• A kosár üres
Everderm Clinic

BTL Kombinált kezelés

BTL Exilis + BTL X-Wave 2 az 1-ben kezelés a feszes, ránctalan és cellulitmentes bőrért.

20 éves kor után bőrünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken. Éveink számának gyarapodásával tehát ennek a kollagénállomány megfogyatkozásának eredményét látjuk, amikor tükörbe nézünk: bőrünk elveszíti feszességét, megereszkedik, petyhüdté válik. Ráadásul korunk előrehaladtával testünk zsírtartalma is növekvő irányba mozdul el.
A BTL kombinált orvosesztétikai testkezelés egyszerre veszi célba a két problémát.

legörgetés

A BTL X-WAVE kezelés is a bőr textúrájának javítását tűzte ki célul, akusztikus hullámok és mechanikai rezgések segítségével. A kezelés során az akusztikus hullámok a bőr felszíne alá jutnak, ahol a mechanikus rezgések fokozzák a kezelt terület oxigénellátását, növekszik a vérellátás, ami serkenti a bőr anyagcseréjét, valamint átalakul a kollagén szerkezete is. A BTL X-WAVE kezelés után a megereszkedett bőr simább, rugalmasabb, feszesebb. Elsősorban narancsbőr kezelésére alkalmazzák, de szép eredményeket lehet vele elérni a striák és a hegek halványításában is. 

Még több a BTL X-WAVE kezelésről

A  BTL EXILIS rádiófrekvenciás hullámokat és az ultrahang energiáját használja fel arra, hogy a testünk bőrfelszíne alatti mély szövetek célzottan felmelegítse. A hő hatására a zsírsejtek összezsugorodnak, a kollagéntermelés beindul, az eredmény pedig feszesebb bőr és karcsúbb testforma, mindez sebészeti beavatkozás nélkül.

Még több a BTL X-WAVE kezelésről

Milyen területek alkalmasak a BTL kombinált kezelésre?

Láb, Kar, Has, Hát

BTL Exilis Bőrfeszesítés

A BTL Kombinált kezelés előnyei

 • A konzultáció időpontjában a kezelés is megtörténik
 • Az eredmény egy része azonnal látható
 • A beavatkozás után nincs szükség lábadozási időre
 • Hatásosan lehet kombinálni más zsírcsökkentő kezeléssel
 • 2-az-1-ben: narancsbőrkezelés, bőrfeszesítés és testformálás egyszerre

Árak

KEZELT TERÜLETEK: COMB ELŐL, FENÉK, CSIPŐ, HAS, FELKAR,COMB HÁTUL1 alkalom (Ft)5+1 alkalom
Egy választható terület
50.000Ft250.000Ft
Kettő választható terület
60.000Ft300.000Ft
Három választható terület
70.000Ft350.000Ft

Lépésről lépésre…

A BTL Kombinált

kezelés menete

1.

A BTL kombinált kezelés egy konzultációval kezdődik, amelynek során kitűzésre kerül a kívánt eredmény.

2.

Ezután esztétikai szakemberünk javaslatot tesz személyre szabott kezelésre. Páciensünket részletesen tájékoztatjuk az eljárás menetéről, az alkalmazandó technikáról és az esetleges kontraindikációkról.

3.

A konzultációt követően a páciens fekvő pozícióba helyezkedik. A BTL X-Wave kezelés az első. A szakember a kezelendő részre ultrahang zselét helyez, odairányítja a kezelőfejet és masszírozó technikával végighalad a testfelületen a nyirokmasszázsnak megfelelő irányba haladva. A kezelt területen intenzív rezgés érzékelhető, amelyet gépi hanghatás kísér. Amennyiben makacs zsírterületek kezelésére kerül sor, illetve, ha csontok közelébe ér az applikátor, előfordulhat, hogy a páciens enyhe kellemetlenséget érez. A vérkeringés fokozódása következtében a kezelt bőrfelület kipirosodhat.

4.

Ezt a BTL Exilis kezelés követi. A kezelő a páciens testének kezelendő részére helyez egy tapaszt, amely a monopolár technológia megfelelő működését segíti elő. A szakember a megfelelő részre irányítja az applikátort és speciális olaj használatával masszírozó technikát alkalmaz. A rádiófrekvenciás hullámok által kibocsájtott hő megolvasztja a zsírsejteket. Ez a folyamat hőtermeléssel jár, melyet a páciens érez, de beépített hűtési technológia megakadályozza, hogy a hő elviselhetetlenné váljon.

