Rólunk

EverDerm Laser Center csapata

Rólunk

MIÉRT VÁLASZD AZ EVERDERMET?

Az EverDerm Laser Center létrehozásával célunk egy kizárólag dióda lézeres szőrtelenítési technológiára specializálódott szépségszalon megalapítása. Professzionális háttérrel, barátságos és exkluzív környezetben tesszük mindenki számára elérhetővé a vágyott simaságot. Az EverDermnél mindent megteszünk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatáshoz juthass hozzá, ezért megalkottunk az EverDerm Világát – az EverDerm Virágot.

Komfort:Garantáljuk, hogy a kezelések komfortosabbak egy gyantázásnál vagy epilálásnál. Ebben nemcsak mi vagyunk biztosak, de a vendégeink visszajelzése is megerősíti ezt. Ha te is azok közé tartozol, akik régóta vártak már a fájdalommentes szőrtelenítésre, kérj próbalövést a konzultáció során!

Technológia: A legfejlettebb és legújabb orvos esztétikai gépet választottuk ki: a Primelase Dióda lézeres kezelőgépet. A gép nemcsak az európai CE minősítéssel, hanem az amerikai FDA minősítéssel is rendelkezik, mindez önmagában garantálja a gép hatékonyságát, illetve a fájdalommentes szőrtelenítést, bármely szőr-, és bőrtípuson. A PrimeLase, az Elysion-Pro Magyarországon elterjedt Coocon Medical gép nagytestvére, ami nemcsak gyorsabb, de hatékonyabb, valamint a 3ms kezelési sebesség miatt komfortosabb is. A gyártó a Coocon Medical orvosi lézeres eszközökben Európa egyik piacvezető gyártója.br>
Garancia: 100%-os garanciát vállalunk arra, hogy a kezelés komfortosabb, mint a gyantázás vagy az epilálás. Eljött a fájdalommentes szőrtelenítés ideje! A személyes konzultáció során próbalövést kérhetsz, hogy megtapasztald, valóban komfortos kezelésről van szó.

Diszkréció: Nálunk biztonságban érezheted magad. Pontosan tudjuk, hogy milyen lelki problémát tud okozni egy nem megfelelő helyen lévő szőrszál. Pontosan tudjuk, hogy bármikor előfordulhat egy olyan változás az ember testében, amely nem kívánt szőrnövekedést eredményez. Megnyugtatunk, már mindent láttunk, és bármilyen helyen is legyen problémád, tudunk segíteni.

Siker: Számunkra létforma a siker. Tarts velünk, és Te is megtapasztalhatod! A siker az számunkra az eredményesség szinonimája. A legfontosabb számunkra: boldoggá tenni az ügyfeleinket. Látni, hogy hogyan válik valóra a vágyuk, hogyan lesznek a szkeptikus ügyfelekből a legnagyobb rajongóink. Látni, ahogy az első kezelés előtt kissé aggódó szemekkel beléptek a kezelőszobába, majd ahogy néhány perccel később elégedetten és önbizalommal telve távoztok.

Szakértelem: Mi szakértők vagyunk, nem akarunk egyszerre mindenhez (is) érteni. Nem akarunk lefogyasztani, lehámlasztani, megfiatalítani és más kezelést nyújtani. Nekünk a fájdalommentes szőrtelenítés nem egy kezelés a sok közül. Ez a szakmánk, ebben vagyunk profik. Minden megbeszélésünk arról szól, hogyan tudnánk még jobban csinálni. Mi ezt az egy szolgáltatást nyújtjuk neked, ezt viszont a maximális profizmussal. Az utolsó pohár is azért van a szalonban, hogy a legjobbat nyújtsuk számodra. A szakértelemben csak az egyik tényező a gép ismerete, fontos a gyakorlat és a folyamatos továbbképzés. Szakértelem az is, hogyan szolgáltassunk, hogyan kísérjünk téged végig belépésed pillanatától kezdve, egészen az elégedett távozásodig. Emellett igyekszünk a lehető legrugalmasabb, leginkább személyre szabott ajánlatot tenni neked, illetve odafigyelünk arra is, ha a kávét tejszínnel szereted, két pötyivel.

