• A kosár üres

legörgetés

Forró nyári kedvezmény

Lézeres szőrtelenítés
minden alkalom 50%*

 

*Bármennyi 1 alkalmas lézeres szőrtelenítést 50%-kal megvásárolható! A kedvezmény a LISTAÁRBÓL értendő!

 

KUPONKÓD: BEA50

EXTRA LIMITÁLT AKCIÓ – Visszavonásig érvényes

Ennél jobb ajánlatunk nem lesz már idén  – minden alkalom féláron még az áremelkedés előtt!

Az EverDerm verhetetlen árai tovább forrósodnak! Most még nagyobb 50%-os* kedvezmény minden 1 alkalmas lézeres szőrtelenítés árából! Bármelyik testrész vagy azok bármilyen kombinációja, sőt akár az egész test szőrtelenítése is választható. Az 50%-os* alkalmak korlátlan mennyiségben vásárolhatók meg egy kupon felhasználásával, így akár egy csomagajánlatnál is kedvezőbb ár érhető el.

Itt az alkalom kipróbálni a lézeres szőrtelenítést, vagy megvenni egy megkezdett kezelés maradék alkalmait!

* 50% kedvezmény a listaárból értendő, viszont ebből a kedvezményes árú termékből egyszerre most többet is betehetsz a kosaradba! A Vénusz és Ninetta 60% kedvezménnyel érhető el továbbra is, így a kuponok további kedvezményt ezeknél a termékeknél nem jelentenek!

Az ajánlat érvényes a női és férfi 1 alkalmas Limitless Mono, Face, Fullface, Vénusz, Solo, Duo, Smart, Superior, Deluxe, Executive ajánlatokra. Egyéb kedvezménnyel NEM kombinálható. Vénusz és Ninetta ajánlatokra a kupon nem érvényes. A korábban megvásárolt alkalmakra és bérletekre nem érvényesíthető. Ezen kuponakció keretén belül megvásárolt 50%-os alkalmak felhasználása után további kezelések a jövőbeli web oldalon közzétett áron folytathatók.

Gyakori Kérdések

Hány kezelés szükséges a teljes simasághoz?

Sok tényezőtől függ, érdemes elolvasni a részleteket a “Jó tudni” oldalon, általánosan elmondható, hogy szőrtípus és terület függvényében 7-10 alkalom szükséges.

Mennyire fájdalmas a lézeres kezelés?

Nálunk a kezelés a legmodernebb géppel történik így maximálisan komfortos, érzetre csipkelődő vagy meleg érzést lehet érzékelni. Ügyfeleink szerint mindenképpen komfortosabb, mint a gyanta vagy a tetoválás. Ha ez sem győz meg, mert még mindig aggódsz, akkor kérj “próbalövést” a konzultáció alkalmával és ha az nem olyan komfortos, mint ígértük, visszaadjuk 100%-ban a kezelés árát!

Mi van ha az én bőr vagy szőr típusomra nem hat?

Az általunk használt Dióda lézer a legtöbb szőr és bőrtípuson hatékony, de a melanin nélküli szőrszálak: vörös, szőke vagy ősz szőr nem kezelhető. Fontos hogy a szőr színe sötétebb legyen mint a bőr színe. A kezelés sorozatot megelőzi egy konzultáció, itt felmérjük a fotótípusod, és csak abban az esetben kezdünk bele a kezelésbe, ha a szakértőink alkalmasnak találnak rá.

Milyen gyakran kell jönni kezelésre?

Kezelésekre átlagosan 60 naponta szükséges eljönni.

Ezen kívül mást is szeretnék kezeltetni! Lehetséges?

Természetesen van rá lehetőség. Egy alkalommal akár a teljes testedet is meg tudjuk kezelni! Majd egyeztetünk a bővítési lehetőségekről a konzultáción!

Kezelések között borotválkozhatom?

Igen kezelések között csak borotválkozni szabad. Bármilyen egyéb tépéses szőrtelenítés – gyantázás vagy epilálás – nem megengedett!

Most gyantáztatok, jöhetek kezelésre?

Amennyiben jelenleg gyantáztatsz, semmi gond, megveheted a kedvezményes csomagot, de 4 hétnek el kell majd telnie az utolsó gyantázás után, mielőtt az első kezelésen részt vehetsz!

Egyszerűen vedd meg az Előleget! Így egy évre befoglalod magadnak az év legnagyobb kedvezményét!

Még mindig bizonytalan vagy? Semmi gond, egyszerűen hívj minket a 06-1-920-1111 számon és mindenre válaszolunk! Esetleg írj emailt a [email protected] címre vagy foglalj időpontot konzultációra!

Ügyfeleink véleménye