• A kosár üres
Genesis Lézeres Bőrfiatalítás

Jeisys

RF Mikrotű

Új dimenzió a bőrminőség javításában

RF Mikrotűs eljárás orvosilag igazoltan a leghatékonyabban valósítja meg a bőrminőség javítását.

Forradalmi kombinációban az RF mikrotű hatását a Genesis lézeres eljárással fokozzuk, egy páratlan eljárás-kombinációban kizárólag az EverDerm klinikán

legörgetés

Everderm

2017-ben „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal kitüntetett technológia!

Bőrminőség javítás belülről bőrfiatalítással kombinálva, a mikrotű és lézer együttes erejével.

Az arcbőr ápolását már fiatal korban érdemes elkezdeni, hogy egészséges állapotát minél tovább fenn tudjuk tartani, az öregedés első jeleit minél tovább ki tudjuk tolni.
A hagyományos krémek és kozmetikai eljárások azonban egy idő után nem mutatkoznak elegendőnek, hatásosabb kezelés igénybevétele szükséges.
A jelenkor nagy vívmányai az olyan orvos esztétikai kezelések, melyek lehetővé teszik a plasztikai sebészet területén elérhető eredményeket sebészeti beavatkozás nélkül.
Ilyen forradalmi technológia a rádiófrekvenciás – rövidítve RF – MIKROTŰS eljárás is, melyet a kezelési protokollunkban a GENESIS lézeres bőrfiatalítással együtt végzünk.

A MIKROTŰS beavatkozás „lelke” a mikrotűben rejlik. A MIKROTŰS készülék rádiófrekvenciás energiája hőt idéz elő a szövetekben. A nagy sebességű motor pedig vékony és steril tűkön keresztül, meghatározott mélységbe, rádióhullámokat juttat a bőrbe.
A szigetelt (FRM) tűk csak azok csúcsán, mélységi irányba, a szigeteletlen (SRT) tűk pedig azok teljes hosszában, oldalirányba is vezetik a rádiófrekvenciás áramot. Különlegesség a szúrás nélküli, non-invazív SRR elektróda, mely a bőrfelület felől juttatja a kezelőáramot a bőrbe. Mindeközben beindul a kollagéntermelés is, melynek köszönhetően a bőr minősége javul, a végeredmény pedig egy rugalmas és szebb bőrkép.

Az Everderm a világ első mikrotűs készülékének legújabb verziójával dolgozik, amelyet 2017-ben a „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal tüntettek ki.

Az eljárás második részében a GENESIS lézeres kezelés következik, mely a bőr felszíne alatt található irha kíméletes felmelegítésével működik, serkentve így a kollagénállomány újratermelődését. A GENESIS lézeres kezelés hatására bőrünk üde, simább, egészségtől kicsattanó lesz, a fakó arcbőr „életre kel”. Lásd a Genesis oldalt.

Vivace vagy JeiSys mikrotű? Mindkét berendezés hasonló elven működik, de a JeiSys egy újabb modell a technológia eredeti kifejlesztőjétől. Aki próbálta a Vivace kezelést rajongani fog a gépért, mert erősebb eredményeket fog tapasztalni, kissé hosszabb felépülési idővel!

A beavatkozás hatása:

 • serkenti a kollagén és elasztin termelést
 • tompítja a finom és mélyebb ráncokat
 • csökkenti az aknés hegeket
 • egységes bőrszínt eredményez
 • összehúzza a pórusokat

Milyen területek alkalmasak a RF-Mikrotűs lézerrel kombinált kezelésre?

 • Arc,
 • Nyak,
 • Dekoltázs,
 • Kézfej

Lépésről lépésre…

Az RF-MIKROTŰS

kezelés menete

1.

A RF MIKROTŰS kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során orvos esztétikai szakembereink az OBSERV arcdiagnosztikai rendszert használva felmérik a bőr állapotát, így pontos információt kapnak a kezelendő bőrproblémáról.
A pácienst részletesen tájékoztatják az eljárás menetéről.

2.

A tájékoztatás után a szakember a lézer sugarat kibocsátó kezelőfejjel végigmegy a kezelendő területen. A kezelés során beindul a kollagéntermelés és a bőr regenerálódása. A lézerfény hatására simulnak a ráncok, feszesebb és egyenletesebb lesz a bőr, valamint eltűnhetnek az apró hegek. Mindeközben a bőr felszíne nem sérül.

3.

Az eljárás második részének megkezdése előtt a kezelést végző szakember lefertőtleníti, és érzésteleníti a kezelendő területet.

4.