ügyfeleink véleménye

Csapatunk

ISMERD MEG a tulajdonosokat

ügyvezető igazgató

Gyakori kérdések

Sajnos itt azt a választ kell adnom, hogy nem létezik végleges, csak tartós szőrtelenítési eljárás. Az évek múlásával, ahogy változik a testünk, változnak a biológia és hormonális “beállításaink” is. Így a szőrtüszők is regenerálódhatnak, aminek következtében időnként szükség lehet emlékeztető kezelésre az egyéni igényeknek megfelelően. A tartós eredmény a szakember által javasolt kezelések sorozatával érhető el. Ezt követően átlagosan 7 évre érthető el a szőrmentesség, amely fázis után ritkásan pihe-szerű szőr nőhet újra. Ez megakadályozható fél évente- évente történő „emlékeztető” kezeléssel, így a szőrmentesség folyamatosan fenntartható!

A tartós szőrtelenítéshez szükséges kezelések száma függ a szőrzet és a bőr színétől, de függ a felhasznált eszközök technológiájától és a kezelt bőrfelszín elhelyezkedésétől is.

Az EverDerm Laser Centerben használt diódalézer technológiával általában 6 kezelésre van szükség a hatásos eredmény eléréséhez, a kezelt területtől függően 4-12 hetes időközönként megismételve azt. Általában a vastag, sötét színű szőrzet és világos bőr kombinációja igényli a legkevesebb kezelést, míg a páciensek arc-felszíneinek tartós szőrtelenítése nagyobb számú kezelést igényel, mint ami más testrészek esetén szükséges.

Hasonlóképpen, mint az alkalmak számát, a fájdalom mértékét is több dolog befolyásolja:

1.) A gép típusa, képességei: az EverDerm Laser Centernél a legmodernebb technológiával felszerelt gépet választottuk ki, ami hűtött kezelőfejjel rendelkezik, és a szőrtelenítést úgynevezett „mozgatásos” technológiával lehet elvégezni. Ez az eljárás nemcsak gyorsabb, de sokkal fájdalommentesebb is, mint a többi a piacon! A gépen többféle impulzusmód állítható be a páciensek egyéni jellemzőinek megfelelően, ezáltal minimalizálható a fájdalomérzet, ráadásul növelhető a hatékonyság is.

2.) A páciens felkészültsége: fontos, hogy megfelelően előkészülj a szőrtelenítésre, többek között borotválkozással. A borotvált szőrzet előnye, hogy növeli a kezelés hatékonyságát, és csökkenti a fájdalomérzet is. Amiatt pedig, hogy erről megfelejtkezhetnél nem kell aggódnod, mivel mi majd egy emlékeztető küldésével fogunk segíteni Neked, hogy véletlenül se ez legyen az akadálya a sikeres és fájdalommentes kezelésnek.

3.) Utókezelés: szükség esetén kezelés után érdemes különböző hűsítő krémek használata. Mi a legjobb minőségű Thalion krémeket használjuk és ajánljuk Neked a kezelés utánra.

Összességében tehát elmondható: nálunk a kezelés közben csupán enyhe melegség érezhető, a kezelés fájdalommal, kényelmetlenséggel nem jár.

A kezelés nálunk többek között a “mozgatásos” technológiának és a gép teljesítményének köszönhetően nagyon gyors. Átlagosan a hónalj kezelése egy-egy percet vesz igénybe, egy intim terület körülbelül hasonlóan néhány perc, a teljes karok 10 perc, míg a két teljes láb pedig 25 perc alatt kezelhető le. Természetesen ezek az adatok csak iránymutatók, és egyénenként eltérőek lehetnek. (Maga a kezelés időtartalma, előkészületek és öltözés nélkül értendő!)

További hasznos információk

Nézd meg a Jó Tudni oldalt és tudj meg mindent. Folyamatosan frissülő és bővülő cikkek!

Kedvezmények

VÁLASSZ AKCIÓS AJÁNLATAINK KÖZÜL

Keresd meg a neked legjobban tetsző csomag ajánlatot az akciók között.

Idöpont foglalás

JELENTKEZZ BE MOST KONZULTÁCIÓRA

Foglalj időpontot és vedd igénybe az EverDerm prémium kezeléseit.

NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB HÍREKRŐL!

Iratkozz fel hírlevél szolgáltatásunkra.