SLAMOVITS TIBOR

Mérnök informatikusként végeztem, elsősorban értékesítéssel és üzlet fejlesztéssel és marketinggel foglalkoztam az elmúlt 20 évben olyan nagy informatikai gyártóknál mint az IBM, DELL-EMC, Microsoft vagy az Oracle. Mindig nagyon érdekes újító korai értékesítési fázisban lévő megoldásokkal foglalkoztam. Továbbá szerencsém volt több országban is dolgozni regionális szinten Baltikumtól az Adriai országokig.

Számomra mindig is nagyon fontos volt az egyén, az ügyfél legmagasabb szintű kiszolgálása, így hihetetlen boldog vagyok, hogy olyan szolgáltatást tudunk adni ügyfeleinknek, amely nemcsak a digitális térben professzionális, hanem a való világban is. Feleségemmel Beával minden nap azon dolgozunk, hogy mindenki a maximális elégedettséggel távozzon tőlünk. Imádjuk a specializációt és rettenetesen hiszünk benne, hogy a specialistáknak lesz hamarosan a legnagyobb szerepe az üzleti élet szinte minden területén. Szeretnénk bizonyítani azt is, hogy igen is lehet és kell is magas szintű szolgáltatást nyújtani Magyarországon, mivel a vevők meghálálják a gondoskodást hűséggel és ajánlásokkal!

Feladatom a pénzügyi és tulajdonosi irányítása a cégnek, a digitális háttér megteremtése, marketing tevékenység összehangolása, valamint a Franchise üzleti modell kialakítása.

ügyfeleink véleménye

Kedvezmények

VÁLASSZ AKCIÓS AJÁNLATAINK KÖZÜL

Foglalj időpontot és vedd igénybe az EverDerm prémium kezeléseit.