• A kosár üres
EverDerm

Beauty

Testkezelések: Bőrfeszesítés, Alakformálás, Cellulit kezelés, Narancsbőr kezelés.
ARCKEZELÉSEK: Bőrfiatalítás, bőrmegújítás, arcszobrászat

legörgetés

A hagyományos kozmetikai kezelések egy idő után már nem tudnak hatékony, kielégítő és látványos megoldásokat nyújtani a bőr kezdeti öregedésének jelei ellen. A komolyabb esztétikai kezeléseknek ugyanakkor még nem jött el az ideje. Klinikánkon ilyenkor ajánljuk bőrszépészeti megoldásainkat. Kezeléseink elsődleges célja a prevenció, szeretnénk lassítani az idő múlását, késleltetni az első ráncok megjelenését, akkor csúcstechnológiás gépeink segítségével ez megvalósítható. A másik cél a petyhüdtebb, megfáradt bőr felfrissítése, régi önmagunk megjelenésének visszaállítása. Lézeres gépeink újra a friss, üde, fiatalos arcbőr állapotát adják vissza.Mindkét esetben a természetességet helyezzük a középpontba.

FOGLALD LE MOST, KEZDD EL KÉSŐBB

Egy előleg befizetésével lehetőséget biztosítunk az aktuális árakon lefoglalni bármelyik kezelésünket. Így garantáltan a jelenlegi akciós áron lehet igénybe venni a kiválasztott szolgáltatást. A előleg felhasználható vásárlástól számított egy éven belül*.
*: betegség, terhesség esetén az érvényességi idő egyéni megállapodás során rögzíthető

BTL Exilis

Rádiófrekvenciás és ultrahangos bőrfeszesítés

Az FDA által jóváhagyott technológia rádiófrekvenciás hullámokkal és az ultrahang energiájának felhasználásával, valamint testre szabható módszerrel képes nem invazív és fájdalommentes eljárással kezelni a ráncokat, feszesíteni a laza, megereszkedett bőrt, fokozni a kollagéntermelést és csökkenteni a zsírfelesleget.

BTL X-Wave

A vágyott alkat elérése sok nő számára nehéz. Mind azt szeretnénk, ha a tükörbe nézve olyasvalaki tekintene ránk vissza, akit minden szempontból tökéletesnek látunk. Sajnos azonban a legtöbbünknek ehhez rögös út vezet: sokan próbálnak rendszeres testmozgással, tudatos táplálkozással, egészséges életmóddal, illetve különböző kozmetikumokkal megszabadulni a cellulittól, a striáktól és a hegektől, mégsem sikerül látványos eredményt elérniük.

Orvosi Lézeres tetoválás eltávolítás

A mai világban az önkifejezés egyik legelterjedtebb módszerének számít a tetoválás, ráadásul a fiatal és az idős korosztály körében is egyre népszerűbb már. Vannak, akik hirtelen elhatározásból tetováltatnak, míg mások egy emléket, gondolatot vagy jelképet szeretnének viszontlátni magukon, megint mások pedig esztétikai szempontból döntenek mellette.

Hollywood Carbon Peel

avagy a forradalmi, bőrmegújító eljárás

Az aktív szén pórustisztító hatásával a kezelés lehetővé teszi, hogy elérjük a makulátlan és tükörsima arcbőrt. Egy magas széntartalmú krémet viszünk fel a bőrfelületre, amelyet a Jeisys cég kifejezetten a TriBeam készülékkel végzett pórustisztító kezeléshez fejlesztett ki. A krém hatóideje alatt a karbonszemcsék a bőr pórusaiba jutnak, ahonnan a lézerkészülék fényimpulzusai távolítják el azokat, a szennyeződésekkel együtt.

Soft Peel – Red Carpet kezelés

a ragyogó, üde bőr titka!

Megfelelő tisztítás nélkül nincs szép bőr – sokaknak pedig épp ez okozza a mindennapokban a legtöbb gondot. A túlságosan tág pórusok, a zsíros és rugalmatlan bőr ellen néha nehéz felvenni hatékonyan a harcot, a pattanások pedig akár egy-egy fontos alkalmat is megkeseríthetnek. Csak és kizárólag az EverDerm szalonjában érhető el az az egyedülálló kezelési program, mely során a Carbon Peel bőrtisztítás és a GENESIS bőrfiatalítás egymást erősítő – szinergikus – előnyeit használjuk ki.

Rich PTP – Lézeres Bőrszerkezet javítás

A túlzásba vitt napozás, a káros UV sugarak, vagy más környezeti hatások, esetleg valamilyen genetikai tényező miatt sokak szenvednek a bőrükön megjelenő pigmentfoltok miatt. Ezek a barnás-piros színű elváltozások nem keverendők össze az anyajegyekkel, és általában inkább esztétikai okból kifolyólag okozhatnak gondot – sok esetben ugyanis látható helyen, akár az arcon vagy a dekoltázson jelennek meg.
Az EverDermben a szakemberrel végzett acrdiagnosztikát követően a Rich PTP bőrszerkezetjavító eljárással segítünk abban, hogy halványítsuk és megszüntessük a bőrön megjelenő pigmentfoltokat.

