Kiemelt ajánlataink

Lépj be az őszbe megújult, fiatalos és ragyogó bőrrel – ezek az ellenállhatatlan ajánlatok segítenek, hogy az évszakváltás is a legjobb formádban találjon rád!

Melyik EverDerm szolgáltatás ajánlatai érdekelnek?

3+3 lézeres szőrtelenítés

Kedvezményesebb, személyre szabottabb árak!

Mostantól a lézeres szőrtelenítés során teljesen személyre szabhatod a kezelésedet, hiszen területről-területre választhatod ki, hogy pontosan mely testrészeket szeretnéd kezeltetni. Ezzel a rugalmas megoldással a lézeres szőrtelenítés még inkább igazodik az egyéni igényekhez és preferenciákhoz.
Ráadásul női és férfi áraink megegyeznek!

3 darab 1 alkalmas kezelés áráért 6 kezelést adunk!

Két bestseller szőrtelenítésünk:
3+3 alkalom intim kezelés csak 90.000 forint!
3+3 hónalj 60.000 csak 60.000 forint! Alkalmanként csak 10.000 forint, messzemenőleg tartósabb és költséghatékonyabb megoldás a gyantáztatásnál!

ÉS EZ NEM MINDEN! Vásárolj több 6 alkalmas kezeléssorozatot kedvezményesen!
2 darab 6 alkalmas csomag vásárlása esetén 10% kedvezmény
3 darab 6 alkalmas csomag vásárlása esetén 15% kedvezmény
4 darab vagy annál több 6 alkalmas csomag vásárlása esetén 20% kedvezmény

Ha úgy döntesz, hogy például 2 darab 6 alkalmas intim kezelést veszel, és mellé vásárolsz még egy 6 alkalmas hónalj kezelést, akkor a végösszegből 15% kedvezményt biztosítunk, mely levonása a termékek kosárba helyezése után történik!

Érdekel az ajánlat

Arctisztítás

Alapos bőrtisztítással vágjunk az őszbe!

Állandó kihívást jelent az elhalt hámsejtek, tág pórusok, zsíros bőr, pattanások és mitesszerek kezelése?

Nyár után különösen fontos a megfelelő arctisztítás, hogy a bőr felkészüljön az őszi időszak viszontagságaira. Ezért két kedvenc arctisztító kezelésünk kedvezményesen érhető el szeptemberben! Felfrissítik és ragyogóvá varázsolják arcodat, hogy tündökölhess!

Soft Peel Red Carpet: Egyedülálló kezelés, mely során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás előnyeit kombináljuk a valódi „glow” hatásért. Események, fotózások előtt vagy csak önmagad legjobb formájáért! 

Kizárólag nálunk elérhető,  és most mindössze 37.000 forint! (1 régió)

Hollywood Carbon Peel: mélytisztítás szénmaszk és lézertechnológia kombinációjával! Hámlaszt, csökkenti a gyulladást és a pórusokat, valamint javítja a kollagéntermelést, csak 35.000 forintért! (1 régió)

Carbon PeelSoft Peel

Rádiófrekvenciás mikrotűs kezelés

Teljes bőrszerkezet-megújítás!

Készülj fel az őszi megújulásra az RF mikrotűs kezeléssel, amely látványosan javítja bőröd minőségét, és azonnal feszesebbé teszi azt. Ez a forradalmi technológia nemcsak a ráncok csökkentésében jeleskedik, hanem hatékonyan halványítja az aknés hegeket és egyenletlen bőrtónust is. A rádiófrekvenciás hő segítségével serkentjük a kollagéntermelést, a teljes bőrszerkezet-javítás mellett. Az eljárás a természetes öngyógyító folyamatokat indítja be, így a kezelés befejezése után is még hónapokon át fokozatosan fejti ki hatását.

Ha ismered és/ vagy szereted a Vivace kezelést, akkor a Jeisys INTRAcel PRO mikrotűs eljárásért rajongani fogsz. Bízd rá magad az Aesthetic Industry Awards díjjal kitüntetett technológiára és természetesen beauty specialistáink szaktudására!

1 régió most 80.000 forint!*

Soha nem látott mikrotűs kezelés árat mutatunk! 1 régióra 3 alkalmas kezeléssorozat most 140.000 forint!**  Alkalmanként mindössze 46.000 forint!

Pro tippünk: a hosszan tartó, teljes bőrszerkezet megújulás érdekében, 3 alkalmas kezeléssorozatot ajánlunk!

*Az ár 1 db mikrotű fejet tartalmaz.

**A 3 alkalmas kezeléssorozat ára szinén 1 db mikrotű fejeket tartalmaz.

Érdekel az ajánlat!

