Pont ezt kerested!

Nálunk jó helyen jársz!

Kövesd a több mint 5000 ezer elégedett ügyfél útját!

Az EverDerm már a 2019-es nyitásakor a lézeres szőrtelenítés specialistájaként került be a köztudatba, és ez nem véletlen! Az EverDerm Klinikán a nyitás óta már több mint 5000 elégedett ügyfél kezelését végezték el sikeresen a specialisták. Ennyi ember pedig nem tévedhet!

Miért választanád a borotvát, ha tartósan is megszabadulhatsz a kellemetlen szőrszálaktól?

A lézeres szőrtelenítéssel hosszú távon válhatsz meg a szőrtelenítéssel járó kellemetlenségektől, köztük a szőrtüszőgyulladástól is. Ha lézeres szőrtelenítésről van szó, nincs olyan kérés, helyzet vagy probléma, amit az EverDerm specialistái ne tudnának megoldani!

Ezzel a módszerrel hosszú távon feledkezhetsz meg a szőrtelenítés bármely módjától.

Duplázd meg legjobb ajánlatainkat!

Februárban minden 1 alkalmas lézeres szőrtelenítő kezelés vásárlásakor egy második, azonos kezelést ingyenesen biztosítunk a számodra. Ez azonban nem egy egyszerű 1+1 akció! Az ajánlat több 1 alkalmas kezelés vásárlása esetén is érvényes. Így például ha 4 db 1 alkalmas kezelést veszel – amivel korlátlan számú testrészedet tudod kezeltetni -, akkor mi plusz 4 alkalmat adunk ajándékba. Ezzel már a teljes kezeléssorozatodat le is tudhatod, akár a teljes testeden, mindössze 4 alkalom árából! Ezt kár lenne kihagyni, nem igaz?

Nem hagyom ki az ajánlatot!

Tapasztald meg milyen borotva nélkül élni!

Az EverDerm specialistái és vezetői garanciát vállalnak a kezelés sikerére és az ügyfelek elégedettségére. Hidd el, nem fogsz csalódni.

NEM VÁROK TOVÁBB!