Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Lézeres szőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítés kamaszkorban: ezért nem kell tőle megijedni

By 2022.08.10.december 12th, 2022No Comments

Tegyük a szívünkre a kezünket: mindannyiunk emlékszik arra, amikor tinédzserkorunkban égető vágyat éreztünk arra, hogy teljesen sima, puha bőrrel bújjunk bele lenge ruháinkba – hogy elkezdjünk szőrteleníteni. Ha a te gyermeked is ebbe a korba lépett, igazán szerencsésnek számít a mai technológiának hála: mondjatok búcsút együtt a véget nem érő borotválkozásnak vagy a fájdalmas gyantázásnak, és vezesd be őt a tartós, lézeres szőrtelenítés világába! El is áruljuk, hogy ez a megoldás miért teljesen biztonságos már a kamaszok számára is.

Kezdjük az alapoknál: pontosan mit jelent a lézeres szőrtelenítés?

A lézeres szőrtelenítés egy olyan orvosesztétikai eljárás, amely célzottan juttat energiát a szőrtüszőkbe a megfelelő fázisukban, tartósan (akár végleg) eltávolítva azokat. Az általunk használt technológia – mely egyben a legmodernebb is a piacon – nem azonos a sokak által ismert IPL kezeléssel, mely esetében szélesspektrumú fénykibocsátás történik kevésbé tartós eredménnyel.

Biztonságos-e a lézeres szőrtelenítés kamaszoknál?

Mindannyian a legjobbat szeretnénk gyermekünknek adni, szeretnénk őket megóvni, így természetes, ha felmerül benned a kérdés: vajon a lézeres szőrtelenítés nem okoz semmilyen kárt egy fejlődő szervezetben? Nos, a jó hírünk, hogy nem!
Az EverDerm klinikán alkalmazott módszer minden túlzás nélkül nevezhető csúcstechnológiának: az ún. dióda lézeres szőrtelenítő gépünk gyors és fájdalommentes szőrtelenítést tesz lehetővé, az általa nyújtott biztonságról pedig az orvosi minősítés és az FDA engedély is tanúskodik. A kezelés bármely évszakban elvégezhető, ráadásul magasan képzett szakembereinknek köszönhetően minden bőrtípusnál alkalmazható.

Miben más mégis a lézeres szőrtelenítés tinédzsereknél?

A lézeres szőrtelenítés ugyan kiváló megoldás a makacs szőrszálak eltávolítására kamaszoknál is, mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy van néhány szempont, amelyet tinédzser vendégeinknél minden esetben figyelembe veszünk itt, az EverDerm klinikán.
Az első és legfontosabb kitétel, hogy kizárólag szülői engedéllyel végezzük el a kezeléseket. Ezen felül lényeges szempont, hogy lányok esetén csakis a menstruációs ciklus beállta után lehet lézeres szőrtelenítést végezni; valamint szintén hasznos tudni, hogy a tinédzsereknél végbemenő hormonális változások miatt előfordulhat, hogy a kezelési folyamat valamivel hosszabbra nyúlik, mint a felnőtteknél, vagy épp több fenntartó kezelésre lesz szükség.
Ha több gyakorlati információt szeretnél megtudni erről a korszerű eljárásról, látogass el erre az oldalra – de természetesen bizalommal fordulhatsz kolléganőinkhez is elérhetőségeink bármelyikén. Kérdezz bátran, győződj meg róla saját magad, hogy olyan szőrtelenítési megoldást adsz gyermeked kezébe, amely valóban kockázatmentes és hatásos!

Close Menu