• A kosár üres

Rugalmas fizetési lehetőségek

Válaszd a számodra legkényelmesebb fizetési ütemezést és megoldást!

1.) CSOMAGAJÁNLATOK: válassz 3 vagy 10 alkalmas lézeres szőrtelenítést, vagy több alkalomból álló bőrszépészeti kezeléssorozatot, hiszen csomagban mindig kedvezőbb árral kínáljuk az alkalmakat, mintha egyesével vásárolnád meg őket! Mindig a legnagyobbcsomagjaink nyújtják a legkedvezőbb árakat,  ezért érdemes hosszabb távban gondolkoznod.

2.) RÉSZLETFIZETÉS:  Egyszerre még így sem szívesen adnál ki ennyi pénzt?  150 ezer Ft felett kettő, 300 ezer Ft felett pedig három részletben is fizethetők a megvásárolt kezelések.10 alkalmas csomagjaink két vagy három részletben is fizethetők!

3.) SZEMÉLYI KÖLCSÖN: Gondolkozhatsz havi ütemezésben is. Partnerünkön keresztül megtalálhatod azt a banki szabadon felhasználható személyi hitelt, amely segítségével havi fizetési részéletekben hozzájuthatsz a számodra vágyott kezeléscsomaghoz. Szépségszakértőink akár több éves személyre szabott kezeléstervet állítanak össze Neked! Így nem csak a kiadásaidat, hanem a szépülési folyamataidat is jóval előre meg tudod tervezni. Dönthetsz akár több éves futamidő mellet is, hogy kényelmesebben bírd a havi részleteket. Partnereink 300 ezer Ft feletti kölcsönre adnak ajánlatot.

4.) ELŐLEG: Még nem tudod eldönteni, hogy melyik kezelést vásárold meg? Állítsd meg az időt, és garantáld magadnak egy éven át az adott árat az előleg megvásárlásával. Az előleg bármilyen kezelésbe – lézeres szőrtelenítés vagy arc- és testkezelések – 100%-ig beszámítható és átruházható egy éven át, de vissza nem téríthető.

Konzultációnk során örömmel segítünk nem csak a kezelések, hanem a számodra legkényelmesebb fizetési konstrukció kiválasztásában is!

Személyi kölcsön

Havi részletfizetés

Használd a kalkulátort – találd meg a neked megfelelő futamidőt

Előleg

30.000 Ft

  • Bármely kezelésre felhasználható
  • Garantált ár
  • Egy évig érvényes

Fizetési lehetőségek

ELŐLEG

Elég később elkezdeni a kezelést! Ha most nem tudod bármilyen okból még elkezdeni a kezelést - utazás vagy más miatt - de nem szeretnél a rendkívüli akcióról vagy egy játékról lemaradni, akkor a előleg a megoldás. Vásárlás után egy évig felhasználható!

Két vagy három alkalmas részletfizetés

A 10 alkalmas csomagokat fizetheted két vagy három részletben is.

Havi részletfizetés - személyi hitel

Partnereinken keresztül ajánlott személyi hitellel lehetőséged van 300.000Ft felett a havi részletekben való fizetésre is. A személyi kölcsön részleteit megtalálod az ajánlati dobozban.

Rugalmas fizetési módok

Személyesen fizethetsz: bankkártyával és készpénzzel és szép kártyával is. Online fizetés esetén OTP SimplePay, OTP SZÉP kártya, Barion és közvetlen banki átutalás fizetési lehetőségek közül választhatsz.