St. Paul vitaminok

A liposzómás vitaminok új generációja

További információ

Ismerd meg a magyar fejlesztésű vitaminszérumunkat!

A tévében és a közösségi média felületein is naponta találkozhatunk a legkülönbözőbb vitaminok reklámjával. Természetesen mindegyikről azt állítják, hogy a legjobb, a bőség zavarában azonban nehéz eldönteni, hogy melyik a legideálisabb a számunkra. Sokszor még a szakértőknek is nehéz eligazodni a végtelennek tűnő termék-tengerben.

Ismerkedj meg a magyar fejlesztésű és gyártású St. Paul vitaminszérumokkal, amelyek új lipidvezikulált technológiájuknak köszönhetően hatékonyabb felszívódást biztosítanak! Ráadásul csodás ízekben kaphatóak.

Felszívódási képesség

A legfontosabb tényező, amit figyelembe kell venni vitamin vásárlás során, az a vitamin felszívódási képessége. A legtöbb vitamin több formában (vegyületben) is elérhető, így mind más-más hasznossággal és felszívódási képességgel rendelkezik. A különböző gyártók eltérő, gyakran kevert vegyületekkel dolgoznak, a felszívódási képességet pedig fel sem tüntetik a vitaminok dobozain. Így született meg az igény egy olyan vitamin előállítására, amely felszívódási képességeivel kiemelkedik a hagyományos vitaminok közül, ezzel kiszolgálva azon fogyasztók igényeit, akik megbízható, rendkívül jól felszívódó és könnyen fogyasztható vitamint keresnek.

A TLF Capital, mint Magyarország egyik vezető befektetési holdingja, kiterjedt orvosi kapcsolatokkal és hálózattal rendelkezik. Többek között olyan nagy nevekkel dolgoznak együtt, mint Dr. Breyer Helga, Dr. Laszlók Iván és számos további orvos, akik a piaci és a páciens igényeket látva nem haboztak megalkotni a St. Paul vitamin családot. Céljuk pedig az egészségmegőrzés, a regeneráció és az immunrendszer erősítése volt.

Lipidvezikulák – a St. Paul vitaminok különlegessége

A vitamintabletták és kapszulák felszívódás sok mindentől függ. Nem mindegy például, hogy a tabletta hol oldódik fel, ahogyan az sem, hogy milyen gyorsan oldódik fel. Ugyanis ha röhtön feloldódik, akkor a hatóanyag túl gyorsan szabadul fel, a kialakuló magas vérszint pedig esetlegesen túlzott választ provokál. Ha viszont lassabban oldódik fel, akkor a kioldódó hatóanyag nagy része a bélsárba kerül anélkül, hogy az felszívódna. Ezen kívül az ételek, az együtt szedett egyéb gyógyszerek és a gyomor betegségei is mind befolyásolják a hatóanyagok biohasznosulását.

A legmodernebb orvosi készítmények napjainkban lipidvezikulákat tartalmaznak. A lipidvezikulák olyan foszfolipid kettős membránnal borított üreges gömbök, amelyek képesek zsír- és vízoldékony molekulákat is magukba zárni. Mivel ez a foszfolipidréteg azonos a sejtfallal, így képes azzal összeolvadni és közvetlenül a sejtbe eljuttatni a szállított anyagokat. Ezenkívül arra is alkalmas, hogy megvédje a bezárt hatóanyagokat az emésztés során fellépő kedvezőtlen savas környezettől, hogy azok közvetlenül a vékonybélben szívódjanak fel, és veszteség nélkül jussanak a keringésbe. Ezek a nanoméretű lipidhólyagok hordozhatják a hatóanyagot – jelen esetben a vitamint – a felszínükhöz kötve, a membránba ágyazva, illetve a belsejükben is. Az általában a növényi glicerinből képzett liposzómák termodinamikailag stabilak, ezért gyógyszerek és más hatóanyagok, mint például vitaminok szállítására is alkalmasak. Számos előnnyel rendelkeznek: alkalmazásuk biztonságos, változatos formában és összetételben is könnyen előállíthatók.

