EsztétikaMélyhidratálás → Skinbooster mélyhidratálás

Skinbooster mélyhidratálás

A bőr öregedése egy természetes, ugyanakkor lassú, de visszafordíthatatlan folyamat, amihez a sejtek öregedése, az oxidatív stressz és a hormonális változások is közrejátszanak.

Bejelentkezem

Az idő múlásával a bőrünk rugalmasságáért és hidratáltságáért felelős hialuronsav és kollagén is egyre kisebb mennyiségben található meg a testünkben. A napozás, a levegő szennyezettsége, a stressz, a nem megfelelő étrend és életmód mind felgyorsítják a bőr idő előtti öregedését, melynek eredménye az egyre szárazabb, ráncosabb, fakóbb és petyhüdtebb bőr.

A skinbooster kezelések – avagy a mélyhidratálások

Az idő előrehaladtával bőrünk természetes hialuronsav-tartalma csökken, amely a bőr rugalmasságának és hidratáltságának elvesztéséhez vezet. Ezt a folyamatot a mélyhidratáló , más néven skinbooster kezeléseink hatékonyan ellensúlyozzák. Céljuk, hogy bőrét mélyen hidratálják, visszaállítsák annak feszességét, simaságát, és segítsenek megőrizni fiatalos ragyogását.

A mélyhidratálás nem csupán a felszíni bőrápolásra korlátozódik; a bőr mélyebb rétegeibe juttatott hialuronsav helyreállítja annak természetes hidratáltságát, serkenti a kollagéntermelést, és hosszú távú eredményeket biztosít. A kezelés nem volumennövelésre szolgál, hanem a bőr középső rétegeiben fejti ki hatását, így az arc, nyak, dekoltázs és kézfej területein egyaránt látványos fiatalító eredményeket ér el.

A SKINBOOSTER előnyei

  • Intenzív hidratálás: A bőr mélyrétegeit tölti fel hialuronsavval, visszaadva annak rugalmasságát.
  • Természetes kollagénstimuláció: Serkenti a bőr kollagéntermelését, ami hosszú távon feszesebb és teltebb bőrt eredményez.
  • Ráncok halványítása: Csökkenti a finom vonalakat, és az arc természetes feszességét helyreállítja.
  • Egyenletes bőrtónus: Javítja az egyenetlen bőrtónust, minimalizálja a pórusokat és halványítja a hegeket.
  • Tartós eredmények: A kezelés hosszú távú megoldást nyújt, bőre akár több hónapokon keresztül is friss és ragyogó marad.
  • Ráncok csökkentése: A bőr rugalmasságának javításával kisimítja a finom vonalakat és a mélyebb ráncokat is, így fiatalosabb megjelenést biztosít.

Mikor érdemes skinbooster kezelést igénybe venni?

A skinboster kezelés ajánlott azok számára, akik a bőrük minőségén szeretnének javítani, valamint azoknak, akik az öregedés jeleit szeretnék csökkenteni. A legújabb technológiák segítségével készült hialuronsav-bázisú anyagok nemcsak hidratálják a bőrt, de regenerálják is annak szerkezetét. A kezelést követően bőre feszesebb, rugalmasabb és tömörebb lesz.

Kiknek ajánljuk a skinbooster kezeléseket?

A skinbooster kezelések nők és férfiak számára is ideálisak, hisz univerzális megoldást kínálnak. Kiváló választás azoknak, akik észlelték már a bőrük dehidratáltságát, finom ráncokat, vagy bőrszerkezetük romlását. Azoknak, akik dehidratált bőrrel küzdenek, mely száraz, fakó, és elvesztette rugalmasságát.

  • Öregedő bőr esetén, ahol a finom vonalak és ráncok megjelennek, valamint a bőr feszessége és volumentartása csökkent.
  • Napkárosodott bőr kezelésekor, amikor a bőr veszített hidratáltságából és minőségéből az UV-sugárzás következtében.
  • Azoknak, akik egy egyenetlen bőrtónussal, pigmentfoltokkal, vagy nagyobb pórusokkal küzdenek.
  • Ideális azok számára, akiknek stressz vagy külső tényezők miatt fáradtnak és élettelennek tűnik a bőrük.

A kezelés nem csupán az arc területén, hanem a nyak, dekoltázs és kézfej fiatalítására is alkalmazható.

Az EverDerm Klinikán használt skinbooster anyagok:

  1. Redensity: Ez egy hialuronsav alapú kezelés, amely a bőrt mélyen hidratálja és regenerálja, így javítja annak rugalmasságát és feszességét. Különösen alkalmas az arcbőr minőségének helyreállítására, miközben finoman csökkenti a ráncokat és felfrissíti a bőrt.
  2. Ejal 40: Kiváló kollagénstimuláló hatású, és helyreállítja a bőr hialuronsav szintjét, javítva a bőr hidratáltságát és feszességét. A kezelés célja a bőr mély hidratálása és regenerálása, csökkentve a ráncokat és javítva a bőr textúráját.
  3. Profhilo: Különleges, kétféle molekulaméretű hialuronsavat tartalmaz, amely mélyen hidratál és feszesít. Segíti a bőr szerkezeti átalakulását, feszesebbé és simábbá téve azt, miközben tartós kollagén- és elasztin-termelést indít el.
  4. Revive: Ez a kezelés bio-revitalizáló gél segítségével serkenti a fibroblasztok aktivitását, amely fokozza a kollagéntermelést és helyreállítja a bőr hidratáltságát. Az eredmény egy frissebb, fiatalosabb és feszesebb bőr.
  5. Nucleofill: Ez egy innovatív polinukleotid alapú kezelés, amely serkenti a bőr regenerációját és mély hidratálását. Továbbá növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a finom vonalakat, miközben védi a bőrt az oxidatív stressztől.

