ArckezelésekAnti-aging → MBR rózsakvarc

MBR rózsakvarc rituálé

A kézi kozmetikai kezelések új generációja, innovatív orvosi luxuskozmetikumokkal

Bejelentkezem

A hagyományos kézi kozmetikai kezelések ideje lejárt. Az igazán látványos és hosszantartó hatású eredményekhez az orvos esztétikai gépek használata szinte elengedhetetlen. Ugyanakkor előfordulnak élethelyzetek, amikor a modern, gépi kezelések nem igénybe vehetőek. Kisebb szépészeti beavatkozás utáni időszakban például egyéb arckezelés vagy masszázs nem alkalmazható. De ebben az esetben sem kell már lemondanunk a leginnovatívabb, legmodernebb kezelésekről. Az MBR® Hydroboost Rózsakvarc kezelés biztosítja a sejtregenerációt és a hosszantartó hidratálást, segít tartósabbá tenni az esztétikai beavatkozás eredményét, mindezt gyulladáscsökkentő hatással.

Az MBR® Hydroboost Rózsakvarc kezelést MBR® Cosmetics termékekkel végezzük. Az MRB® – Medical Beauty Research – egy német, speciális formulákat és laboratóriumi eljárá¬sokat alkalmazó, védjegyzett hatóanyagokat tartalmazó luxus orvoskozmetikum. Kifejlesztésében németországi vezető bőrgyógyászok, plasztikai sebészek és bőrápoló szakemberek vettek részt. A márka termékei öt védjeggyel ellátott, más gyártónál nem található, leginnovatívabb hatóanyagok legmagasabb koncentrációjának felhasználásával készültek.

Milyen területek alkalmasak az MRB® Hydroboost Rozsakvarc kezelésre?

Arc, Nyak, Dekoltázs

Ez a kezelés kifejezetten a női energiák harmonizálására szolgál, segít újra megélni saját nőiességünket, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt, a női energiákat és hormonokat kiegyensúlyozza, összhangot teremt a szívünk és az elménk között.

A rózsakvarc rezgéseivel erősíti a szívet és harmonizálja a szívritmust. Erősíti az idegeket, segít az alvási zavarok, álmatlanság, mozgási és egyensúlyi zavarok, női betegségek esetében. Elnyomja a bosszúság érzését, erősíti a megbocsátást. Megtanít önmagunk elfogadására, megnyitja szívünket a szeretet felé.

A mentális relaxáció pedig nagyban hozzájárul ahhoz, hogy lelkünk megpihenjen és ezáltal bőrünk is egészségesebben ragyogjon.

Az MBR® Hydroboost Rozsakvarc kezelés előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Látványos, kényeztető kezelés, esztétikai és gépi beavatkozás nélkül
 • Orvoskozmetikai luxusmárka termékeivel végzett kezelés
 • Védjeggyel ellátott, más gyártónál nem található, leginnovatívabb hatóanyagokkal végzett kézi kezelés
 • Egyszerre nyújt gyulladáscsökkentést, sejtregenerációt és hosszantartó hidratálást
 • Tartósabbá teszi a szépészeti beavatkozás eredményeit

Az MBR® Hydroboost Rozsakvarc kezelés menete

 1. Az MBR® Hydroboost Rózsakvarc kezelés egy esztétikai konzultációval kezdődik, amelynek során tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények.
 2. A konzultációt követően a páciens kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik, ellazulását holisztikus „welcome” érintésekkel segítjük elő.
 3. Ezután szakemberünk nyugtató, hidratáló összetevőket tartalmazó arctejjel eltávolítja a sminket és szennyeződéseket a bőrről, majd egy frissítő, tisztító habmaszkot visz fel a páciens arcbőrére.
 4. Egy gyengéd enzimatikus szérummal történő mélytisztítással folytatódik a kezelés. Ez a lépés előkészíti a bőrt az eljárás további részére, támogatja a sejtek anyagcseréjét és optimalizálja a termékek felszívódását.
  A hatóanyagok bevitele előtt egy frissítő, energetizáló, hidratáló hiarulon tonert simítunk az arcra.
 5. Szakemberünk ezután juttatja be a Cell-Power Vital Serumot a bőrbe. Ez a szérum blokkolja a szabadgyököket, serkenti az oxigén szállítását a bőrben, nedvességgel tölti fel a szöveteket.
 6. A kezelés rózsakvarccal történő, 9 gyógynövény szinergiáját tartalmazó bőrregeneráló olajos masszázzsal folytatódik.
 7. A masszázst követően egy mélyhidratáló hiarulon krémmaszkot helyezünk fel, melyet egy vitalizáló fátyolmaszkkal borítunk be.
  A maszk hatóideje alatt bőrfeszesítő krémmel végzett nyak-, váll-, karmasszázst végzünk.
 8. A fátyolmaszk eltávolítása után bőrszövet aktiváló szérumot simítunk a bőrbe.
 9. A kezelés lezárásaként finom textúrájú, kiemelkedően hatásos emulziókat simítunk a szem, az arc, majd az ajkak területére.

Beavatkozás ideje:
kb. 60 perc

MBR Rózsakvarc Árak

MBR Rózsakvarc1 alkalom
1 régió70.000 Ft
3 alkalmas kezelés esetén 10% kedvezményt biztosítunk / 5 alkalmas kezelés esetén +1 kezelést ajándékba adunk

Kérdések

Meddig tart maga az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés időtartama kb. 60 perc.

Mennyi idő múlva látom az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés eredményét?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés után arcbőrünk friss, üde és élettel telivé válik, így az eljárás eredménye azonnal látható és érezhető.

Hány alkalomra van szükség az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelésből?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés hatása már egy alkalom után is azonnal látható és érezhető, de a látványos eredmény fenntartása érdekében érdemes havonta ismételni az eljárást.

Meddig tart az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés eredménye?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés eredményének tartóssága egyén és arcbőr állapot függő, de általában néhány naptól, néhány hétig látható és érzékelhető a hatása.

Fájdalmas az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés egy kényeztető eljárás, így nem jár fájdalommal. Hűsítően hidratál, tökéletes ellazulást nyújt, nyugtat, lelki egyensúlyt teremt.

Kinek ajánlott az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés?

Az MBR Hydroboost Rózsakvarc kezelés azoknak a pácienseknek ajánlott, akik valamilyen apró szépészeti beavatkozás miatt nem tudnak igénybe venni arckezelést vagy masszázst, viszont szeretnék minél jobban hidratálni a bőrüket, tartósabbá tenni a beavatkozás eredményét.

Minden nagy cél elérése egy kis lépéssel kezdődik.

A bejelentkezés gombra kattintva elérhetőek Prémium szolgáltatásaink.

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
  Max. file size: 50 MB, Max. files: 3.
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!