Nyitóoldal → Lifestyle

Lifestyle

Az EverDerm érzés elengedhetetlen hozzátartozói

Az EverDerm elsőszámú fókusza az ügyfélközpontúság és a szakértelem. Ezek együttese alkotja az EverDerm érzés alapját, ami minden nap hozzájárul ahhoz, hogy ügyfeleink boldogan és elégedetten távozzanak klinikánkról.

Az EverDerm érzés jegyében igyekszünk újfajta szolgáltatásokkal, termékekkel és programokkal előállni ügyfeleink számára, hogy minden lehetséges problémára megoldást tudjunk biztosítani. Lifestyle menüpontunkban egyedi kezelésekkel (hajkezelés, sminktetoválás stb.), étrend-kiegészítőkkel, saját márkás termékeinkkel és exkluzív kezelési programjainkkal is találkozhatsz. Bár ezek nem tartoznak a szépségklinikák klasszikus szolgáltatásaihoz, Slamovits-Horváth Beáta, az EverDerm ügyvezető igazgatója és tulajdonosa úgy gondolja, hogy ezekre mind szüksége van egy egészség- és szépségtudatos nőnek

Hagyd, hogy az EverDerm érzés téged is magával ragadjon!

Számos személyre szabható kezelési tervet és termékcsomagot kínálunk, igényeidre szabva. Szakértőink minden esetben segítenek kiválasztani a legjobb eljárást vagy terméket a lehető legjobb eredmény elérésének érdekében.

MENTOR PROGRAM

Az EverDerm Klinika legújabb és egyben legexkluzívabb szolgáltatása! A programba csatlakozók az EverDerm specialistáinak útmutatásával testi és lelki úton is a szépségük megélésének irányába mozdulnak el, az egészségük támogatása mellett.

Limitless Klub

Legyél Te is Limitless! Mi az EverDerm-ben hiszünk a közösség erejében és a hovatartozás fontosságában. Limitless Klubunk vadonatúj szolgáltatásokkal, extra ajánlatokkal és kedvezményekkel vár Titeket.

HealthCare

Az EverDerm HealthCare Klinikán egészségügyi szolgáltatások széles palettájával és komplex prevenciós programokkal várunk Téged és családodat, hogy minden szükségeteket kielégítsük az egészségmegőrzés és a szépségápolás terén egyaránt!

Menopauza Program

A menopauza egyszer minden nő életében bekövetkezik. Az úgynevezett “változó kortól” a legtöbben félnek, éppen ezért hoztuk létre Menopauza Programunkat, melyben edukációval és kezelésekkel is segítjük hölgy vendégeinket.

Smink- és orvosi tetoválás

Válaszd Ackermann Helga szaktudását, aki Budapesten csak az EverDerm Klinikán vállal smink-és orvosi tetoválás készítést! Helga a szemöldök-, a szemhéj- és az ajaktetoválás mellett orvosi tetoválást is vállal.

Sminktetoválás eltávolítás Budapest

Tetoválás eltávolítás

Tetoválás eltávolítás a legmodernebb, leghatásosabb és legkíméletesebb lézertechnológiával. A Tribeam Q-kapcsolt készüléknek köszönhetően ma már könnyen megszabadulhatunk a megunt vagy akár elrontott tetoválásunktól, legyen szó test- vagy akár egy szemöldöktetoválásról.

KERAVIVE® Hajkezelés

A ragyogó, egészséges haj titka! A Keravive a HydraFacial hidrodermabráziós kezelés fejbőrre fejlesztett változata, melynek célja az egészségesebb és ragyogóbb megjelenés minden bőr- és hajtípusra egyaránt.

Hegkezelés

A Jeisys mikrotűs rádiófrekvenciás készülék célzott, hatékony megoldás a hegkezelésben. Ráadásul az elért eredmény, a simább bőrfelszín, tartós marad.

Termékek

Az EverDerm saját márkás utóápoló termékei a panthenol, az aloe vera és az allantoin hatóanyagait kombinálják a megfelelő ápolás érdekében. Testápolóink alkohol- és illatanyagmentesek, természetes púderes illatuknak köszönhetően azonban kellemes érzetet nyújtanak egész nap.

You Want My Lips

Csábító és szexi ajkakat szeretnél esztétikai beavatkozás nélkül? Akkor a You Want My Lips ajakdúsító szérum neked való! Használatával biztos nem maradsz észrevétlen!

Nem ezt keresed?

Nézd meg az összes szolgáltatásunkat és válogass kedvedre! Valamennyi szolgáltatásunkat különös körültekintéssel válogattuk össze ügyfelek visszajelzései alapján.

Vásárlás