Ezzel a technológiával gyártott termékek azonban igen érzékenyek a hőre, ezért is fontos őket felbontás után hűtőben tárolni, hiszen nem tartalmaznak tartósítószereket sem.

Miért válaszd a St. Paul vitaminokat?

 • kitűnően felszívódó technológiába – vezikulákba – csomagolunk minden hatóanyagot
 • lipidvezikulált formulában – kutatások szerint – a vitaminok akár 4-5x jobban szívódnak fel, mint a hagyományos vitaminok
 • termékeink könnyen fogyasztható folyékony formában érhetők el
 • vitaminjaink finom ízekben érhetők el
 • folyamatos fejlesztés – új ízek, új receptek a vásárlói visszajelzések alapján
 • szigorú gyártás és minőségellenőrzés
 • magyar kutatás, fejlesztés és gyártás

Termékek

Calmness serum Folyékony B vitaminok

Az egyensúly, a nyugalom és a harmónia megteremtésére készült a Calmness vitaminszérum. A szérum a B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B7-, B9-, B12 vitaminokon túl a „halhatatlanság füvének” is nevezett orvosi zsálya-kivonatot, valamint kolint is tartalmaz.

A Calmness Folyékony B vitaminszérum egy napi adagjában található vitaminok mennyisége bizonyítottan hozzájárul:

 

 • az idegrendszer normál működéséhez
 • a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
 • a normál vörösvérsejt-képződéshez
 • a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
 • a hormonális aktivitás szabályozásához

Relief serum – Folyékony D vitamin

A St. Paul Relief Folyékony D vitaminszérum úgy került összeállításra, hogy mindent megtalálj benne, ami kirobbanó formád visszanyeréséhez szükséges. A szérumban egyszerre van jelen a D-, E-, K- és A-vitamin, azaz a retinol.

A Relief vitaminszérum egy napi adagjában található vitaminok mennyisége bizonyítottan hozzájárul:

 

 • a normál látás fenntartásához
 • a bőr normál állapotának fenntartásához
 • az egészséges csontozat megőrzéséhez
 • a vér normál kalciumszintjéhez
 • az oxidatív stresszel szembeni védelemhez

Resistance serum – Folyékony C vitamin

Kellemes, narancsízű vitaminszérum az immunrendszer legfontosabb pártfogóit tartalmazza. A C-vitamin, a szelén és a cink egymást erősítve támogatják szervezetünk ellenálló képességének megerősítését, hiszen tudjuk: a mindennapi rohanásban nincs idő kidőlni!

A Resistance Serum napi adagjában lévő C-vitamin mennyiség hozzájárul:

 

 • az immunrendszer normál működéséhez
 • a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz
 • az idegrendszer normál működéséhez
 • a normál pszichológiai funkciók fenntartásához
 • a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez
 • a vas gyors és hatékony felszívódásához

Lightness serum – Almapektin & E-vitamin

A St. Paul Lightness vitaminszérum segíthet elkerülni a puffadást, támogathatja a belek működését, így ismét könnyűnek és energikusnak érezheted magad! Bizonyított, hogy már napi 6 gramm pektin bevitele hozzájárul a normál koleszterinszint fenntartásához. Az étkezés közben elfogyasztott minimum 10 gramm pektin segít az étkezést követő vércukorszint-emelkedésének csökkentésében.

Silkness serum – Kollagén & Hialuronsav & C-vitamin

Ismerd meg a St. Paul forradalmi készítményét, a feszes bőr titkos elixírjét! A Silkness szérum a kollagénen kívül C-vitamint is tartalmaz, így a szérum nem csak a kollagén pótlásában segít, hanem támogatja a szervezetünk saját kollagénképzésének normál működését is, ezen keresztül pedig hozzájárul:

 • az erek normál állapotához és működéséhez
 • a csontozat megőrzéséhez
 • a porcok állapotának és működésének fenntartásához
 • a fogíny és a fogak egészségéhez
 • valamint – ami talán egy nőnek a legfontosabb – a bőr egészségének védelméhez

További információért látogass el a St. Paul vitaminszérumok hivatalos weboldalára!

St. Paul vitaminok