Arckezelések → Glamour Glow

Glamour Glow

A ránctalanítás és a bőrminőség-javítás fúziója

Az EverDerm egyedülálló kezelési fúziójával, kiemelten az öregedő bőr problémájával foglalkozunk. A modern technológiák és innovatív kutatások eredményeként sikerült létrehozni egy olyan kezelést, amely lelassítja és csillapítja az öregedés látható jeleit, növeli a bőr rugalmasságát és szilárdságát, valamint javítja a bőr szerkezetét.

Árak

A kezelés egy egyedülálló kombináció.

 • INNOVÁCIÓ
 • TRADÍCIÓ
 • BŐRGYÓGYÁSZATILAG IGAZOLT BŐRTOLERANCIA
 • FUNKCIONALITÁS
 • MEGBÍZHATÓSÁG
 • HOSSZÚTÁVÚ HATÉKONYSÁG

Felvehetjük a harcot a bőrörgedéssel?

A bőröregedés mindenki számára elkerülhetetlen, de az életmódunk és a környezeti tényezők is hozzájárulhatnak a bőr öregedési folyamatának felgyorsulásához. A levegő szennyezettsége, a toxinok, a szél és az UV sugárzás mind a bőrünkre gyakorolnak negatív hatást, amelyek a szabad gyökök képződéséhez vezetnek. A belső faktorok, mint például a természetes öregedési folyamat, is hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő kollagén-termeléshez. Az együttes hatás eredményeképpen a bőr rugalmassága, tónusa és textúrája romlik, ami a bőr öregedésének látható jeleit okozza. Az egészséges életmód és a megfelelő bőrápolási rutin segíthet a bőr öregedésének késleltetésében.
A bőrfiatalító kezelések jelentősége hatalmas. Nem csak javítják a bőr kinézetét, hanem hozzájárulnak a bőr egészségének és fiatalságának megőrzéséhez is. A bőrfiatalító kezelések kombinációja a rendszeres bőrápolással és a megfelelő életmóddal, segít megvalósítani az álomkülsőt és fenntartani azt hosszú távon. A rendszeres bőrtisztítás is fontos, hogy eltávolítsa a szennyeződést, faggyút és halott hámsejteket, amelyek blokkolják a bőr pórusait, és megakadályozzák a bőr természetes öngyógyító folyamatát. A rendszeres bőrápolás, tisztítás és bőrfiatalító kezelések segítenek megtartani a bőr fiatalságát és egészségét hosszú távon.

Bőrszépítő fúzió – Glamour Glow

A BTL Exilis kezelés ránctalanítása és feszesítése után olyan kapukat nyitunk meg a bőrápolás terén, melyek egyedülállóvá teszik a kezelést. A hatóanyagok nem beszivárognak, hanem özönlenek a bőrbe. A kozmetikumok pedig nem akármilyen anyagokat tartalmaznak, hiszen az EverDerm specialistái által összeállított luxusorvoskozmetikai termékeket használunk a kezelés során, a saját igényeidre szabva. A rendkívül erőteljes és célzott kezelés szenzációsan ragyogó megjelenést kölcsönöz az arc bőrének.

A rendkívül hatékony kezelési módszer során a legújabb technológiákat és innovatív megközelítéseket használjuk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb eredményt nyújtsuk. Emellett a felsőkategóriás termékeinket olyan esztétikai orvoslás és plasztikai sebészeti módszerekkel együtt használjuk, amelyek bármely műtét vagy kezelés előtt és után is támogatják a bőr állapotának javulását. Ezzel együtt ügyfeleinknek valódi változást és hosszútávú eredményt tudunk biztosítani.

A vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag kezelés valóban hidratálja, nyugtatja és regenerálja a bőrt, ezáltal javítva annak állapotát. Alkalmazható különböző bőrproblémák esetén, mint például a ráncok vagy az érett, száraz és érzékeny bőr kezelésére, valamint bőrfiatalításra is használható. A kezelés segíthet javítani a bőr textúráját, feszességét és rugalmasságát, valamint csökkentheti az öregedés jeleit.
Az Exilis kezelés egy igazán kiemelkedő megoldást kínál a kellemetlen bőrproblémákra. A világ egyetlen monopoláris rádiófrekvenciás-ultrahangos készülékének köszönhetően a bőr újra ragyogóvá, feszesebbé és fiatalosabbá válik. A kezelés során a rádiófrekvenciás hullámokat és az ultrahangot a bőr alatti rétegekbe juttatjuk, ami segít a bőr megnövekedett vérellátásában és kollagén termelésében. Ezáltal a bőr fiatalabb és feszesebbé válik, a ráncok és a bőr alatti zsírlerakódások csökkennek. A kezelés nemcsak hatékony, hanem biztonságos is, így a bőr újra ragyogóvá és fiatalossá válik.

