Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Lézeres szőrtelenítés

A lézer minősége nagyban befolyásolja az eredményességet.

By 2021.06.21.december 10th, 2022No Comments

Mielőtt belevágsz egy lézeres szőrtelenítésbe, érdemes informálódni arról, hol, milyen lézerrel végzik a kezelést, hiszen a minősége nagyban befolyásolja az eredményességet. Az EverDerm Laser Centerben a leghatékonyabb gépekkel várjuk a szépülni vágyókat. Hidd el, nem fogsz csalódni.

A legfontosabb szempontok: biztonság és hatékonyság

Eszedbe jutott az, hogy a kezelést végző gép befolyásolja az eredményt? És az, hogy milyen szempont alapján kell döntened? Segítünk ebben.

A forgalomban lévő valamennyi orvosi esztétikai gépnek a legfőbb kritériuma, hogy biztonságos legyen és zökkenőmentesen működjön. Az egészséged és a testi épséged érdekében ezek nagyon fontos szempontok. Alapvető elvárás még, hogy a kezelést végző gép minél hatékonyabb legyen. Hiszen azt szeretnéd, hogy maximálisan elégedett legyél a végeredménnyel.

Sokféle lézer létezik, találd meg a legjobbat!

Tudtad, hogy többféle lézer létezik, ezért a kezelés megkezdése előtt érdemes informálódnod róluk. Az európai bőrtípusnak a Dióda lézer a leghatékonyabb és legeredményesebb technológia. A Dióda lézerből is sokféle létezik. Az egyik legeredményesebb a Cocoon Medical Primelase, mely megfelelő orvosi minősítéssel rendelkezik, ráadásul megvan az amerikai FDA engedélye is, mely garantálja a legmagasabb minőséget. Az EverDerm Laser Centerben ezzel a szuper hatékony lézerrel végezzük a kezeléseket.

A magas szakértelem és a megbízhatóság elengedhetetlen.

A megfelelő lézer önmagában nem elég, a kívánt eredmény eléréséhez elengedhetetlen a kezelést végző kolléga magas szakértelme is. Az EverDerm Laser Centerben éppen ezért állandó, folyamatos oktatásban részesülnek a kezelést végző szakembereink, hogy a szőrtelenítések minél gördülékenyebben zajlódjanak. Te pedig elégedetten és sima bőrrel távozhass.

Close Menu