• A kosár üres
Everderm Clinic

Everderm

Rólunk

„Ha hiszel benne, hogy megérdemled, az Élet megadja Neked.”

Slamovits-Horváth Beáta, az Everderm Klinika tulajdonosa

legörgetés

Slamovits-Horváth Beáta

Az Everderm Klinika eredetileg csak egy álom volt, mely idővel valósággá vált. De nem magától…

Az EverDerm Laser & Beauty Clinic megálmodója és ügyvezetője, Slamovits-Horváth Beáta mindennapjai a szépségről, a bőrszépészetről és a női szépségápolásról szólnak. A szépség, a kifinomultság és az elegancia a mindennapjai része, és tesz is azért, hogy mindig a maximumot nyújtsa. Számára a szépség, a belső és a külső különleges összhangja, melyre mindenki felfigyel.
Maximálisan hisz abban, hogy a sikerhez az egyedüli út, ha valaki azt csinálja, amit igazán szeret.

A semmiből felépíteni egy saját üzletet, az EverDerm Klinikát egészen felemelő érzés, ezért is tette fel rá az egész életét. Tudta mit szeretne elérni és minden nap megdolgozott érte.

Az Everderm Klinika pácienseinek álmait váltja valóra, hogy azok ne csak álom szinten maradjanak meg, hanem valósággá váljanak.

Az Everderm Klinika
megálmodója

Slamovits-Horváth Beáta

„A szépség, az egészség és a maximalizmus az egész életemet végig kíséri, mindig minden pillanatban szeretem a legjobb formámat hozni. Ez vagyok én.
Őszinteség, profizmus, szakértelem, diszkréció, megbízhatóság. Ez, amit a vendégeknek nyújtok.
Az extra összetevő pedig az elkötelezettség és munkaszeretet, amelyet a csapatommal közösen adunk.
Olyan prémium szolgáltatást kínálunk, amivel hozzájárulunk az emberek szépségének, egészségének megőrzéséhez.
Több mint 25 év tapasztalattal a hátam mögött arra törekszem, hogy az általam megálmodott EVERDERM orvos esztétikai központban egy életre szóló ÉLMÉNYT tudjunk nyújtani.”

Az Everderm Klinika

tulajdonosai

Számunkra az Everderm Klinika nem csak egy munkahely, ez a hivatásunk, melyet szenvedéllyel, törődéssel, odafigyeléssel és nagy szakértelemmel vezetünk.

Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz!
Slamovits-Horváth Beáta
az Everderm Klinika tulajdonosa
Everderm érzés

Az Everderm érzés

Az esztétikai kezeléseink komfortja és eredményessége számunkra kiemelten fontos. Az EverDerm Érzés az, amely megkülönböztet minket bárki mástól.
Mi felismerhetők, beazonosíthatók, érthetők és emberközeliek vagyunk. Tele van a piac jobbnál jobb ajánlatokkal, hihetetlenül nehéz eligazodni az ajánlatok és az ígéretek tengerében. Lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, tartós szőrtelenítés, arc fiatalítás, bőrmegújítás, arc szobrászat… Ezért is hiszünk az edukációban, és az Őszinte Tiszta Beszédben.

Milyenek vagyunk?

Az EverDerm Klinika

működésének az alapjai

Kényelem

Az Everderm célja, hogy a klinikán eltöltött idő alatt a vendégek boldog pillanatokat éljenek át, hogy a szépülés, egészségmegőrzés ne csak egy külső eredmény legyen, hanem belülről is élmény maradjon.

Technológia

Az Everderm mindig a letesztelt, kipróbált legmodernebb csúcstechnológiát nyújtja. Elengedhetetlen, hogy a klinika gépei rendelkezzenek a legfontosabb orvosi – CE-európai és FDA-amerikai – minősítésekkel. (Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg, amelyek hatásossága klinikai vizsgálatok által alátámasztott.)

Diszkréció

A klinika vendégei minden szempontból biztonságban érezhetik magukat. Professzionális, magas minőségű prémium szolgáltatásokat, továbbá diszkrét, emberközpontú törődést tapasztalhatnak meg mindazok, akik ellátogatnak az EverDerm klinikára.

Szakértelem

Egy orvos esztétikai kezelés komoly felkészülést igényel a kezelő személy részéről is. Az Everderm Klinikán specialisták dolgoznak, akik az orvos esztétika területén kiemelkedően nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek. Így tudnak kimagasló eredményeket elérni és prémium szolgáltatásokat nyújtani.

Ügyfélközpontúság

Az Everderm Klinika tulajdonosai hiszik, hogy ma Magyarországon is létre lehet egy olyan esztétikai klinikát hozni,

  • ahol valóban a vendég az első, a vendég elégedettsége a legfőbb cél.
  • ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

Garancia

Az Everderm Klinika tulajdonosai garanciát vállalnak arra, hogy

  • a náluk dolgozó orvosok, szakemberek a legnagyobb szakértelemmel és elkötelezettséggel kezelik pácienseiket
  • a náluk dolgozó szakemberek, kezelők számára az ügyfél kényelme az egyik legfontosabb szempont
  • a Klinikán mindig letesztelt, kipróbált legmodernebb csúcstechnológiás eszközökkel dolgoznak
  • rendelkezünk a működéshez szükséges egészségügyi / orvosi engedélyekkel és orvosi biztosítással
Everderm Franchise Everderm Franchise Rendszer

Everderm
Franchise Rendszer

Az Everderm egy márkanévvé nőtte ki magát, mely egyet jelent a legmodernebb technológia és a megbízható szakértelem egyesülésével. Az Everderm Franchise rendszer célja, a márkanév égisze alatt, minél több emberhez eljuttatni az Everderm érzést.

Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.