• A kosár üres
BTL X-Wave Cellulitkezelés

BTL X-Wave

Hatékony Cellulitkezelés

Csúcstechnológia a cellulitmentes bőrért.

Cellulit, másnéven narancsbőr. Nincs is ennél képletesebb szó, ami ennél kézzel-foghatóbban érzékeltetné ezt a bőr felszínén látható elváltozást. A narancsbőr kialakulásának fő oka a zsírszövet szabálytalan betüremkedése a bőr irha rétegébe. Ilyenkor alakul ki a jellegzetes – narancshéjra emlékeztető – bőr textúra.

legörgetés

A narancsbőr a nők kb. 90%-át érinti, de szerencsére létezik hatásos orvos esztétikai kezelés a cellulit elleni harcban.
A BTL X-WAVE kezelés is a bőr textúrájának javítását végzi, akusztikus hullámok és mechanikai rezgések segítségével. A kezelés során az akusztikus hullámok a bőr felszíne alá jutnak, ahol a mechanikus rezgések fokozzák a kezelt terület oxigénellátását, növekszik a vérellátás, ami serkenti a bőr anyagcseréjét, valamint átalakul a kollagén szerkezete is. A BTL X-WAVE kezelés után a megereszkedett bőr simább, rugalmasabb, feszesebb. Elsősorban narancsbőr kezelésére alkalmazzák, de szép eredményeket lehet vele elérni a striák és a hegek halványításában is. A BTL X-WAVE a cellulit kezelésében a legjobb eredményt nyújtja, olyan orvosi kutatásokkal alátámasztott eljárás, amely természetesen nem helyettesíti a megfelelő diétát és edzést, de kiemelkedő eredményeket hoz a megfelelő életmód mellett.

Milyen területek alkalmasak a btl x-wave kezelésre?
Láb, Kar, Has, Hát

A cellulit stádiumai

  1. stádium: A “matracfenomén” a bőr ráncolásával még nem váltható ki; álló és fekvő testhelyzetben a comb és a far bőre sima.
  2. stádium: A bőrfelszín álló és ülő testhelyzetben ugyan sima, de széthúzva már látható a “matracjelenség”.
  3. stádium: A bőr fekve még sima, de állva látható rajta a “matracjelenség“.
  4. stádium: A “matracfenomén” állva és ülve is látható, eltorzítja a végtagok kontúrját. Elhízás esetén és a bőr előrehaladott öregedésekor fordul elő.

Minél korábbi stádiumban kezdjük el a cellulit kezeléseket, annál jobb és tartósabb eredményeket lehet elérni.

A BTL X-Wave előnyei

Árak

Kezelt területek: comb elől, comb hátul, fenék, has1 alkalom5+1 alkalom
1 testrész
25.000Ft125.000Ft
2 testrész
45.000Ft225.000Ft
3 testrész
65.000Ft325.000Ft

Lépésről lépésre…

A BTL X-Wave

kezelés menete

1.

A BTL X-WAVE kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során kitűzésre kerül a kívánt eredmény.

2.

Ezután esztétikai szakemberünk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről, az alkalmazandó technikáról és az esetleges kontraindikációkról.

3.

A konzultációt követően a páciens fekvő pozícióba helyezkedik, majd a szakember a kezelendő részre irányítja a kezelőfejet és masszírozó technikával végighalad a testfelületen. A kezelt területen intenzív rezgés érzékelhető. Amennyiben makacs zsírterületek kezelésére kerül sor, illetve, ha csontok közelébe ér az applikátor, előfordulhat, hogy a páciens enyhe kellemetlenséget érez. A vérkeringés fokozódása következtében a kezelt terület felmelegszik, a bőr kipirosodhat.

Beavatkozás ideje:
kb. 30 perc
BTL X-Wave Cellulitkezelés

A BTL X-Wave
kezelés után

A BTL X-WAVE kezelés eredménye már egy alkalom után látható, de az ajánlott kezelések száma 4-6 alkalom, általában hetente 2 alkalommal. Fenntartó kezelés javasolt 3-6 havonta.
A páciensek látható javulásokról számoltak be már egy alkalom után. Az optimális eredmény érdekében javasolt a rendszeres testmozgás, és egy egészséges étrend betartása.

Kérdések

Meddig tart a BTL X-WAVE kezelés hatása?

A BTL X-WAVE kezelés eredmény hosszú távon fenntartható, de ehhez szükséges egy egészséges életmód fenntartása, valamint a folyamatos elegendő folyadékmennyiség bevitele.

Fájdalmas az BTL X-WAVE kezelés?

A BTL X-WAVE kezelés fájdalommentes, de érzékenyebb testrészeken, ha csont közelébe ér az applikátor, kellemetlen érzés tapasztalható.

Meddig tart maga az BTL X-WAVE kezelés?

Az BTL X-WAVE kezelés kb. 30 percig tart.

Hány alkalomra van szükség a BTL X-WAVE kezelésből?

A kezelés már egyetlen alkalom után is látható, de az ajánlott kezelések száma 4-6 alkalom, általában hetente 2 alkalommal, valamint fenntartó kezelés javasolt 3-6 havonta.

Kinek ajánlott a BTL X-WAVE kezelés?

A BTL X-WAVE kezelés bármely korosztály és bőrtípus esetén alkalmazható. Ideális megoldás azoknak, akik hatásos eljárást keresnek a cellulit, a striák és a hegek kezelésére, és akik javítani szeretnének a bőrük rugalmasságán, feszességén. Azok számára is tökéletes választás lehet, akik közel állnak az ideális testsúlyhoz és csak testformálást szeretnének.

Kinek nem ajánlott a BTL X-WAVE kezelés?

A BTL X-WAVE kezelés nem ajánlott visszeres problémákkal küzdő pácienseknek.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
Everderm

Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.