom Emtone kezelést és heti egy alkalom Emsculpt NEO kezelést  szükséges igénybe venni. 

Beach Body Árak

Már 175.000 forinttól!

Beach Body CsomagokCsomagok
Beach Body 1175.000 Ft
Beach Body 2250.000 Ft
Beach Body 3465.000 Ft
Beach Body 4350.000 Ft
Beach Body 5460.000 Ft

Kérdések

A Beach Body kezeléscsomag hány alkalom kezelést jelent?

A Beach Body csomagban szereplő kombinációk mind különböző alkalom számmal rendelkező kezeléssorozatok, általában kezelésenként 4-6 alkalom szükséges és a kezelések 4-6 hét alatt járhatóak le.

Egy kezelés elegendő a Beach Body kezelés csomagok a tökéletes beach body eléréshez?

Természetesen, attól függően, hogy melyik test területet szeretnénk fejleszteni. Létezik olyan kezelés-kombináció, amely a has területre fókuszál, de olyan is, amely comb és fenék területre – így, ha több testrésszel is elégedetlenek vagyunk, akkor kombinálhatjuk az opciókat. Azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a kezelés természetesen nem helyettesíti a megfelelő diétát és edzést, de kiemelkedő eredményeket hoz a megfelelő életmód mellett.

Mennyi ideig tartanak a Beach Body kezelés-kombinációk?

A kezelések időtartama a kombinációkban szereplő kezelésektől függ. Általában egy kezelés körülbelül 30- 90 percet vesz igénybe.

Fájdalmasak a Beach Body kezelés-kombinációk?

Nem fájdalmasak, a kombinációkban szereplő kezelések mind non-invazív, tű és szike használata nélküli kezelések, melyek maximum egy kis kellemetlenséggel járhatnak. Egyes kezelések után – a hő hatására – enyhe kipirosodás jelentkezhet, de ez gyorsan visszahúzódik.

Mikor lehet a Beach Body kezelés-kombinációkat igénybe venni?

Egész évben, télen-nyáron alkalmazható, de magas faktorszámú fényvédő használata ajánlott utánuk.

Jelentkezz be

Beach Body kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!