Arckezelések → Otthoni bőrápolási tanácsadás

Otthoni bőrápolási tanácsadás

A kezelések közötti és utáni megfelelő otthoni bőrápolás rutin különösen fontos a maximális és tartós eredmény érdekében. Szakértőnk személyre szabottan kínálja a klinikánkon elérhető orvoskozmetikai márkák széles választékát komplett gépi arcdiagnosztikával kiegészítve.

Bejelentkezem

Legtöbb kezelésünk előtt, a konzultáció során szakorvosaink és szépségszakértőink az OBSERV® arcdiagnosztikai rendszert használva mérik fel a bőr állapotát, így pontos információt kapnak a kezelendő bőrproblémáról. Sok bőrbetegség és bőrrendellenesség a bőr mélyebb rétegeiből ered, ott alakul ki, így szabad szemmel vagy hagyományos módszerekkel sokszor nehéz őket diagnosztizálni. Az OBSERV® arcdiagnosztizáló készülék célja, hogy különböző megvilágítási technológia segítségével könnyen felderíthetőek legyenek ezek a bőrrendellenességeket. A technológia kiindulópontja és viszonyítási alapja az egészséges bőr, melyet a készülék homogén fénnyel mutat. Az egészséges bőr szöveteiben a megvilágítás fénysugarai ugyanis egyenlően oszlanak szét, míg a felhalmozódott pigmentek és a károsodott hámszövet nem nyelik el a fénysugarakat.

A leggyakoribb bőrproblémák

A diagnosztika során többek között a következő bőrrendellenességre derülhet fény: pigmentációs zavarok, májfolt, vitiligo, tág pórusok, olajosabb bőrterületek meghatározása, bőrszárazság, aktív akné, a bőr kollagéntartalmának károsodása, rosacea, hegesedés, zúzódás, gyulladások, fertőzések.

A megfelelő otthoni bőrápolási rutin előnye

A felderített bőrproblémákra szakorvosaink otthoni használatra is alkalmas orvoskozmetikai termékekből összeállított bőrápolási rutint ajánlanak, amelyek célzott módon önmagukban is segítik az adott bőrállapot javulását, vagy az ajánlott kezelés kiegészítéseként fokozzák annak eredményességét.

Az otthoni bőrápolási tanácsadás menete

  1. Az OBSERV arcdiagnosztikai rendszer használatára külön szolgáltatásként, illetve bőrápolási tanácsadás vagy egy arckezelés első lépéseként, a konzultáció során kerül sor. A kezelést végző szakember – amennyiben a páciens arcán smink jelei láthatóak – letisztítja a páciens bőrét, hogy azt természetes állapotában vizsgálja meg, ugyanis a smink és a krémek eltakarhatják, illetve halványíthatják a bőrbetegségeket.
  2. A részletes állapotfelmérést követően a tanácsadást tartó szakember személyre szabott, a bőr típusának és állapotának megfelelő – azt fenntartó vagy javító – kozmetikai termékekből kialakított otthoni rutint állít össze, amely a javasolt kezelésekkel egybekötve fokozza az eredményességet. A konzultáció során a páciens saját bőrén is kipróbálhatja a kozmetikumok textúráját, illatát, ezzel is segítve a választást.
  3. Az állapotfelmérést egy e-mail formájában is a páciens rendelkezésére bocsájtunk. A diagnosztika eredményeképpen a kezelések célzottabban történnek és eredményük mérhető lesz.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc

A szaktanácsadás alkalmával pácienseink – a saját bőrükön kipróbálva – az alábbi márkákból kapnak ízelítőt:

  • Dermastir
  • MBR
  • Teoxane
  • Thalion
  • Genosys
  • You Want My Lips
A tanácsadás díja levásárolható.

Árak

Válassz a lehetőségek közül1 alkalom (Ft)
Otthoni bőrápolási tanácsadás25.000 Ft

Kérdések

Az arcdiagnosztika és otthoni bőrápolási tanácsadás díja levásárolható?

Igen, amennyiben a tanácsadás során vagy az azt követő 2 hétben kezelést vásárol tőlünk, úgy a tanácsadás díja teljes egészében beszámításra kerül a vételárba.

Fájdalmas az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA?

Az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA teljesen fájdalommentes.

Meddig tart a tanácsadás?

A tanácsadás időtartama kb. 30 perc.

Én is megkapom az OBSERV® ARCDIAGNOSZTIKA eredményét?

A részletes állapotfelmérés eredményét, illetve esetenként a személyre szabott javaslatokat e-mail formájában eljuttatjuk pácienseinknek.

Milyen orvoskozmetikai márkák termékei közül választhatok?

Klinikánkon a Dermastir, MBR, Teoxane, Thalion, Genosys és You Want my Lips orvoskozmetikai márkák érhetők el.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!