Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Uncategorized

Menyasszonyok, miben számíthattok ránk?

By 2023.08.22.No Comments

Elsősorban elhoztuk Nektek a LOVE Szalon és az EverDerm Klinika együttműködését. Szeretnénk, hogy Ti, Menyasszonyok mindent megkapjatok a LOVE Szalon és az EverDerm csapatától, amire csak szükségetek lehet, hogy csodálatosan érezzétek magatokat életetek legszebb napján!

 

Mivel a legtöbb Menyasszonynak elsődleges, hogy legjobb formáját hozza az esküvőjén, ezért a legjobb kezekben lehetsz velünk, hisz a LOVE Szalonnal egyetemben nekünk fontos az, hogy igazi LOVE és igazi EverDerm érzést adjuk át Nektek a velünk töltött időtök során.

Érkezzetek ruhapróbára a LOVE Szalonba, ahol kizárólag a Tietek lesz a tanácsadók minden figyelme és szívük, lelkük teljes odaadásával segítenek megtalálni A ruhát elképesztő, különleges esküvői ruha kollekciók közt válogatva. A LOVE mottója:  “Érzéki elegancia, mely rabul ejt.” Itt lépünk a képbe mi is, hisz nincs olyan ruhaforma, amit ne engedhetnél meg magadnak, főleg a nálunk tett látogatásod után nincs olyan stílus, amelyben ne éreznéd jól magad, mert bőrszépészeti kezeléseink a természetes szépség fokozására összepontosítanak önbizalmad érdekében, valamint a kitűzött Nagy Nap előtt számos arc-és testkezeléssel segíthetünk kihozni belőled a maximumot. Sőt akár egész napos páratlan,pihentető beauty & spa napot is tarthattok nálunk barátnőiddel leánybúcsúként vagy akár megünnepelhetitek előtte azt is, hogy megtaláltátok a tökéletes ruhát számodra! Végezetül pedig Ackermann Helga – aki szintén az EverDerm Klinika dolgozója – sminktetováló, sminkes a Nagy Napon melletted lehet, hogy tökéletes ruhád mellett a tökéletes sminkkkel koronázhassa meg a boldogító igen kimondását, hogy felejthetetlen napotok lehessen szerelmed, családod és barátaid társaságában.

 

Amennyiben bejelentkeztek ruhapróbára a LOVE Szalonba és le is foglaljátok Náluk álomruhátok, akkor megajándékoznak Benneteket egy nálunk beváltható kedvezménykuponnal, míg ha már hozzánk járó Menyasszony vagy, kérlek jelezd nekünk és mi szintén megajándékozunk egy, a LOVE Szalonba beváltható ajándékutalvánnyal, A TÖKÉLETES ruha megtalálása érdekében

Close Menu