Barion Pixel Skip to main content
keresés
0
Médiamegjelenések

Kerekasztal beszélgetés: Tabuk nélkül a női intimegészségről

By 2023.03.28.április 6th, 2023No Comments

Kerekasztal beszélgetés:

Nőgyógyászati problémák, menopauza, szülésre való felkészülés kontra szülés utáni állapot, inkontinencia, hüvelyszárazság, nemi életünket érintő problémák… Ezek mind-mind tabu témák, amelyek megnehezítik mindennapjainkat, csökkentik az önbizalmunk és rontanak a szexuális életünkön. Az intim higiénia hiánya diszkomfort érzést kelt bennünk, ezért nem szívesen osztjuk meg efféle gondjainkat másokkal, sokszor még orvosainkkal sem.

Slamovits-Horváth Beáta, a kerekasztal-beszélgetés egyik tagja azt vallja, hogy a szépség nem csak a külső, hanem a belső együttes eredménye. Édesanyaként pedig különösen fontosnak tartja, hogy az intim egészségre is nagy hangsúlyt fektessünk. Kerekasztal beszélgetésünk célja, hogy ismert emberek segítségével közelebb hozzuk ezen témákat nőtársainkhoz, valamint az, hogy ezután ne féljünk ezekről a problémákról beszélni, segítséget kérni, majd megoldást találni rájuk.

Miről beszéltünk?
A beszélgetés során többek között olyan kérdésekre kaptak választ a hallgatók, mint az, hogy mit is jelent az intim egészség, mikor van szükség intim egészségjavításra, milyen esetekben beszélhetünk intim problémáról és, hogy milyen megoldások léteznek ezekre az egészségügyi gondokra.

Hallgasd vissza az egész beszélgetést:

Close Menu