Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Testkezelés

Az inkontinencia kezelése

By 2023.04.14.április 21st, 2023No Comments

TENA Lady vagy létezik-e ennél jobb megoldás?

Az NAFC (National Association for Continence) adatai szerint a világon közel 200 millió ember szenved inkontinenciában. Ez az egészségügyi probléma az esetek több mint 50%-ában önbizalomhiánnyal, sőt az intimitás/ szexualitás elvesztésével is párosul.

A vizelettartási probléma nem csak kényelmetlenséget és kellemetlenséget okoz a mindennapokban, de kóros állapothoz vagy komolyabb betegségekhez is vezethet. Éppen ezért olyan fontos, hogy időben kezeljük, lehetőleg meg is szüntessük ezt a problémát.

Az inkontinencia jelentése:

Ez egy olyan egészségügyi állapot, amelyben az adott személy nem képes kontrollálni a vizelet vagy székletürítési folyamatot. Ez a probléma különböző súlyosságú lehet. Enyhe formájában csak időnként előforduló vizeletcsepegésről van szó, míg súlyos esetekben teljes kontrollvesztés jellemző, amikor a személy nem tudja tartani a vizeletet vagy székletet és azok akaratlanul kiürülnek.

Ezen állapot kialakulásának okai igen változóak lehetnek. A leggyakoribbak közé tartozik például a menopauza, az öregedés, valamint szülés után is gyakori tünet az enyhe inkontinencia. Ezen túl néhány gyógyszer mellékhatása között is szerepelhet a húgyhólyag és a végbél izmainak gyengülése.

Az inkontinencia tünetei:

Stressz: más néven terheléses inkontinencia, nőknél főként szülés után, férfiaknál pedig prosztatektómia után alakulhat ki. Gyakori tünete: vizeletszivárgás köhögés, tüsszentés vagy fizikai aktivitás során.

Sürgető: vizeletszivárgás erős, hirtelen vizelési kényszer következtében.

Kevert: stressz- és sürgető inkontinencia kombinációja. Főként változókorú nők és idősebb férfiak körében gyakori.

TENA Lady inkontinenciabetét – ez a megoldás?

Az egészségügyi betétek nagyszerű termékek, azonban csak menstruáció esetére. Éppen ezért amire már nem annyira jók az a vizeletszivárgás.

A TENA Magyarország vezető vállalata, amely innovatív termékeket kínál. Ezek férfiak és nők millióinak segítenek vizeletinkontinencia esetén a mindennapi kényelem fenntartása érdekében. A legtöbben csak a TENA Lady betéteket ismerik, azt azonban kevesen tudják, hogy férfiak számára is gyártanak betéteket, sőt kifejezetten erre a problémára kialakított alsóneműkkel is szolgálnak mindekét nem számára.

A TENA Lady betétek kimondottan a vizelet felszívására készültek. Gyors nedvszívó hatásuknak köszönhetően egyedülálló védelmet kínálnak enyhe és középsúlyos vizelettartási problémák esetére is. Az egyedülálló szagsemlegesítő rendszerüknek köszönhetően pedig nemcsak száraz érzést nyújtanak, de a kellemetlen szagoktól is megóvnak.

 

A TENA betétek azonban csak a tünetekre nyújtanak megoldást, magát a problémát viszont nem kezelik!

Gépi gátizom erősítés – EMSELLA

Tudtad, hogy gátizom erősítéssel jelentősen enyhíthető vagy akár teljesen el is mulasztható az inkontinencia? Sokan úgy vallják, hogy napi 5 perc medencefenék-erősítő edzéssel hatásos eredményeket lehet elérni a vizelettartási problémák kezelésében. A gátizom regeneráló gyakorlatok azonban nem mindig bizonyulnak elég hatékonynak, vagy csak hosszú évek múltán mutatnak igazi eredményeket.

A BTL orvosi, CE tanúsítvánnyal rendelkező, az amerikai FDA által engedélyezett és minősített gépe, az EMSELLA gyors és fájdalommentes megoldást kínál az inkontinencia problémájára. A kezelés a medencefenék izomzatának non-invazív, azaz tű és szike használata nélkül történő, elektromágneses stimulációját hivatott biztosítani a medencefenék gyenge izmainak rehabilitációja és a neuromuszkuláris kontroll helyreállítása céljából. Az EMSELLA a rádiófrekvencia és a HIFEM+ (Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia) erejét kombinálja, amellyel egy kezeléssel körülbelül 10.000 szupramaximális izomösszehúzódást indítunk be a medencefenék izomzatának teljes területén. Fizikailag lehetetlen ilyen eredményeket elérni otthoni intim torna elvégzésével, így gyakorlatilag már 1 EMSELLA kezelés többet ér, mint 1 évnyi Kegel gyakorlat elvégzése.

Az EMSELLA hatékonyságát 8 klinikai esettanulmány is bizonyítja. Az eredmények alapján az inkontinencia összes típusánál javulás következett be, a kezelt páciensek 95%-ának javult az életminősége és 65% pedig a stressz-inkontinencia tünetek átlagos javulásáról számolt be.

 

Az EverDerm segít!

Mi az EverDerm-ben hosszútávú megoldást kínálunk az inkontinencia kezelésére. Mindezt kedvező áron! 8+2 alkalmas kezeléscsomagunkat – amellyel nők és férfiak számára is garantált a gyógyulás – 80.000 forintért tudod igénybe venni, amely után havi 15.000, évente pedig akár 180.000 forintot is megspórolhatsz, amit eddig TENA inkontinenciabetétre költöttél. Ráadásul amennyiben az inkontinenciát igazoló orvosi igazolást tudsz felmutatni a számunkra, akkor 20% kedvezménnyel tudod megvásárolni bármely csomagajánlatunkat.

 

Válaszd Te is az EverDerm szakértelmét és diszkrécióját, és szabadulj meg az inkontinenciával járó kellemetlenségektől!

Név

Inkontinencia

Milyen típusú inkontinencia tüneteit tapasztalja?
Milyen mennyiségű vizelet szivárog el általában?
Használ-e valamilyen inkontinencia terméket?
Kapott-e már kezelést az inkontinencia problémájára?
Volt-e valamilyen sebészeti beavatkozás a medence területén?

Szülési előzmények (csak nők esetén)

Voltak-e szülészeti komplikációk?

Van-e olyan gyógyszer, amit rendszeresen szed és amiről úgy gondolja, hogy befolyásolja az inkontinencia állapotát?
Close Menu