PLASMAGE – felső vagy alsó vágás nélküli „szemhéjplasztika”

A PLASMAGE célzottan kezeli a megereszkedett szemhéjat és a szem alatti ráncokat.  Épp ezért a PLASMAGE kezelés tökéletes alternatívája a szemhéjplasztikának 1-2 miliméteres megereszkedés esetén. Bár ennek a kezelésnek is van felépülési ideje, az rövidebb a szemhéjplasztikáéhoz képest.

Az innovatív plazmatechnológia révén precízen és hatékonyan céloz, gyors és látványos eredményeket nyújt, ezért is nevezik vágás nélküli „szemhéjplasztikának”. Az eljárás serkenti a szövetek megújulását anélkül, hogy a mélyebb rétegeket károsítaná. ebészi beavatkozás nélküli 

Ha tartasz a szikétől, és még nem olyan rossz állapotú a megereszkedés a szemhéjadon, akkor a PLASMAGE a Te kezelésed!

Érdekel az ajánlat!

Szemhéjplasztika

Mondj búcsút a megereszkedett szemhéjaknak!

A szemkörnyék legkritikusabb részei a szemhéjak, sajnos a megnyúlt és petyhüdt bőrön a PLASMAGE- műtét nélküli „szemhéjplasztika” sem segít, ha 1-2 miliméternél nagyobb a megereszkedés. Mivel szeptemberben kedvezményes áron vehető igénybe a PLASMAGE, ezért kedvezményes szemhéjplasztika árat is biztosítunk vendégeink számára. Ez a beavatkozás nem csak a páciens külső megjelenését javíthatja, de látási nehezítettség esetében megszünteti a panaszokat is. 


Klinikánkon szakorvosaink helyi érzéstelenítésben végeznek felső szemhéjplasztikát, ami a legjobb budapesti áron csupán 290.000 forintért érhető el. Legyen a cél esztétikai korrekció  vagy éppen a látásjavítás, most semmiképp sem érdemes kihagyni ezt a lehetőséget!

Érdekel az ajánlat

Profhilo: mélyhidratálás és bőrszövet újramodellezés egy kezelésben

Hozd helyre a bőröd a nyári napozás, fürdés okozta dehidratált állapotból!

Készülj fel az őszre a Profhilo kezeléssel, amely mélyhidratálást és bőrszövet-újramodellezést kínál egyetlen lépésben! 

Ez az innovatív hialuronsav alapú töltőanyag, amely már többször elnyerte a legjobb injektálható termék díját, azonnal elkezd terjedni a bőrben, és hosszan tartó feszesítő hatást biztosít. A kezelés mindössze pár percet vesz igénybe, az eredmény pedig akár 12 hónapig is tart, anélkül, hogy arcformád változna. Ideális megoldás, ha szeretnél megszabadulni a ráncoktól és az öregedés jeleitől, valamint ha bőröd fáradt, fakó vagy száraz. Tapasztald meg esztétikai szakorvosaink biztos keze által a Profhilo erejét, és élvezd a feszesebb, hidratáltabb, fiatalosabb bőrt az őszi szezonban!

Érdekel az ajánlat

Egyedi fizetési konstrukció

Banki szabadon felhasználható személyi kölcsön

Gondolkodj tudatosan a szőrtelenítési és szépészeti kiadásaidról! Ha nem akarsz egyszerre nagy összeget kiadni, gondolkozhatsz havi ütemezésben is.

Régóta fontolgatsz egy-egy kezelést? Vonz az eredmény, tetszik egy ajánlat, azonnal belevágnál, de úgy érzed, hogy a nagyobb összegek megterhelik a pénztárcádat? Akkor ezt a megoldást érdemes fontolóra venned, hiszen jelentősen csökkentheted, hosszútávon pedig meg is szabadulhatsz a szőrtelenítéssel, arc- és testkezeléssel vagy esztétikai beavatkozással járó nagyobb költségektől.
Partnerünkön keresztül megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi kölcsöntt, amely segítségével havi fizetési részéletekben hozzájuthatsz a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy könnyebben bírd a havi részleteket.
Ezzel a megoldással elérhetővé válthatnak számodra a legkedvezőbben árazott 12 alkalmas csomagjaink vagy a bőrszépészeti kezeléssorozataink is. Így valóban a legjobb árakat biztosíthatod magadnak. Sőt, mivel az online ügyintézés gyors és egyszerű, nem fogsz lemaradni az alkalmi aktuális kedvezményeinkről sem!

Havi részletfizetés

Konzultációval alapozzunk meg az együttműködést.
Jelentkezz be a 0619201111 számon vagy az info@everdermlaser.hu címen!

Bejelentkezem konzultációra