 

A skinbooster kezelések célja a bőr természetes megújulásának elősegítése, a ráncok csökkentése, valamint a bőr rugalmasságának és hidratáltságának visszaállítása.

Milyen bőrproblémákra ajánlott skinbooster kezelés?

  • Finom vonalak és ráncok csökkentésére.
  • Dehidratált, száraz bőr hidratálására.
  • Öregedési jelek kezelésére és megelőzésére.
  • Egyenetlen bőrtónus javítására.
  • Pigmentfoltok halványítására.
  • Nagyobb pórusok minimalizálására.
  • Fakó, stresszes bőr revitalizálására.

Az EverDerm Klinikán elérhető mélyhidratáló kezelések célja a bőr átfogó megújítása és egészségének fenntartása, egyénre szabott, biztonságos megoldásokkal.

Hosszan tartó eredmények a skinboosterek világában

A tartós és látványos eredmények elérése érdekében a mélyhidratáló kezeléseket érdemes egy 3 alkalmas kúrával kezdeni. Az optimális hatás érdekében javasolt havonta 1-1 alkalommal elvégezni a kezelést. A bőr hosszú távú megújulásának és hidratáltságának fenntartása érdekében a kezeléseket évente kétszer, kúraszerűen érdemes megismételni, így biztosítva a bőr folyamatosan friss és ragyogó állapotát.
A mélyhidratáló kezelések folyamata precíz és teljes mértékben személyre szabott, hogy minden bőrtípus és probléma esetén a legjobb eredményt érjük el. Az eljárás során a bőr mélyebb rétegeibe hialuronsav tartalmú készítményeket juttatnak, amelyek célja a bőr hidratálása, feszesítése és rugalmasságának helyreállítása.

A kezelés menete

  1. Konzultáció és bőrdiagnosztika: A kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, melynek során feltárjuk az esetleges korábbi arcfiatalító beavatkozás(oka)t és kitűzésre kerül a kívánt eredmény. Mindez szükséges ahhoz, hogy a szakorvos pontosan meghatározza, milyen típusú hidratáló anyagra és technikára lesz szükség. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről és az alkalmazandó technikáról.
  2. A bőr előkészítése: A konzultációt követően az orvos lefertőtleníti a bőrt, majd igény esetén érzéstelenítő krémmel keni be az arcot.

A kiválasztott mélyhidratáló anyag beinjektálása: A kiválasztott mélyhidratáló anyagot (pl. Redensity, Ejal 40, Profhilo, stb.) a szakorvos beinjektálja a bőrbe. (biostimulációs pontok mentén vagy apró tűszúrásokkal) 

Beavatkozás ideje:
kb. 15-30 perc

Skinbooster előtte-utána képek

Árak

Mélyhidratáló KEZELÉS (Régiók: arc / nyak / dekoltázs)
1 alkalom95.000 Forint75.000 Forint

Kérdések

Miben különbözik a mélyhidratálás a hagyományos hidratáló kezelésektől?

A mélyhidratálás a bőr mélyebb rétegeibe juttatja be a hialuronsavat és egyéb hatóanyagokat, amelyek nemcsak hidratálják, hanem serkentik a kollagéntermelést is. Ezzel szemben a hagyományos hidratáló kezelések általában csak a bőr felszínén fejtik ki hatásukat, és nem érik el a bőr mélyebb rétegeit.

Hány alkalom szükséges a skinbooster mélyhidratáló kezelésekből a tartós eredmény eléréséhez?

A legjobb eredmény eléréséhez általában 3 alkalmas kúrára van szükség. A kezelés hatásait évente 1-2 alkalommal érdemes fenntartó kezelésekkel frissíteni.

ájdalmasak a skinbooster mélyhidratáló kezelések?

A kezelés minimálisan fájdalmas, de a kellemetlenség csökkentése érdekében az orvosok érzéstelenítő krémet alkalmaznak a kezelés előtt, így a tűszúrások szinte alig érezhetők.

Milyen bőrtípusra ajánlottak a skinbooster mélyhidratáló kezelések?

A mélyhidratálás minden bőrtípus számára megfelelő, különösen azoknak ajánlott, akik dehidratált bőrrel, finom vonalakkal, vagy az öregedés korai jeleivel küzdenek.

Mennyi idő múlva láthatóak az első eredmények a mélyhidratáló kezelés után?

Az első eredmények már néhány nappal a kezelés után észrevehetők, de a teljes hatás 1-2 hét múlva válik láthatóvá, amikor a hialuronsav teljesen felszívódik és kifejti hatását.

Kombinálhatók-e a skinboosterek más bőrfiatalító eljárásokkal?

Igen, a mélyhidratáló kezelés jól kombinálható más bőrfiatalító eljárásokkal, például lézeres kezelésekkel, botox-szal vagy mezoterápiával, hogy még látványosabb eredményeket érjünk el.

Milyen mellékhatásokkal kell számolni a mélyhidratálás után?

A kezelés után enyhe duzzanat, bőrpír vagy apró tűszúrásnyomok jelentkezhetnek, de ezek általában néhány órán belül elmúlnak. Ritkán kisebb véraláfutás is előfordulhat, de ezek gyorsan gyógyulnak.

Mennyi ideig tart a regeneráció, és mikor térhetek vissza a mindennapi tevékenységeimhez egy skinbooser kezelés után?

A páciensek általában azonnal visszatérhetnek a normál tevékenységeikhez. A kezelést követően érdemes kerülni a napozást és a szaunázást, valamint edzést néhány napig.

Jelentkezz be szakorvosunkhoz!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!