Beavatkozás ideje:
kb. 45-90 perc

a kezelendő területektől függően

BTL Exilis Bőrfeszesítés
BTL X-Wave Cellulitkezelés

A BTL Kombinált
kezelés után

A megfelelő eredmény érdekében a BTL kombinált kezelést csak képzett szakember végezheti. A BTL kombinált kezelés eredménye egyes esetekben már egy alkalom után látható, de látványos eredmény 4-6 alkalom után érhető el, és általában fokozatosan javul a következő egy-két hónapban. A beavatkozást hetente érdemes ismételni, de maximum 10 nap kihagyással. Az optimális eredmény érdekében javasolt a rendszeres testmozgás, és egy egészséges étrend betartása. Kúraszerű fenntartó kezelés javasolt évente.

Tévhitek vs. Tények

1.

Tévhit: Egy kezeléssel elérhetjük a kívánt eredményt.
Tény: A kívánt eredmény eléréséhez javasolt egy teljes csomag igénybevétele.

2.

Tévhit: Nem számít a folyadékbevitel mennyisége.

Tény: Kiemelten fontos a kezelés előtt és után is a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele.

3.

Tévhit: A kezelések eredménye lassan lesz látható.

Tény: A kezeléseket hetente kell ismételni, így hamar, jellemzően néhány héten belül már jól látható eredményeket fedezhetünk fel.

A tudományosan bizonyított és igazolt eredmények miatt mondanak igent világszerte az emberek a BTL-kezelésekre.

A hatékonyságot és a megbízhatóságot tíz különböző független vizsgálatban, tudományos módszerekkel tesztelték orvosok vezetésével, a kapott eredmények pedig minden esetben magukért beszélnek.
42
átlagos ránccsökkenés
35
bőr lazaság csökkenés

Kérdések

Meddig tart a BTL kombinált kezelés hatása?

A BTL kombinált kezelés eredménye hosszú távon fenntartható akár 1-2 évig is, de ehhez szükséges egy egészséges életmód fenntartása rendszeres testmozgással, egészséges étrenddel, valamint a folyamatos és elegendő folyadékmennyiség bevitelével. 

Fájdalmas az BTL kombinált kezelés?

A BTL kombinált kezelés fájdalommentes. A BTL X-WAVE kezelés során érzékenyebb testrészeken, ha csont közelébe ér az applikátor, kellemetlen érzés tapasztalható. A BTL EXILIS készülék szabályozható hűtési technológiával rendelkezik, így a hőérzet nem kellemetlen.

Meddig tart maga az BTL kombinált kezelés?

A BTL kombinált kezelés kb. 60 percig tart.

Hány alkalomra van szükség a BTL kombinált kezelésből?

A kezelés eredménye egyes esetekben már egyetlen alkalom után is látható, de az ajánlott kezelések száma 6 alkalom általában 5-8 napos szünetekkel, valamint fenntartó kezelés javasolt 3-6 havonta.

Kinek ajánlott a BTL kombinált kezelés?

A BTL kombinált kezelés bármely korosztály és bőrtípus esetén alkalmazható. Ideális megoldás azoknak, akik hatásos eljárást keresnek a cellulit, a striák és a hegek kezelésére, és akik javítani szeretnének a bőrük rugalmasságán, feszességén. Azok számára is tökéletes választás lehet, akik zsírcsökkentést és testformálást szeretnének.

Kinek nem ajánlott a BTL kombinált kezelés?

A BTL kombinált kezelés nem ajánlott visszeres problémákkal küzdő pácienseknek, várandósoknak, elektronikus műszer (pl. pacemaker) és fém implantátum esetében.

Javasolt a személyes konzultáció!

Küldj egy képet a területről!

 • Kérlek válaszd ki, melyik kezelés érdekel a legjobban!
 • Dobd a fájlt ide, vagy
   Ha van rá lehetőséged, küldj nekünk képet, úgy a telefonos egyeztetés is könnyebben fog zajlani.
  • Kérlek add meg mennyire rugalmasan tudsz résztvenni a kezeléseken!
  • Ha bármi fontos van, amit még szeretnél velünk osztani, itt megteheted!
  Everderm

  Klinikánkon a magas szintű szakértelem és a legmodernebb technika, garantálja a kitűzött végeredményt.