Nálunk fájdalommentes a szőrtelenítés.. - EverDerm Lézeres Szőrtelenítés
EverDerm

Rólunk

Miért válassz minket?

legörgetés

Tulajdonos

Slamovits-Horváth Beáta

Annyira vagyok nő, amennyire annak tartom magam.  A nőiségem én magam vagyok. Akinek születtem, akivé formálódtam.

A szépség  – egészség – a maximalizmus  – az egész életemet végig kísérte, hiszen mindig minden pillanatban szeretem a legjobb formám hozni.

Őszinteség, profizmus,szakértelem, diszkréció, megbízhatóság – amit kapnak tőlem a vendégek. Az extra összetevő pedig az elkötelezettség és munkaszeretet, amelyet a csapatommal közösen adunk.

Olyan prémium szolgáltatást  kínálunk, amivel hozzájárulunk az emberek szépségének – egészségének megőrzéséhez.

Több mint 25 év tapasztalatával a hátam mögött arra törekszem, hogy az általam megálmodott lézeres szőrtelenítési technológiára specializálódott orvos esztétikai központban egy életre szóló ÉLMÉNYT tudjunk nyújtani.

MOTTÓM:

Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű.
Érts ahhoz, amit csinálsz!
Szeresd, amit csinálsz!
És higgy abban, amit csinálsz!
Igen, ilyen egyszerű ez

Komfort

Az emberek életében a KOMFORT az első elérendő szempontok közé került. Nem igaz, hogy csak akkor hatásos ha fáj! De azért érezni kell a kezelést. Az érzet leginkább melegedő és szurkáló érzéshez hasonlít. Talán ha össze szeretnénk hasonlítani akkor a gyantázáshoz képes ez egy jóval komfortosabb eljárás. Garantáljuk, hogy a kezelések komfortosabbak egy gyantázásnál vagy epilálásnál.

Garancia

1️⃣ Legjobb ár garancia 2️⃣ Fájdalommentesség garancia 3️⃣ Tartóssági garancia 👉 Részletekért hívd az EverDerm Laser Center központját!

Technológia

Fontos szempont, hogy a gépeink rendelkeznek megfelelő orvosi minősítéssel. CE-európai és FDA-amerikai minősítések a legfontosabbak! Az amerikai FDA minősítést csak olyan gépek kaphatják meg, amelyek hatásossága klinikai vizsgálatokkal alátámasztott. A legmodernebb orvosi vizsgálatok alapján, a dióda lézer az egyik leghatásosabb lézer a szőrtelenítésben. Elsősorban azért, mert az európai bőrtípusra a dióda lézer igazoltan a leghatékonyabb. A Dióda lézernek a rendkívüli hatékonyságának túl, további előnye, hogy nyáron is biztonságosan használható.

Szakértelem

Egy lézeres kezelés komoly felkészülést igényel a kezelő személy részéről is. Mi Specialisták vagyunk, hiszen olyan szakavatott kezelők dolgoznak a Szalonban, akik a lézeres szőrtelenítés területén különösen nagy tudással, hozzáértéssel rendelkeznek. Így nyílik lehetőségünk, hogy kimagasló eredményekre legyünk képesek.

Diszkréció

Ígéretünk, egy személyes figyelmen alapuló, diszkrét és magas szintű szolgáltatás nyújtása, mely egy életre szóló ÉLMÉNYT tud nyújtani. Mi felismerhetők, be-azonosíthatók, érthetők és emberközeliek vagyunk. Kellemes, diszkrét, otthonos hangulatú környezet. Mosoly, tea, kávé, nyugalom és professzionális - ez vár Téged az EverDerm Laser Centerben. Nálunk biztonságban érezheted magad.

Siker

A siker azt jelenti, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból azokkal az eszközökkel, amik rendelkezésünkre állnak. A siker számunkra az eredményesség szinonimája. 👉 Először azt kérdezik: Miért csinálod? Majd azt: Hogy csináltad? Hissszük, hogy lehet Magyarországon is egy olyan Esztétikai Szalont létrehozni, ahol valóban az Ügyfél az első. Ahol őszintén beszélnek a kezelésekről, a várható eredményekről, illetve az esetleges mellékhatásokról is.

Tulajdonosok

Ismerd meg az EverDerm megálmodóit!
Ki kell derítened, hogy mi az, amit szeretsz. Ez ugyanúgy igaz a munkára, mint a párkapcsolatokra. A munkád tölti ki az életed jelentős részét, ezért ha igazán elégedett akarsz lenni, hinned kell benne, hogy jó munkát végzel. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha szereted, amit csinálsz. Ha még nem találtad meg, keresd tovább, ne add fel! Mint az a szívügyekkel lenni szokott, itt is tudni fogod, hogy mikor találtad meg az igazit.
Steve Jobs
Apple alapítója

További hasznos információk

Nézd meg a Jó Tudni oldalt és tudj meg mindent. Folyamatosan frissülő és bővülő cikkek!

Természetes reakciók a lézeres szőrtelenítés után

Előkészületek a szőrtelenítéshez Amennyiben a lézeres szőrtelenítés mellett döntünk, a kezeléssorozat megkezdése előtt mindenképpen szükséges konzultálni egy szakértővel, de legjobb egy orvossal, aki teljeskörű felmérést, anamnézisfelvételt végez, illetve teljeskörű tájékoztatást ad a kezelés menetéről, szükséges tudnivalókról, lehetséges mellékhatásokról és a [...]

Borotválkozás – A legfontosabb teendőd a lézeres szőrtelenítés előtt!

Hihetetlenül hangzik, de barlangrajzok is bizonyítják, hogy a borotválkozás története az őskorig nyúlik vissza. Az ősemberek kagylókat és éles pattintott kőeszközöket is használtak a szőrzet eltávolítására. Később, Egyiptomban a fej borotválása például rendszeres volt. Csaták során elrendelték a férfiak borotválkozási [...]

Első dióda lézeres kezelés – Tapasztalatok

Miss Queen dontősei jártak az EverDermben Még 2020 közepén kezdtük el az együttműködést a Miss Queen csapattal, amelynek az eredményeként az EverDerm végül szponzora lett a 2020 szépségkirálynő választás eseménynek és Slamovits-Horváth Beáta pedig a zsűri tagja lett. Miután lezajlottak [...]