• A kosár üres
kényeztető arckezelés

EverGlow

Ragyogásfokozó hidratáló arckezelés ultrahangos hatóanyagbevitellel

Egy egyedi összeállítás az EverDerm orvoskozmetikumainak legjavából a ragyogóan szép és tökéletesen hidratált arcbőrért.

legörgetés

Ki kaphat szebb bókot annál, mint hogy „csak úgy ragyogsz”? Ragyogni a boldogságtól, kicsattanni az egészségtől… az élettel teli arcbőr még a szólás-mondásokban is a szépség egyik fokmérője. Különböző kutatások kimutatták, hogy a nők számára – legyen szó bármely korosztályról is – a ragyogás elvesztése az egyik legaggasztóbb bőrprobléma. 3-ból 1 nőt zavarja fakó arcbőre, 60%-uk ezt az állapotot pedig közvetlenül az öregedéssel asszociálja. Holott a sima, ragyogó bőr és az egyenletes bőrkép bárki számára elérhető.

Az EverDerm megfejtette a ragyogás titkát. Az EverGlow ultrahangos kezelésben kipróbált és gondosan kiválasztott termékeket használunk fel két vezető orvoskozmetikai márkától, az elegáns francia Thalion-tól és az úttörő koreai Genosys-től. Ezek egymás hatását erősítve lépésről lépésre vezetnek el a vágyott, ragyogó arcbőrhöz. 

Az EverGlow kezelés előnyei: 

 • Intenzíven hidratálja és feltölti a bőrt
 • Megerősíti a bőr védelmi funkcióit
 • Csökkenti a transzepidermális vízveszteséget
 • Javítja a nyirokkeringést
 • Sok ultrahangos kezelés csak a bőr felsőbb rétegeit érinti, de az EverGlow kezelésben felhasznált Thalion ampullának köszönhetően a mélyebb rétegeket is elérjük orvosi beavatkozás nélkül.
 • Kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes kezelés

Lépésről lépésre…

Az EverGlow kezelés

menete

0.

Az EverGlow kezelés egy szakértői konzultációval kezdődik, amelynek során tisztázásra kerül a kezelés menete, illetve az elérhető várható eredmények. A konzultációt követően a páciens kényelmes, fekvő pozícióba helyezkedik, és elkezdődik a 4 lépéses kezelés.

1.

Szakemberünk első lépésként a GENOSYS SNOW O2 használatával gyengéd és hatékonyan arctisztítást végez. Vékony rétegben viszi fel a készítményt a teljes arcra, kikerülve a szem- és szájkörnyéket. A 4-5 másodperc múlva természetesen képződő oxigénbuborékok fellazítják a sminket és a szennyeződést, így feleslegessé válik a bőr túlzott és erős tisztítása, és elkerülhetővé válik a lehetséges irritáció. 5-7 perces masszázst követően kozmetikai meleg törlőkendővel eltávolítjuk a felesleget.

2.

A tisztítást követően GENOSYS SNOW BOOSTER használatával szakemberünk tovább finomítja, puhítja a bőrt. Ez a speciális tonik olyan fitokémiai anyagot tartalmaz, amely antioxidáns aktivitással bírna, és erjesztés által védi a bőr sejtjeit az oxidatív károsodástól. Minden bőrtípust ápol, visszaállítja a pH-t, hidratál, összehúzza a pórusokat, gyulladásgátló hatása van, szabályozza a faggyúkiválasztást. Használatát követően a bőr készen áll további hatóanyagok befogadására. 

3.

Az EverGlow kezelés harmadik lépése képezi a kezelés lelkét. Ultrahang segítségével az orvosi tisztaságú THALION FORCE MARINE HYDRA PRO ampullát használunk, így optimalizáljuk a bőr nedvességtartalmát. A kezelés szonoforézis-hatóanyagbevitelre épül, azaz a legtöbb ultrahangos kezeléssel ellentétben itt nem csak a bőr felső rétegeit érjük el, hanem ezt a különleges szomjoltó koncentrátumot a bőr mélyebb rétegeibe tudjuk bejuttatni orvosi beavatkozás nélkül. 

4.