Ezután, 30 perc elteltével, megkezdődik az RF MIKROTŰS kezelés. A kezelőfejre egy steril kezelőfejvéget helyezünk el (mivel a kezelés apró sérülésekkel jár, a kezelőfejvéget minden páciens után cserélni kell). Az Intracel PRO kezelés finom tűszúrásokkal jár, s a tűk mélyre hatolásakor – a bevezetett rádiófrekvenciás áramnak köszönhetően – enyhe bizsergő érzést okoz. Természetesen a fájdalomcsillapító krém enyhíti a kellemetlenségeket. A szakember a páciens bőrtípusának megfelelően beállítja a gép fokozatát és a kezelőfejjel végigmegy a kezelendő területeken, arc, nyak és szükség esetén a dekoltázson is. A mikrotűk által okozott mikrosérülések hatására beindul a kollagéntermelés és a bőr regenerálódása. A rádiófrekvencia által generált hő hatására a kötőszöveti rostok összehúzódnak, javul a keringés, ezáltal a bőr feszesebb lesz.

5.

Az RF mikrotűs kezelés után steril lézermaszkot helyezünk az arcbőrre. Az intenzív ápoló hatású maszk azonnal nyugtatja, hidratálja és szemmel láthatóan felfrissíti a bőrt: az átmenetileg keletkezett csatornácskákon keresztül képes a bőr mélyére beszívódni, így elősegíti a regenerációt és nyugtatja az arcbőrt. A kezelés hatására a pigmentfoltok halványulnak, a tág pórusok, mély hegek enyhülnek, a bőr minősége javulást mutat.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

az érzéstelenítés hatóidején túl

A RF-MIKROTŰS lézeres kombinált kezelés előnyei

 • A mikrotű, a rádiófrekvencia és a lézer hatásának szinergiája
 • Biztonságos és hatékony minden bőrszínre
 • Lassítja a bőr természetes öregedési folyamatait
 • Idősebb érettebb bőr esetén gyors és látványos fiatalító hatással bír
 • Üdébb arcbőrt eredményez
 • Belülről újítja meg a bőrt, sebészi beavatkozás nélkül
 • Bőr textúrájának, tónusának és feszességének nagymértékű javulása
 • Atrofiás-aknés hegek vagy a bárányhimlő után visszamaradt hegekre is az egyik leghatékonyabb non-ablatív eljárás
 • Kiválóan alkalmas a heges, aknés bőr állapotának javítására
 • 2in1: a Jeisys Intracel Mikrotű és a Jeisys TriBeam lézer ereje egy kezelésben

Árak

Választható régiók: Arc / Nyak / Dekoltázs1 alkalom (Ft)5 + 1 ajándék kezelés
1 régió
90.000Ft450.000Ft
2 régió
120.000Ft600.000Ft
3 régió
160.000Ft800.000Ft
Kézfej
50.000Ft250.000Ft
Szemkörnyék tompított fejjel
60.000Ft300.000Ft
Első alkalommal szükséges megvenni a kezelőeszközt:40.000FtEgyszeri költség!

Kérdések

Meddig tart a RF-MIKROTŰS kezelés eredménye?

A kezelés többek között serkenti a szervezet által előállított kollagén termelődését, mely fokozódik a beavatkozást követő hat hónapban.

Fájdalmas az RF MIKROTŰS kezelés?

A MIKROTŰS kezelést helyi érzéstelenítés előzi meg, így a kezelés minimális kellemetlenséggel jár.

Meddig tart maga az RF MIKROTŰS kezelés?

Maga az RF MIKROTŰS kezelés időtartama kb. 60 perc.

Hány alkalomra van szükség a RF MIKROTŰS kezelésből?

Általában 3-4 alkalom szükséges a célul kitűzött eredmény elérése érdekében, a kezelések között legalább 3-4 hetes intervallumokkal.

Kinek ajánlott az RF MIKROTŰS kezelés?

AZ RF MIKROTŰS kezelés ajánlott azoknak,

 • akik halványítani szeretnék a ráncait,
 • akik szeretnének megszabadulni tág pórusaiktól aknés vagy egyéb hegeiktől.

A beavatkozás jól működik továbbá szeplők, bőrvörösség, erythema, öregségi foltok és melasma ellen is.

Milyen reakciókra számíthatok a kezelést követően?

Kezelés után néhány órától, akár néhány napig tartó bőrvörösség jelentkezik. A kezelt területet javasolt a szakember által ajánlott készítményekkel ápolni az esetleges gyulladások megelőzése érdekében. A teljes felépülési idő 2-3 napig is eltarthat. Ügyeljünk a fokozott fényvédelemre! A kezelés után két-három napig kerülni kell a hőhatással járó tevékenységeket, pl. szauna, gőzfürdő.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika garantálja, a kitűzött végeredmény elérését.