ArckezelésekAnti-aging → NIR Infravörös kezelés

NIR Infravörös kezelés

Azonnal látható bőrfeszesítés infravörös fénnyel az irritáció kockázata és gyógyulási idő nélkül – tökéletes választás bármilyen esemény vagy alkalom előtt!

Bejelentkezem

A bőr megereszkedése, ráncosodása, rugalmasságának csökkenése a kor előrehaladtával mindenkinek problémát okoz, hiszen az arcbőr kollagénállománya idővel egyre fogyatkozik. Természetesen léteznek olyan eljárások, amelyek képesek a kollagéntermelést és ezáltal a bőr feszességét fokozni, de ezek jellemzően látható bőrpírral, irritációval, viszketéssel járnak. Az eredményük sokszor napok/hetek múlva lesz csak igazán látható, a kezeléseket követően pedig fokozottan óvatosnak kell lennünk, hiszen számos előírást és szabályt be kell tartanunk, hogy az ideiglenesen védtelenné és érzékennyé vált bőrünket ne veszélyeztessük.

Adódhat azonban olyan helyzet, hogy azonnali és gyógyulási idő nélküli hatásra van szükség, hogy már másnapra a legjobb formánkat hozhassuk! Erre kínál kiváló megoldást a NIR kezelés, egy valódi esemény előtti kezelés, amely egyből látható eredményt hoz, és hosszútávon képes a bőrszerkezet javítására is.

Az Alma Lasers – Harmony XL Pro géppel végzett NIR infravörös fényt használó kezelés lényege, hogy a bőr legmélyebb rétegeiben, nem invazív módon, a sejtek roncsolása nélkül fejti ki hatását, így a bőr felső rétege teljesen érintetlen marad. Az eljárás serkenti a kollagén újratermelődését és fokozza a bőr feszességét, enyhíti a petyhüdtséget, feltölti a vékony vonalakat, ráncokat, miközben a bőrt ragyogóan fiatalossá varázsolja – mindezt azonnal látható eredménnyel!

Milyen területek alkalmasak a NIR infravörös kezelésre?

A NIR-kezelés klinikánkon az arc, nyak és dekoltázs területén végezzük. Kifejezetten ajánlott orcara, állra és homlokra, valamint az apró ráncok és szarkalábak kezelésére.

A NIR infravörös kezelés előnyei

 • Azonnal látható eredmény
 • Nincs gyógyulási idő
 • Nincs kellemetlen érzés vagy irritáció
 • Javítja a bőr textúráját és tónusát
 • Teltebb, vitalitástól ragyogó arcbőrt eredményez
 • Kezeléssorozatként végezve hosszútávon javítja a bőrszerkezetet

A NIR infravörös kezelés menete

 1. A NIR infravörös kezelés egy esztétikai konzultációval kezdődik, amelynek során felmérjük a páciens bőrének állapotát, feltárjuk az esetleges korábbi beavatkozás(oka)t, tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények.
 2. A konzultációt követően a páciens kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik, majd szakemberünk megtisztítja a kezelendő felületet.
 3. Ezután következik maga a kezelés: a bőrápoló olaj felvitele után szakemberünk a kezelendő részre irányítja a kezelőfejet, és masszírozó technikával végighalad az arcon. Kellemes melegség érezhető, és enyhe kipirosodás jelentkezhet a hő hatására, de ez gyorsan visszahúzódik. A kezelés nem jár felépülési idővel.
  Az eljárás teljes ideje alatt a védőszemüveg használata kötelező.

A kezelés ideje:
kb. 30-40 perc

A NIR infravörös kezelés eredménye azonnal látható, de a végleges eredmény fokozatosan bontakozik ki. Látványos hatás érhető el már egy alkalom után is, de érettebb bőr, mélyebb ráncok esetében érdemes a kezelést 3-6 alkalommal megismételni, 3-4 hetes időközökben. 

NIR Árak

NIR kezelés1 alkalom
1 régió45.000 Ft
2 régió55.000 Ft
3 régió75.000 Ft
Kézfej35.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 6 alkalom esetén 1 kezelést ingyen adunk

Kérdések

Kinek ajánlott a NIR infravörös kezelés?

A NIR infravörös kezelés ideális megoldás azoknak, akik azonnal látható eredményre vágynak, és akik kíméletesen, non invazív módon szeretnének javítani a bőrük rugalmasságán, feszességén, visszakapni bőrük ragyogását.

Fájdalmas a NIR infravörös kezelés?

A NIR egy kényeztető, pihentető, fájdalommentes kezelés, ami alatt kellemes melegséget érez a páciens a kezelt bőrfelületen. Enyhe kipirosodás jelentkezhet a hő hatására, de ez gyorsan visszahúzódik. A kezelés nem jár felépülési idővel.

Meddig tart a NIR infravörös kezelés?

A NIR infravörös kezelés időtartama kb. 30-40 perc. Akár egy ebédidőbe is belefér.

Mennyi idő múlva látom a NIR infravörös kezelés eredményét?

A NIR infravörös kezelés eredménye azonnal látható, de érettebb bőr, mélyebb ráncok esetében érdemes a kezelést 3-6 alkalommal megismételni, 3-4 hetes időközökben.

Mikor lehet a NIR infravörös kezelést elvégezni?

A NIR infravörös kezelés egész évben, télen-nyáron alkalmazható, de a magas faktorszámú fényvédő használata ajánlott, illetve néhány órán át kerülendő a smink viselése.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!