A Glamour Glow fúziós kezelés egy non-invazív, biztonságos orvosesztétikai eljárás, amely segít a bőr és a kötőszövet feszesítésében és természetes megújulásában. A kezelés eredményeként a bőr egyenletesebbé válik, csökken a ráncok mélysége, a bőr pedig visszanyeri tömörségét és feszességét. Kiválóan alkalmazható az arc kontúrvesztése esetén. A kezelés a bőr mélyebb rétegeiben a kollagénállományt stimulálja, lebontja a régi rostok egy részét és elindítja az új kollagén termelődését. Látványos hatása már az első kezelés után észrevehető. A kezelés kiváló alternatívája a hosszú felépüléssel és hegekkel járó plasztikai sebészeti beavatkozásoknak is. A megereszkedett bőr feszesebb lesz, a vonalaink határozottabbak és kontúrosabbak lesznek, a bőr tömörsége növekszik, a finomabb ráncok kisimulnak, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

A Glamour Glow kezelés előnyei:

 • A bőr látványosan üdébbé és feszesebbé válik;
 • A bőrkép sokkal egységesebb, fiatalosabb lesz;
 • A tágabb pórusok összehúzódnak;
 • Újraéleszti a fibroblasztok aktivitását, növelve a bőr kollagén-, és elasztin termelését;
 • Optimalizálja a bőr nedvességtartalmát;
 • Feszesíti a láthatóan elgyengült vonalakat;
 • Csökkenti a mélyedéseket és a ráncokat;
 • Selymesen sima érzetet kölcsönöz bőrnek;
 • A bőrt láthatóan erősebbé, simábbá és fiatalabbá varázsolja;
 • Feszesít;
 • Elősegíti a bőrsejtek megújulását;
 • Szem körüli ráncok csökkentése;
 • A szem alatti sötét karikák, a petyhüdtség és az ödémák kezelhetők általa;
 • A bőr visszanyeri volumenét és jelentősen frissebbnek, simábbnak és fiatalabbnak tűnik;
 • Orca lifting;
 • Toka kezelés;
 • Szemöldök megemelése (Eyebrow lift)

Kiknek ajánlott a Glamour Glow kezelés?
Nagyszerű választás megelőzésre is, akár már 30 éves kortól.
Azoknak ajánljuk, akik szívesen vesznek igénybe egy kezelés alatt bőrfeszesítő és bőrfiatalító eljárást is.

Árak

Glamour Glow kezelés1 alkalom
1 régió135.000 Ft

Kérdések

Fájdalmas a Glamour Glow kezelés?

A Glamour Glow kezelés nem jár fájdalommal, teljesen fájdalommentes, kényeztető kezelés.

Meddig tart a Glamour Glow kezelés?

A Glamour Glow kezelés időtartama kb. 120 perc.

Mennyi idő múlva látom A Glamour Glow kezelés eredményét?

A Glamour Glow kezelés eredménye azonnal látható, az apróbb ráncok kisimulnak, a bőr egyenletesebb, egészségesebb kinézetű és selymesen puha lesz, de a végeredmény hétről hétre bontakozik ki, a hatóanyagok egy része 1-2 héttel a kezelés után épül be a bőrbe.

Kiknek ajánlott a Glamour Glow kezelés?

A Glamour Glow kezelés bőrfeltöltő, bőrfrissítő kúraként segít a rugalmasságát vesztett, fakó bőr revitalizálásában. A megelőzésben is kiemelt szerepet játszik, valamint a bőrfeszesítésben és bőrfiatalításban.

Mikor javasolt a Glamour Glow kezelést elvégezni?

A Glamour Glow kezelést az év bármelyik időszakában el lehet végezni.

Jelentkezz be Glamour Glow kezelésre

 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!