EverDerm

Beauty

A bőrszépészet specialistája

legörgetés

Az EverDerm Beauty Klinika a modern orvos-esztétikai eljárások bevezetése mellett döntött. Elsősorban a bőr önmegújító képességét stimulálva az arc és a bőr természetes szépségének a visszaállítására törekszik.
A hollywoodi sztárok sokszor 10-20 évet is letagadhatnak a korukbol. Mi elhoztuk Hollywood és NYC legnépszerűbb arcfiatalító eljárásait! Ismerd meg a Lézer és a RF-Mikrotűs eljárások kombinált erejét!

Limitless Beauty

– A Kombinált eljárások ereje

Az elérhető legmodernebb lézeres arcfiatalító, RF mikrotűs, valamint prémium kozmetikai kezelések személyre szabott kombinációját kínáljuk vendégeinknek. Számos káros környezeti hatás éri a bőrünket, amelyek az évek során kisebb-nagyobb elváltozásokat okozhatnak. Kezeléseinkkel nemcsak a bőrfelszín egységességét és állagát tudjuk javítani, hanem a bőr és kötőszövet minőségét is. Az eljárások az arc-nyak-dekoltázs területekre koncentrálnak, amelyek a környezeti hatásoknak leginkább kitett területek. Ezentúl a legkülönbözőbb helyeken lévő hegek és striák kezelésére is van lehetőség.
A környezeti hatásokon túl, sokszor egyéb külső körülmények – megváltozott hormonháztartás, császármetszés, gyors fogyás vagy hízás – is jelentősen változtathat a bőr minőségén. Ezek nem csak esztétikai, de sokszor önértékelési problémákat is okozhatnak. A legnagyobb körültekintéssel és diszkrécióval keresünk ügyfeleinkkel közösen átfogó megoldást az EverDerm Beauty Klinikán, közös célunk a szépség kortalan megőrzése és önmagunk elfogadása. A pontos kezelési tervet esztétikai szakértőink Dr. Belvon Laura szakmai vezetésével állítják össze egy személyes konzultáció során.

Javítható indikációk:

 • Kezdődő felületi és mélyebb ráncok kezelése
 • Bőr revitalizáció szérumokkal
 • Kollagén indukciós eljárások a bőr feszességének megőrzése érdekében
 • Aknés hegek kezelése
 • Az arc, nyak, dekoltázs területének feszesítése
 • Tág pórusok kezelése
 • Rosaceás arcbőr kezelése
 • Pigmentfoltok kezelése
 • Hegek és striák kezelése
 • Tetoválás eltávolítás

Limitless Beauty – Arcplasztika nélküli bőrfeszesítés és arcfiatalítás!

Egyedülálló Lézeres és Rádiófrekvenciás Mikrotűs eljárás kombinációja kiegészítve a Limitless Glow-val! Csak az EverDerm Beauty Klinikán elérhető ebben a kombinációban!
Az INTRAcel PRO a világ első mikrotűs radiofrekvenciás készülékének legújabb verziója egészül ki a TRI-BEAM Premium™ “Rich-PTP” kezelésével, amely kombináció együttesen is már a legmodernebb non-ablatív bőrfiatalító módszerek közé emelkedik. Ezt a kombinációt erősítjük meg a Limitless GLOW eljárásunkkal!

Kombinált eljárásaink tartós és jól látható eredményt nyújtanak hosszú felépülési idő nélkül. AZ RF-mikrotűs és Lézeres kezelések kombinációja estén a felépülési idő miatt sem kell aggódnod, hiszen pár nap alatt regenerálódik a kezelt terület, viszont a hatását hosszú ideig megőrzi. Már egyszeri kezelés is látható eredményt hoz, három vagy 5 alkalmas kezelés sorozataink végére a teljes bőrmegújulásra számíthatsz.

Hogyan működik?

INTRAcel PRO Mikrotűs RF kezelés

A kezelés során egy nagysebességű motor, rövid idő alatt vékony, hegyes, steril tűket szúr a bőr meghatározott mélységébe. A tűkön keresztül rádióhullámokat juttatunk a bőr meghatározott rétegeibe. A kezelés hatására beindul a kollagén termelés, valamint a mikrosérülések gyógyulása során a kötőszövet átépülése következik be, ami a finom és a mélyebb ráncok kisimulását eredményezheti.
Az eredmény a bőr felszíni és mélyebb rétegeinek természetes megújulása, a kezelés az arcmimikát sem befolyásolja, ezért optimális lehet férfiak számára is.
Eredményesen alkalmazható ráncok, tág pórusok, aknés hegek, pigment foltok, melasma, erythema és májfoltok kezelésében, de akár hasfeszesítés és stria kezelésére is megoldást nyújthat.