A kezelés zárólépéseként tripla hatású, egyedi színváltó technológiával rendelkező, bőrfiatalító THALION YOUTH MASK-ot viszünk fel a bőrre. A maszk a meleg-hideg hatással dolgozik: meleg hatására kitágulnak az erek, így jobban felszívódnak a hatóanyagok. Majd 10-15 perc múlva, mikor hűlni kezd a maszk, összehúzódnak a pórusok, így a hatóanyagok bent maradnak, nem tudnak elpárologni a bőr felszínéről. A hűlés közben világos rózsaszínné váló maszkot könnyedén lehúzható az arcról. A maszk a hatékony hatóanyagbevitelen túl formálja az arckontúrt, és látványos lifting hatással is bír. 

Az EverGlow kezelés hossza:
kb. 45 perc

EverDerm-tippek a ragyogó arcbőrért: 

Sokat tehetsz bőröd természetes ragyogásáért, ha az alábbi életmódbeli és bőrápolási jótanácsainkat megfogadod.

 • Gondoskodj fényvédelemről az év minden időszakában, ne csak nyáron!
 • Végezz izzadással járó sportokat, hiszen az élénkíti a vérkeringést, és az izzadtsággal méreganyagok is távoznak a szervezetből!
 • Törekedj napi 7-8 órányi nyugodt alvásra! A kialvatlanság meglátszik a bőrön, míg alvás közben regenerálódik a szervezet, és ekkor termelődik a kollagén is.
 • A stressz bőrproblémákhoz is vezet. Ha sok az aggodalom, kihívás jelenleg az életedben, próbálkozz meditációval, és egyéb stresszűző gyakorlatokkal.
 • Felejts el a hosszú forró zuhanyt! A forró gőz megnyitja a pórusokat, ami jó arra, hogy toxinok távozzanak a bőrből. Ugyanakkor, ha túl sokáig vagy forró vízben, eltűnik bőröd természetes zsírossága, ami fakó arcbőrt eredményez
 • Ne feledd, „az vagy, amit megeszel”. Ezért táplálkozz megfelelően, törekedj az egészséges étrend betartására. Az alábbi ételek kifejezetten jót tesznek bőröd ragyogásának: paradicsom, brokkoli, avokádó, piros bogyós gyümölcsök, zöldsaláta, halak, citrom, narancs, édesburgonya.
 • Hidratálj! Ennél nincs fontosabb, ha a bőröd szépségéről beszélünk. Napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztása számtalan jótékony hatással jár
 • Hagyj fel a dohányzással és alkoholfogyasztással! A dohányzás lassítja a bőr oxigenizációját és regenerálódását, így felgyorsítja a természetes öregedést, mely fakó, élettelen bőrszínt eredményez. Az alkohol pedig dehidratál, ezáltal jelentősen szárítja a bőrt.

Árak

Válassz a lehetőségek közül1 alkalom (Ft)5+1 alkalom (Ft)
EverGlow kezelés
40.000Ft200.000Ft

Kérdések

Meddig tart maga az EverGlow kezelés?

Az EverGlow kezelés hossza kb. 45-60 perc. 

Mennyi idő múlva látom az EverGlow kezelés hatását?

Az EverGlow kezelés eredménye azonnal látható.

Hány alkalomra van szükség az EverGlow kezelésből?

Az EverGlow kezelés eredménye azonnal látható. Igény szerinti gyakorisággal rendszeresen is igénybe vehető.

Fájdalmas az EverGlow kezelés?

Az EverGlow kezelés egy kellemes, relaxáló, teljesen diszkomfort- és fájdalommentes kezelés.

Kinek ajánlott az EverGlow kezelés?

A ragyogás elvesztése korosztálytól függetlenül az egyik legaggasztóbb bőrprobléma, amit a nők többsége közvetlenül az öregedéssel asszociál. Az EverGlow kezelés bárkinek ajánlott, aki szeretné visszaszerezni bőre ragyogását, hiszen a sima, ragyogó bőr és az egyenletes bőrkép bárki számára elérhető.

Milyen eredmény várható az EverGlow kezeléstől?

Az EverGlow kezeléssel tökéletesen hidratált, ragyogó, egyenletes bőrszínű, puha érzetű, kellemesen selymes tapintású bőr érhető el. 

Milyen kozmetikumokat használnak az EverGlow kezelésben?

Az EverGlow ultrahangos kezelésben kipróbált és gondosan kiválasztott termékeket használunk fel két vezető orvoskozmetikai márkától, az elegáns, francia Thalion-tól és az úttörő koreai Genosys-től. Ezek egymás hatását erősítve lépésről lépésre vezetnek el a vágyott, ragyogó arcbőrhöz. A kezelés lelke a Thalion orvosi tisztaságú steril ampulla.

Jelentkezz a csodás kezelésre!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.