Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Médiamegjelenések

Milyen nyári arckezelés való nekem?

By 2022.04.12.december 10th, 2022No Comments

Bőrünknek nincs nyári szünet, ápolására és védelmére az év minden napján oda kell figyelnünk, nyáron azonban különösen fontos, hogy körültekintően és tudatosan válasszunk az elérhető nyári arckezelések és kozmetikumok közül.

Sajnos sokan tapasztalják, hogy nyár végére romlik a bőrük minősége, így az őszi időszakot a bőr helyreállítására kell fordítani. Pedig a megelőzés nyáron is lehetséges. Az év legforróbb évszakában természetesen a hidratáláson és a fényvédelmen van a hangsúly: a magas faktorszámú fényvédő és a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel is nagyon fontos. De az otthoni rutin mellett ebben az időszakban sem kell lemondanunk a professzionális segítségről. Az EverDerm Laser & Beauty Clinic számos lehetőséget kínál azoknak, akik szeretnének ekkor is gondoskodni bőrük szépségéről, hiszen bőven lehet válogatni a nyáron is alkalmazható, eredményes arckezelések közül.

Esztétikai kezeléseknek nincs akadája!

A tántoríthatatlan napimádóknak nyáron ugyan érdemes szüneteltetni a rendszeres lézeres arckezeléseket, de ekkor is biztonsággal járhatunk esztétikai kezelésekre, úgy mint a botox, de a hialuronsavas töltés és a skinbooster mélyhidratálás időpontunkat sem kell szeptemberre tolni. Ezek a non-invazív beavatkozások segítséget nyújtanak abban, hogy látványosan, de a természetes vonások megőrzésével az arc visszanyerje és megőrizze fiatalos ragyogását.

Nyári non-invazív bőrminőség javító kezelések

Amennyiben valaki nem a korral együtt járó látványos változásokon, hanem bőrhibákon szeretne javítani, az EverDerm klinikáján mindenki talál magának nyáron is bevethető alternatívákat, legyen szó akár bőrminőségjavításról vagy bőrmegújításról. A DermaClear hidrodermabráziós mélytisztítással és az NCTF sötét karikák ellen is bevethető kezeléssel egységes, üde arccal, akár smink nélkül is magabiztosan és felszabadultan vészelhetjük át a tikkasztó hőség napjait. S noha májustól kezdődően augusztus végéig az UV-sugárzásra különösen oda kell figyelni, jó hír a lenge nyári ruhák kedvelőinek, hogy a lézeres szőrtelenítés sem áll meg – a kezelés biztonságosan elkezdhető vagy folytatható, persze csakis megfelelő, magas faktorszámú fényvédelem esetén.

Különleges fényvédelem – Dermastír porpúder

Kollégáink a klinikán különleges orvos-kozmetikumokat is ajánlanak az otthoni ápolás kiegészítésére. Dermastir Sun Protection Powder csak az egyik, amely egy olyan napvédő porpúder, mely UVA és UVB szűrővel védi az arcbőrt a nap káros hatásaival szemben. A kollagén részecskék feltöltik a már kialakult ráncokat, és megóvják a bőrt a káros sugárzástól. Aktív C-vitamint tartalmaz, hogy megakadályozzák pigmentációt (azaz a barna foltok kialakulását az arcbőrön).

 

Olvasd el az eredeti cikket az Eva magazin oldalán ide kattintva!

Close Menu