Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Arckezelés

Rejuvenáció – a fiatalos bőr titka

By 2021.12.21.december 29th, 2022No Comments

A hagyományos krémek és kozmetikai eljárások egy idő után nem mutatkoznak elegendőnek, hatásosabb kezelés igénybevétele szükséges. Életkorunk előrehaladtával arcbőrünk legnagyobb problémája kollagénállományunk gyengülése. A bőrünkön ebből kifolyólag volumencsökkenés, petyhüdtség jelentkezik, valamint megjelennek az első ráncok. Sokaknál okoz problémát a melanin túltermelődése is, amely a pigmentfoltok, barnás-piros színű elváltozások megjelenését idézi elő.

Az Everderm megalkotta a Limitless Beautyt, a Rich PTP lézeres bőrszerkezet javító és a Genesis lézeres bőrfiatalító kezelés kombinációját, a Rejuvenáció, azaz bőrfiatalítás legmagasabb szintjét: míg előbbi a pigmentfoltok ellen nyújt megoldás, utóbbi serkenti a kollagénállomány újratermelődését, pórusösszehúzó hatást és fiatalos, üde és egészséges bőrt eredményez. A kezeléssel többek között halványítani tudjuk a májfoltokat, a szeplőket, a ráncokat, a hegeket és a striákat, javítjuk a bőrtónust és a textúrát, valamint ragyogó megjelenést nyújtunk bárkinek.

Klinikánk egyik kedves vendége, Dajka Viktória május 15-én határozott úgy, hogy igénybe veszi a két csúcsminőségű lézeres technológiát egyesítő kezelést. Utolsó kezelésére szeptember 20-án került sor, addig négy hetente járt az EverDermbe, emellett a Limitless Beauty kezelés közben két Rádiófrekvenciás Mikrotűs kezelésen is járt, legutóbb októberben.

Viktória már az első Limitless Beauty kezelése után változást tapasztalt: bőre kevésbé volt száraz és tömör, észrevette, hogy sokkal rugalmasabb és élettel telibb – az eredmény pedig minden egyes alkalom után egyre látványosabbá vált. Természetesen bőrét a kezelések között is igyekezett a lehető legmegfelelőbben ápolni: a Teoxane Deep Repair Balm használatával a kezelés hatása még tartósabbnak bizonyult a számára (link a termékhez: Deep Repair Balm – Mély Hidratáló Balzsam – Teoxane Hungary – Shop online ).
Vendégünk teljes mértékben meg volt elégedve a kezeléssel, annak menetével, valamint a végső eredménnyel. A Limitless Beauty eljárással kapcsolatos további részletek ezen a linken érhetők el.

Close Menu