Rádiófrekvenciás Mikrotű

Az innovatív módszer célja a fiatalos, feszes és teltebb arcbőr elérése, a kezelés lényege pedig a mikrotűkben rejlik. Az EverDermben a világ első mikrotűs RF készülékének legújabb verziójával dolgozunk, amely a „THE Aesthetic Industry Awards” díjjal 2017-ben kitüntetett készülék.
A kezeléssel nem csak a bőrfelszín egységességét és állagát tudjuk javítani, hanem a bőr és kötőszövet minőségét is. Továbbá hatékony megoldást nyújt a hegek és striák kezelésére, valamint számos bőrhiba orvosolható vele.

Dermastir mikrotű és ultrahang

Dermastir Luxury Rituálék

A Dermastir Luxury rituálék látványos hatást eredményeznek a bőr öregedésével szemben, emelett javítják a bőr minőségét. Kisimítják a ráncokat, üdébb, feszesebb és kontúrozottabb bőrképet eredményeznek. Az exkluzív, arany és kaviár hatóanyagtartalmú luxustermékek ránctalanító és bőrkisimító hatásának köszönhetően javulnak a bőresztétikai problémák: orvoskozmetikai kezelésinket olyan tudományosan kifejlesztett kezelések ihlették, mint a mikrotűs kollagén-indukciós- és sejtmegújító biorezonanciás eljárások.

Genesys Lézeres bőrfiatalítás

a ragyogó arcbőrért

A mindennapos tisztítás, ápolás és törődés mellett a bőrünk olykor megérdemel egy kis extra kényeztetést, hiszen ahogy a test és a lélek, úgy a bőr is vágyik a felfrissülésre. A lézeres bőrfiatalítás egyre népszerűbbé kezdi kinőni magát, hiszen egy olyan eljárásról van szó, amely kíméletesen, de hatékonyan veszi fel a harcot a bőröregedés látható jelei ellen. Mindez pedig anélkül történik, hogy a bőr felszíne megsérülne!

Limitless Beauty

A szépség kortalan

Az EverDerm Beauty Klinika számos forradalmi és modern orvos-esztétikai eljárással törekszik az arc és a bőr természetes szépségének visszaállítására, mindezt egy részletes állapotfelméréssel egybekötött orvosi arcdiagnosztika segítségével. Bizonyos kezeléseink pedig kombinálva és igénybe vehetőek, így garantáljuk az egyedülálló, hatékony és professzionális minőséget.

Orvosi Arcdiagnosztika

Az OBSERV diagnosztikai rendszert használva, láthatóvá válnak a felszín alatt már jelen lévő, más módszerrel nehezen felismerhető rendellenes folyamatok.

A részletes állapotfelmérést követően egy személyre szabott kezelési stratégiát állítunk össze, melyet e-mail formájában is rendelkezésre bocsátunk. Így pontosan követhető és mérhető a kezelés eredménye és hatásossága.

A diagnosztika során számos probléma pontosan megállapíthatók, többek között: pigmentációs zavarok, májfolt, vitiligo, tág pórusok, olajosabb bőrterületek meghatározása, bőrszárazság, aktív akne, a bőr kollagéntartalmának károsodása, rosacea, hegesedés, zúzódás, gyulladások, fertőzések.

Árak

Beauty konzultáció szükség szerint arc diagnosztikával15.000Ft
Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!

  A bőrszépészet specialistája

  – A Kombinált eljárások ereje

  Az elérhető legmodernebb lézeres arcfiatalító, RF mikrotűs, valamint prémium kozmetikai kezelések személyre szabott kombinációját kínáljuk.
  Kombinált eljárásaink tartós és jól látható eredményt nyújtanak hosszú felépülési idő nélkül.
  A környezeti hatások, továbbá egyéb külső körülmények – megváltozott hormonháztartás, császármetszés, gyors fogyás vagy hízás – is jelentősen változtathat a bőr minőségén. A legnagyobb körültekintéssel és diszkrécióval keresünk ügyfeleinkkel közösen átfogó megoldást az EverDerm Beauty Klinikán, hisz közös célunk a szépség kortalan megőrzése és önmagunk elfogadása. A pontos kezelési tervet esztétikai szakértőink állítják össze egy személyes konzultáció során.
  AZ RF-mikrotűs és Lézeres kezelések esetén a felépülési idő miatt sem kell aggódni, hiszen pár nap alatt regenerálódik a kezelt terület, viszont a hatása évekig megmarad. Már egyszeri kezelés is látható eredményt hoz.
  6 alkalmas kezelés sorozataink végére a teljes bőrmegújulásra lehet számítani.

  Most jön a legjobb rész!

  A személyes konzultáció számodra díjmentes, amennyiben valamelyik kezelésünket vagy bérletünket megvásárolod a konzultáció napján. Nem tudsz azonnal dönteni? Akkor a konzultáció végén 15.000Ft konzultációs díjat kell fizetned, amelyet két héten belül megvásárolt kezelések árából 100%-ban jóvá írunk!

  Online konzultáció

  Ha személyesen nem tudsz eljönni a konzultációra, vagy csak egyszerűen kénylemesebb otthonról telefonon megbeszélni velünk a kezelés részleteit örömmel egyeztetünk veled egy időpontot és minden kérdésedet megválaszoljuk! Vagy egyszerűen csak egy személyreszabott ajánlatot szeretnél, mert egyedi igényeid vannak akkor ez neked az ideális választás. Hetente több alkalommal vagyunk elérhetőek Online konzultációra! Add meg az adataidat és egyeztetünk veled egy időpontot!