TRI-BEAM Premium™ Q-kapcsolt Frakcionált lézer

A TriBeam Premium egy új nagy teljesítményű bőrfiatalító, pigment és tetoválás eltávolító lézer. Különlegessége a “Rich-PTP toning” amely egyszerre képes a pigmentáció-csökkentésére és a kollagén indukció beindítására. A “Rich-PTP toning” amely egy biológiailag szubcelluláris szelektív fototermolízist valósít meg, önmagában is az egyik leghatékonyabb sérüléssel nem járó bőrfiatalító és bőrmegújító eljárás. Az eljárás hatékonyan kombinálható a INTRAcel PRO mikrotűs kezeléssel, amely egy egyedülálló minimális bőrsérülést okozó, non-ablatív beavatkozás tesz lehetővé.

Dermastir Gold Touch Up – kollagén indukciós eljárás

Dermastir gold touch kezeléssel a ragyogó arcbőrért

Egy igazi minimális felépülési idővel járó „lunchtime” kezelés! Ideális azoknak a vendégeinknek, akik még nem szánták el magukat a nagyobb minimal-ablatív kezeléseinkre, viszont szeretnének megoldást találni bőrproblémáikra miközben ragyogóvá, revitalizálttá és tökéletessé varázsolják bőrüket.

kollagen-indukcios-eljaras

Megoldás lehet azoknak a hölgyeknek, uraknak, akik az öregedés első jelei ellen szeretnék felvenni a harcot vagy a heges arc problémájára keresnek rövid felépülési idővel járó megoldást.

Tudtad, hogy a bőr az egyik legfontosabb barrier rendszerünk az emberi szervezetben? A védőfunkciója elengedhetetlenül fontos. A védő szerepe miatt azonban a bőrre felvitt hatóanyagok 99,7%-a nem képes áthatolni a bőr legfelső rétegén és csak mintegy 0,3%- a szívódik be az epidermiszbe.

Hogyan jelenthet megoldást a problémáimra ez az eljárás?

A Dermastir gold touch kezelés egy olyan bőrstimuláló eljárás, amely során 24K aranytűkkel mikrocsatornákat szúrunk a bőrbe, amelyek által lehetővé válik a kollagéntermeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek célzott elhelyezése a bőr mélyebb rétegeiben.
A természetes kollagénindukciót elősegíti a mikrotűk eredményeként bőrünkben képződött sebgyógyulási válasz. A mikro sebzések hatására (amelyek egészen aprók, szabad szemmel alig láthatóak), szervezetünk poszttraumás növekedési faktorokat bocsájt ki, amely arra utasítja a fibroblast sejteket, hogy több kollagént és elasztint termeljenek.

A kezelésekre néhány hetente lehet érkezni, attól függően, milyen mélységbe hatolunk a bőr rétegeiben. A leggyakrabban kezelt terület az arcbőr, nyak és dekoltázs terület. A három terület együttes kezelése körülbelül másfél órát vesz igénybe.

A teljeskörű eredmény érdekében 5 alkalom ajánlott.

A kezelés sorozatot Dr. Belvon Laura és Veszely-Bujdosó Emőke végzi a klinikánkon.

Tájékoztató árak – Pontos ajánlatot személyes konzultáción adunk!


DermaStir Gold Touch Up – 35.000Ft / Alkalomtól
INTRAcel PRO Mikrotűs RF – 100.000Ft / Alkalomtól
TRI-BEAM ” Rich-PTP” Lézer – 80.000Ft / Alkalomtól
Limitless Beauty Kombinált kezelés – 140.000Ft / Alkalomtól

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
 • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

Most jön a legjobb rész!

A személyes konzultáció számodra díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy bérletünket megvásárolod a konzultáció napján. Nem tudsz azonnal dönteni? Akkor a konzultáció végén 15.000Ft konzultációs díjat kell fizetned, amelyet két héten belül megvásárolt kezelések árából 100%-ban jóvá írunk!

Online konzultáció

Ha személyesen nem tudsz eljönni a konzultációra, vagy csak egyszerűen kénylemesebb otthonról telefonon megbeszélni velünk a kezelés részleteit örömmel egyeztetünk veled egy időpontot és minden kérdésedet megválaszoljuk! Vagy egyszerűen csak egy személyreszabott ajánlatot szeretnél, mert egyedi igényeid vannak akkor ez neked az ideális választás. Hetente több alkalommal vagyunk elérhetőek Online konzultációra! Add meg az adataidat és egyeztetünk veled egy időpontot!